Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kıyamam sana güzelliğeeemmmmmmmmmmmmm
hep bu İstanbul
gel bana gel bana diorum

ayyy bakalım hangisi çıkcakkkkkkkkkkkk
Başkalarının mutsuzluğuylan mutlu mu olalım
İki çocukla insan delirir kız.
Ne biliyim. Kız bir yaşını geçti. Daha yeni dilinden anlamaya başladım dogru duzgun.
merak etme sen anlamasanda o sana anlatır
sen 2yi yapta
N Neal 2 gliyiiiiiiiiiiiiii
Bu kız ikinciye kesin kararlı galşba Bolon. Atalım onu burdan. Yoksa gelip şey diyecek işte ben istemiyordum da kocam şey etti de efenme söyleyeyim
Ebru Cündübeyoğlu boşanmış beeeeğ 19 yıllık evlilik

Ayy hadisenin eski sevgilisi kaan varya pınar denizle sevgili olmuş afafgaga hadise o yüzden ağlıyo diyolar agshshsh aaaaa ünlü camiası karışık

Ay düzeltme N Neal senin mesaj etiketlenmemiş
ay evet evet gördm.. ben kaanı hiç beğemiorum tip olarak
kişiliğide ortada.. ordan oraya ordan oraya... yazık edio kadınlarda kendini..
hadisenin böyle karmaşa içinde olmasına anlam veremedmde.. bi ara ebru gündeşin herifiylede anıldı o sesten gitti felan
bu hadise hiç akıllı değil

ay en cokta ebruya şaşırdım vallahi... copkta beğenirim.. bir dizide oynuo şuan
bu ünlüler biraz popülerliği arttığında boşanuıo nie aceppppppp

kızzzzz bende istiom nie atıos

Noldu ya uyyo musunuz?
uyumakmı sabahın 5inde pok temizliodum sen uyurken pieeeeehhh

neoş senin o çok ssavunduğun kankna dayler dayler nerde

İyiyiz canım çok şükür. Dün servise çıkardılar. Gözlemliyorum dünden beri. Bence nöbet geçiriyor. Önce hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor sonra çenesini titretip gözlerini yukarıya kaydırıyor. Doktor da videoya yakalamaya çalış diyor elimde telefon bekliyorum. Bugün 2. eeg sonucu çıkacak belki taburcu ederler bizi çünkü şu an bu odanın bizim evden bi farkı yok.

kavuşmuşsunuz cok şükür kuzum.. anne kokusu gibi olmaz
inşallah videoya çekebilirsin denk gelir ama inşallahta bidaha olmazda denk gelmez
ev en iyisi olur daha rahat olursunuz

Hadise kendini Ebru Gündeş olayından sonra daha ne kadar düşürebilir bilmiyorum. Bitirdi kendini
ay en cokta ebruya şaşırdım vallahi... copkta beğenirim.. bir dizide oynuo şuan
bu ünlüler biraz popülerliği arttığında boşanuıo nie aceppppppp
Yeni artmadı ki bu kadın senelerdir ünlü
kızzzzz bende istiom nie atıos
Ama o istemiyor gibi yapıp içten içe istiyor
uyumakmı sabahın 5inde pok temizliodum sen uyurken pieeeeehhh
Burnu tıkalı. Hiç uyuyamadı ki. Bütün gece beşik salladım
neoş senin o çok ssavunduğun kankna dayler dayler nerde
Bizde kankalık müessesesi olmaz. Hem de ben sadece haklı olanı savunurumm Çalışıyordur herhal
İnşallah hepsi bir an önce çözülür de evinize geçer düzeninizi kurarsınız. Birlikte olmanıza çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha

daha düşüremez dipte zaten.. evlendi ama evliliği bana cok inandırıcı gelmedi.. olan bizim memet oğlana oldu

evet senelerdir ünlü biliyorum ama inzivada idi.. birden parlayınca fısss

şırınga yöntemini kullan neoş

kavuşmuşsunuz cok şükür kuzum.. anne kokusu gibi olmaz
inşallah videoya çekebilirsin denk gelir ama inşallahta bidaha olmazda denk gelmez
ev en iyisi olur daha rahat olursunuz
Videoya çekebildim attım doktora bakalım ne diyecek. Yoğun bakımda o kadar çok ağlıyodu ki
içim parçalanıyodu. Dünden beri ağlama sesini duymadım daha kuzum bana alışmış gerçekten.
İnşallah hepsi bir an önce çözülür de evinize geçer düzeninizi kurarsınız. Birlikte olmanıza çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha
Amiin canım inşallah. Yoğun bakımdayken çok düşünüyordum naparım gerçekten epilepsiyse diye. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Epilepsiyse bile konulsun teşhisi ilacı başlansın istiyorum artık

oh kurban olsun teyzesi ya.. anne kokusu başka gerçekten
ay bakalım bu videoya dr ne diecek

Yaaaa smdi gordum canim, cok cok cok geçmiş olsun ve bir daha da gelmesin insallahhhhh. Iyisiniz artik dimi??
bu dayler dayler i kim çaldı

yine yok nerelerde
Hayat caldi hahdhshdhshdhs
Sen niye sürekli arkamdan atip tutuyon yaaa? Nedir yani?
Canımsınnnnnnn
Valla gebelik testi yaptim. Silik çizgi çıktı. Ama barizdi. İki gün sonra regl oldum. Kimyasaldi heralde ben de anlamadım.
Eneeeeem, nerdeyse geliyomus gelmekte olan hshdhhd
N Neal biri gelior ismi lazım değil

ben gidiyorum
Caktirma demişlerdir hhahdhshd

sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…