- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.941
Başkalarının mutsuzluğuylan mutlu mu olalımkıyamam sana güzelliğeeemmmmmmmmmmmmm
hep bu İstanbul
gel bana gel bana diorum
ayyy bakalım hangisi çıkcakkkkkkkkkkkk
İki çocukla insan delirir kız.
Ne biliyim. Kız bir yaşını geçti. Daha yeni dilinden anlamaya başladım dogru duzgun.
Bu kız ikinciye kesin kararlı galşba Bolon. Atalım onu burdan. Yoksa gelip şey diyecek işte ben istemiyordum da kocam şey etti de efenme söyleyeyim
Ebru Cündübeyoğlu boşanmış beeeeğ 19 yıllık evliliko değilde ben küçük yolu hep dinlerdim ama hiç şarkısını detaylı düşünmemiştim
lan manyak bu karı ha... ben dincerin yerinde olsam sürüm sürüm süründürürüm bu hadoşu
@cukulatam N Neal
ay evet evet gördm.. ben kaanı hiç beğemiorum tip olarak
ay en cokta ebruya şaşırdım vallahi... copkta beğenirim.. bir dizide oynuo şuanBaşkalarının mutsuzluğuylan mutlu mu olalım
Bu kız ikinciye kesin kararlı galşba Bolon. Atalım onu burdan. Yoksa gelip şey diyecek işte ben istemiyordum da kocam şey etti de efenme söyleyeyim
Ebru Cündübeyoğlu boşanmış beeeeğ 19 yıllık evlilik
uyumakmı sabahın 5inde pok temizliodum sen uyurken pieeeeehhhNoldu ya uyyo musunuz?
İyiyiz canım çok şükür. Dün servise çıkardılar. Gözlemliyorum dünden beri. Bence nöbet geçiriyor. Önce hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor sonra çenesini titretip gözlerini yukarıya kaydırıyor. Doktor da videoya yakalamaya çalış diyor elimde telefon bekliyorum. Bugün 2. eeg sonucu çıkacak belki taburcu ederler bizi çünkü şu an bu odanın bizim evden bi farkı yok.Matmazella nasılsınız kuzum
kavuşmuşsunuz cok şükür kuzum.. anne kokusu gibi olmazİyiyiz canım çok şükür. Dün servise çıkardılar. Gözlemliyorum dünden beri. Bence nöbet geçiriyor. Önce hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor sonra çenesini titretip gözlerini yukarıya kaydırıyor. Doktor da videoya yakalamaya çalış diyor elimde telefon bekliyorum. Bugün 2. eeg sonucu çıkacak belki taburcu ederler bizi çünkü şu an bu odanın bizim evden bi farkı yok.
Hadise kendini Ebru Gündeş olayından sonra daha ne kadar düşürebilir bilmiyorum. Bitirdi kendiniay evet evet gördm.. ben kaanı hiç beğemiorum tip olarak
kişiliğide ortada.. ordan oraya ordan oraya... yazık edio kadınlarda kendini..
hadisenin böyle karmaşa içinde olmasına anlam veremedmde.. bi ara ebru gündeşin herifiylede anıldı o sesten gitti felan
bu hadise hiç akıllı değil
Yeni artmadı ki bu kadın senelerdir ünlüay en cokta ebruya şaşırdım vallahi... copkta beğenirim.. bir dizide oynuo şuan
bu ünlüler biraz popülerliği arttığında boşanuıo nie aceppppppp
Ama o istemiyor gibi yapıp içten içe istiyorkızzzzz bende istiom nie atıos
Burnu tıkalı. Hiç uyuyamadı ki. Bütün gece beşik salladımuyumakmı sabahın 5inde pok temizliodum sen uyurken pieeeeehhh
Bizde kankalık müessesesi olmaz. Hem de ben sadece haklı olanı savunurumm Çalışıyordur herhalneoş senin o çok ssavunduğun kanknadayler dayler nerde
İnşallah hepsi bir an önce çözülür de evinize geçer düzeninizi kurarsınız. Birlikte olmanıza çok sevindim. Allah ayırmasın bir dahaİyiyiz canım çok şükür. Dün servise çıkardılar. Gözlemliyorum dünden beri. Bence nöbet geçiriyor. Önce hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor sonra çenesini titretip gözlerini yukarıya kaydırıyor. Doktor da videoya yakalamaya çalış diyor elimde telefon bekliyorum. Bugün 2. eeg sonucu çıkacak belki taburcu ederler bizi çünkü şu an bu odanın bizim evden bi farkı yok.
daha düşüremez dipte zaten.. evlendi ama evliliği bana cok inandırıcı gelmedi.. olan bizim memet oğlana olduHadise kendini Ebru Gündeş olayından sonra daha ne kadar düşürebilir bilmiyorum. Bitirdi kendini
Yeni artmadı ki bu kadın senelerdir ünlü
Ama o istemiyor gibi yapıp içten içe istiyor
Burnu tıkalı. Hiç uyuyamadı ki. Bütün gece beşik salladım
Bizde kankalık müessesesi olmaz. Hem de ben sadece haklı olanı savunurumm Çalışıyordur herhal
İnşallah hepsi bir an önce çözülür de evinize geçer düzeninizi kurarsınız. Birlikte olmanıza çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha
Valla gebelik testi yaptim. Silik çizgi çıktı. Ama barizdi. İki gün sonra regl oldum. Kimyasaldi heralde ben de anlamadım.
Videoya çekebildim attım doktora bakalım ne diyecek. Yoğun bakımda o kadar çok ağlıyodu kikavuşmuşsunuz cok şükür kuzum.. anne kokusu gibi olmaz
inşallah videoya çekebilirsin denk gelir ama inşallahta bidaha olmazda denk gelmez
ev en iyisi olur daha rahat olursunuz
Amiin canım inşallah. Yoğun bakımdayken çok düşünüyordum naparım gerçekten epilepsiyse diye. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Epilepsiyse bile konulsun teşhisi ilacı başlansın istiyorum artıkİnşallah hepsi bir an önce çözülür de evinize geçer düzeninizi kurarsınız. Birlikte olmanıza çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha
oh kurban olsun teyzesi ya.. anne kokusu başka gerçektenVideoya çekebildim attım doktora bakalım ne diyecek. Yoğun bakımda o kadar çok ağlıyodu ki
içim parçalanıyodu. Dünden beri ağlama sesini duymadım daha kuzum bana alışmış gerçekten.
Amiin canım inşallah. Yoğun bakımdayken çok düşünüyordum naparım gerçekten epilepsiyse diye. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Epilepsiyse bile konulsun teşhisi ilacı başlansın istiyorum artık
Temizledim olum ya jagznavz
Yaaaa smdi gordum canim, cok cok cok geçmiş olsun ve bir daha da gelmesin insallahhhhh. Iyisiniz artik dimi??Geldim kızlarBal0ncuk @Katre_g @cukulatam dayler dayler @DusunceBulutu Hemsirecik tek tek alıntılayamadım. Sağ olun. Hiç normal bir süreç değildi. 5 gece 6 gün hastanede kaldık. Dün taburcu olduk. Karaciğer enzimleri çok yükseldi, ilaçları kesmek zorunda kaldılar. Sürekli kan alıp tahlil yenilemeleri gerekiyordu ama bir süre sonra damar bulamadılar, bulduklarında da kan pıhtılaştı tahlile gidecek kadar kan alamadılar. Boynundan kateter takmak zorunda kaldılar anestezi altında. İsyan ettim artık her şey o kadar kötüye gitti ki. Trombosit düştü. Sürekli kan aldıkları için hemoglobin düştü. Karaciğere daha fazla yük olmasın diye demir ilacı ve d vitaminini bile kesmek zorunda kaldılar. Ateş düşürücüyü kesince ateş fırladı. Klima altında soğuk uygulamayla düşürmeye çalıştık hep. Şimdi daha iyi. Perşembe kontrole gideceğiz. İnşallah değerler normale dönmüş olur, dua edin
@cukulatam Bebişin cinsiyeti belli olmuş. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Hayat caldi hahdhshdhshdhs
Sen niye sürekli arkamdan atip tutuyon yaaa? Nedir yani?ay evet evet gördm.. ben kaanı hiç beğemiorum tip olarak
kişiliğide ortada.. ordan oraya ordan oraya... yazık edio kadınlarda kendini..
hadisenin böyle karmaşa içinde olmasına anlam veremedmde.. bi ara ebru gündeşin herifiylede anıldı o sesten gitti felan
bu hadise hiç akıllı değil
ay en cokta ebruya şaşırdım vallahi... copkta beğenirim.. bir dizide oynuo şuan
bu ünlüler biraz popülerliği arttığında boşanuıo nie aceppppppp
kızzzzz bende istiom nie atıos
uyumakmı sabahın 5inde pok temizliodum sen uyurken pieeeeehhh
neoş senin o çok ssavunduğun kanknadayler dayler nerde
CanımsınnnnnnnHadise kendini Ebru Gündeş olayından sonra daha ne kadar düşürebilir bilmiyorum. Bitirdi kendini
Yeni artmadı ki bu kadın senelerdir ünlü
Ama o istemiyor gibi yapıp içten içe istiyor
Burnu tıkalı. Hiç uyuyamadı ki. Bütün gece beşik salladım
Bizde kankalık müessesesi olmaz. Hem de ben sadece haklı olanı savunurumm Çalışıyordur herhal
İnşallah hepsi bir an önce çözülür de evinize geçer düzeninizi kurarsınız. Birlikte olmanıza çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha
Eneeeeem, nerdeyse geliyomus gelmekte olan hshdhhdValla gebelik testi yaptim. Silik çizgi çıktı. Ama barizdi. İki gün sonra regl oldum. Kimyasaldi heralde ben de anlamadım.
Caktirma demişlerdir hhahdhshd
sen nerdesinYaaaa smdi gordum canim, cok cok cok geçmiş olsun ve bir daha da gelmesin insallahhhhh. Iyisiniz artik dimi??
Hayat caldi hahdhshdhshdhs
Sen niye sürekli arkamdan atip tutuyon yaaa? Nedir yani?
Canımsınnnnnnn
Eneeeeem, nerdeyse geliyomus gelmekte olan hshdhhd
Caktirma demişlerdir hhahdhshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?