- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.641
kızçeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızçeeeeeee
kızçeeeeeee
üzülürümBu kadar diyon erkek çıkarsa şok olur musun hahahahah
üzülürüm
Sağolasın canısı eğlenmene sevindim insan az kafa dağıtmak istiyor.dün eşimi mesaiye yollamadım gezeriz diye kv,arkadaşı ve kayınpederle gezmek nasip olduSabırsızlkkla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
Peki bunu benm gerçekten yapmş olduğumu biliormuydun
İzlerken kahkaha attm
Bol kazançlarn olsn kuzum
Süperdi ya..
Hala etkisindeym
Sen önce bana hesap ver
Nerdesn...!
bence de uyu bu diş döneminde insan bir gram uyumuyormuş mahvolduk bir haftadaUyku tutmadı baluuş attım kendimi buralara
Sen naparsııın
Sağolasın canısı eğlenmene sevindim insan az kafa dağıtmak istiyor.dün eşimi mesaiye yollamadım gezeriz diye kv,arkadaşı ve kayınpederle gezmek nasip oldu
bence de uyu bu diş döneminde insan bir gram uyumuyormuş mahvolduk bir haftada
kız bulutta eskisi kadar giremiecem dedi.. burda tek kaldımAaaaa pis teyzeeeee eeğğğ teyze
bunada şükür dyelim bulutum ne yapalım artkSağolasın canısı eğlenmene sevindim insan az kafa dağıtmak istiyor.dün eşimi mesaiye yollamadım gezeriz diye kv,arkadaşı ve kayınpederle gezmek nasip oldu
bence de uyu bu diş döneminde insan bir gram uyumuyormuş mahvolduk bir haftada
kız bulutta eskisi kadar giremiecem dedi.. burda tek kaldım
heryer pipili...
o yüzden üzülürüm
bunada şükür dyelim bulutum ne yapalım artk
Gunaydinnnn
vişne suyu ve çikolata ye girmeden 10 dk önceLenoş tehlikede hahshshshshahah
Du bakalım bugün öğrencez inşallah allam noluuur
aşkoş iyisinmi gııııııııııııııııııııııGunaydinnnn
vişne suyu ve çikolata ye girmeden 10 dk önce
aşkoş iyisinmi gıııııııııııııııııııııı
Öğlen uyuman iyi enerji depolarsın Evet en zoru dişmiş.çok sağol canım Allah hepimize kolaylık versin yenidoğanken sürekli emzirmek yorucu zor diyordum ama büyüdüklerinde de zor oluyormuş.neyseki onların gülüşünü görmeye değer sende sağlıcakla kucağına al inşallahYa uyuyabilsem keşke öğlende tekrar uyuyorum uykum geliyor onun sayesinde dinç kalabiliyorum.
Yaa en zor kısım di mi dişler Allah kolaylık versin
Tamam şükür de bu pollayannalıktan sıkıldım biraz eşimle tekrar gezmek için 2 hafta beklemem lazım adam hep işte.akşamları da kız uyuyor nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum.aman ne bilemkız bulutta eskisi kadar giremiecem dedi.. burda tek kaldım
heryer pipili...
o yüzden üzülürüm
bunada şükür dyelim bulutum ne yapalım artk
sen anlaşıodun diye ahtırlıorum bulutumÖğlen uyuman iyi enerji depolarsın Evet en zoru dişmiş.çok sağol canım Allah hepimize kolaylık versin yenidoğanken sürekli emzirmek yorucu zor diyordum ama büyüdüklerinde de zor oluyormuş.neyseki onların gülüşünü görmeye değer sende sağlıcakla kucağına al inşallah
Tamam şükür de bu pollayannalıktan sıkıldım biraz eşimle tekrar gezmek için 2 hafta beklemem lazım adam hep işte.akşamları da kız uyuyor nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum.aman ne bilem
Anlaşıyoruz iyi hatırlıyorsun Ama eskisi gibi vakit ayırmıyor.birlikte vakit geçiremiyoruz.telefonu çok alıyor eline ya da yorgunum diyor ben de yoruluyorum oysa..sen anlaşıodun diye ahtırlıorum bulutum
sen değilmiydin ya
çocuktan snra unutkanlık başladı bende
Öğlen uyuman iyi enerji depolarsın Evet en zoru dişmiş.çok sağol canım Allah hepimize kolaylık versin yenidoğanken sürekli emzirmek yorucu zor diyordum ama büyüdüklerinde de zor oluyormuş.neyseki onların gülüşünü görmeye değer sende sağlıcakla kucağına al inşallah
Tamam şükür de bu pollayannalıktan sıkıldım biraz eşimle tekrar gezmek için 2 hafta beklemem lazım adam hep işte.akşamları da kız uyuyor nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum.aman ne bilem
yk ben eşinden değilAnlaşıyoruz iyi hatırlıyorsun Ama eskisi gibi vakit ayırmıyor.birlikte vakit geçiremiyoruz.telefonu çok alıyor eline ya da yorgunum diyor ben de yoruluyorum oysa..
Baya bitirdim sayilir cikom ufak tefek seyler var iste, cok sıcak o yuzden elim ermiyor yapmayaHafiflettin mi işleriiii canısıı
İdare ediyorum balusum istevişne suyu ve çikolata ye girmeden 10 dk önce
aşkoş iyisinmi gıııııııııııııııııııııı
noldu yineeğğBaya bitirdim sayilir cikom ufak tefek seyler var iste, cok sıcak o yuzden elim ermiyor yapmaya
İdare ediyorum balusum iste