- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.901
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle, çok güzel haberlerle kavuşup bir daha ayrılmazsınız. Siz İstanbul'da mıydınız? Üsküdar'dayım ben. Yapabileceğimiz bir şey varsa ya da olursa aklında olsun
Ben yazcıyım ya. Sadece aşırı boğucu olduğunda nefesimi zorluyor diye sevmiyorum. Birden soğudu mu sonbahar hop kış. Bari biraz güzel havanın da tadını çıkarsaydık gezip tozabilseydik. Bu hafta sonu dışarı çıkma hayalim vardı. Yine hastaneye gittik ateşle cebelleştik
nasıl oldunuz neoş ?
yakışıklı nasıl ?
salgın var heryerde ya
olunca görürsün
bence istiyorda dile getiremiyor
acaba olursa pişman olurmuyum gibisine
oda arkadşaım izne cıktığı için mecburen geldim yoksa iznimi uzatacaktım
hala gribim
maske takıyorum klimayı kapattırıp pencere açtım
isterlerse tam tersini yapsınlar.. bulaşırsa benden değel
kıyamam.. senin kokunu özlüyor annesi ondandır
ama kavuşacaksınız az kaldı
Üşüttük galiba ateşi düşüreceğiz derken. Hep çıplak gezdi. Hastanede de klimayı köklediler ateş düşsün diye. Burnu tıkalı, hafif de öksürük başladı ama ateş daha düşük şükürnasıl oldunuz neoş ?
yakışıklı nasıl ?
salgın var heryerde ya
"İstemem yan cebime koy" der gibi bir hali var. Olursa ağlamasın sonra, ben anlamambence istiyorda dile getiremiyor
acaba olursa pişman olurmuyum gibisine
Ooo teşrif etmişin, bu gelmek değilmirihibiiiiiiiiiiii
ben geldimmmmm
Okullar açılıyor. Meşgullerdirler
Ah inşallah çok güzel haberlerle dönersinizDüşünmen yeter çok sağol ben Samsun’dayım. Hastaneye gidiyoruz şimdi belki birşey söylerler
Yapsın ya ne sıcaktan gezebildik ne soğuktaYazda güzel kışta . Yazın kışı, kışın yazı özleyenlerdenim fagagsgsf bu haftasonu belki son bi güzellik yapar hava
kuzum bizide haberdar etDüşünmen yeter çok sağol ben Samsun’dayım. Hastaneye gidiyoruz şimdi belki birşey söylerler
Amin balom amiin
naber cukomYazda güzel kışta . Yazın kışı, kışın yazı özleyenlerdenim fagagsgsf bu haftasonu belki son bi güzellik yapar hava
Hey allam artık senden günah gitmiş yapacak bişey yok
ne demek istiyorsunOoo teşrif etmişin, bu gelmek değil
kuzum bizide haberdar et
naber cukom
beni ilgisiz bıraktın hiç yakıştıramadm sana
pipiliden snra cok değiştin çok
ne demek istiyorsun
bir kere bile iyimisin limonlu çay yapim mi demedn aşkolsun
herifimde gitti zaten
umarım fink fink gezipte hasta olmazsın diyorumBi kaç gündür yoğundum beybim son düğünleri gittik artıkUmarım daha kimse evlenmez havalar soğudu artık yeter aggsgsgsg
umarım fink fink gezipte hasta olmazsın diyorum
Mr sonucu temiz çok şükür. Eeg ve diğer kan tahlillerimi bekliyorlarmış. Eeg temiz çıksa bile kesinlikle bişeyi yok diyemeyiz dedi doktor. Hemşire besleme yaparken yakalamış o göz hareketini ben de dün 2 defa yakaladım. Bi videoda da yapıyor aynı hareketi. Onu izlettik doktora çok şüpheli dedi. Metabolik bir hastalığı var mı diye kan tahlili yapmışlar onların çıkması uzun sürebilirmiş. Besleme saati yaklaşınca çok ağlıyormuş. Eldivenden emzik yapıp vermişlerdi gittiğimde. Şimdi emzik götürcem ona en azından sakinlesin
Söylene söylene gönderdin yine adamı. Yazık beeeğkuzum bizide haberdar et
naber cukom
beni ilgisiz bıraktın hiç yakıştıramadm sana
pipiliden snra cok değiştin çok
ne demek istiyorsun
bir kere bile iyimisin limonlu çay yapim mi demedn aşkolsun
herifimde gitti zaten
Çok şükür. EEG de temiz gelir inşallah. İdrarda ve kanda aminoasit ya da organik asit tahlilleridir muhtemelen. Bizimkiler 20 günde çıktı. Çocuk nörolojisi mi takip ediyor? Göz hareketleri nasıl? Titreme gibi mi? Benimle videoyu paylaşabilir misin? Nistagmus mu diye bakabilirim. Ben de videoda yakaladım ilk titreme hareketini. Çıplak gözle takipten daha rahat oluyor videodan anlaması. Başka denk gelirsen yine çek mutlakaMr sonucu temiz çok şükür. Eeg ve diğer kan tahlillerimi bekliyorlarmış. Eeg temiz çıksa bile kesinlikle bişeyi yok diyemeyiz dedi doktor. Hemşire besleme yaparken yakalamış o göz hareketini ben de dün 2 defa yakaladım. Bi videoda da yapıyor aynı hareketi. Onu izlettik doktora çok şüpheli dedi. Metabolik bir hastalığı var mı diye kan tahlili yapmışlar onların çıkması uzun sürebilirmiş. Besleme saati yaklaşınca çok ağlıyormuş. Eldivenden emzik yapıp vermişlerdi gittiğimde. Şimdi emzik götürcem ona en azından sakinlesin
Paylaşırım tabi ki. Eeg de temiz geldi. Tekrar çekilmesini önermiş nöroloji. Şu an yoğun bakım doktoru takip ediyor ama raporlar falan nöroloji tarafından yazılıyor. İdrarda organik asit istemiş bir de yenidoğan metabolik taraması istemişSöylene söylene gönderdin yine adamı. Yazık beeeğ
Çok şükür. EEG de temiz gelir inşallah. İdrarda ve kanda aminoasit ya da organik asit tahlilleridir muhtemelen. Bizimkiler 20 günde çıktı. Çocuk nörolojisi mi takip ediyor? Göz hareketleri nasıl? Titreme gibi mi? Benimle videoyu paylaşabilir misin? Nistagmus mu diye bakabilirim. Ben de videoda yakaladım ilk titreme hareketini. Çıplak gözle takipten daha rahat oluyor videodan anlaması. Başka denk gelirsen yine çek mutlaka
Tek tutunduğum şey o inan. Eğer doktorun muayenesi esnasında olsaydı ben de normaldir diyip geçerdimAğzından yel alsın
Küçük bebeklerde oluyor diye biliyorum bende göz kayması ama tabii bişey varsa erken teşhis en önemlisi
bende bebeklerde göz kaymaları olur ama elbetteki gözetim altında yinede bakılmalı die biliyorumMr sonucu temiz çok şükür. Eeg ve diğer kan tahlillerimi bekliyorlarmış. Eeg temiz çıksa bile kesinlikle bişeyi yok diyemeyiz dedi doktor. Hemşire besleme yaparken yakalamış o göz hareketini ben de dün 2 defa yakaladım. Bi videoda da yapıyor aynı hareketi. Onu izlettik doktora çok şüpheli dedi. Metabolik bir hastalığı var mı diye kan tahlili yapmışlar onların çıkması uzun sürebilirmiş. Besleme saati yaklaşınca çok ağlıyormuş. Eldivenden emzik yapıp vermişlerdi gittiğimde. Şimdi emzik götürcem ona en azından sakinlesin
alsın tabi..Ağzından yel alsın
ay evetSöylene söylene gönderdin yine adamı. Yazık beeeğ
Yine kendini çıldırdın yani. Gelse dert gitse dert. Ağzıynan kuş tutsa yaranamaz. Gün mü aymış haniay evetgittiği gün aşırı hastaydım kafamı kaldıramıordum zaten
git bak evden ne istiosan doldur al götür dedim
neysemgitsin ya üff başımı şişirdi
ama evede bi sakinlik geldi bazende sıkılıorum
gelmesin yaYine kendini çıldırdın yani. Gelse dert gitse dert. Ağzıynan kuş tutsa yaranamaz. Gün mü aymış hani
Temelli kavuşunca ayrı eve mi çıkaracaksın adamı? Ne kadar kaldı gelmesinegelmesin ya
böyle ara sıra gelsin ara sıra görüelim bence
uzaktan ruhumuz ve aşkımız yeni kalıyor
2 ay tatilde ruhum ve aşkım yaşlanıor neoş
valla bu kadro olayı erkene alınırsa şubat gibi burda olur (diye cok korkuorum)Temelli kavuşunca ayrı eve mi çıkaracaksın adamı? Ne kadar kaldı gelmesine
Gerçek bir delivalla bu kadro olayı erkene alınırsa şubat gibi burda olur (diye cok korkuorum)
olmadı 1 sene daha kafam rahat
olmasın yani ne gerek var
herkes görevini bilsin
nüçün nüçünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGerçek bir deli
Gelecek adam karısıyla çocuğuyla yaşayacak halla halla nüçün'ü mü kalmışnüçün nüçünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?