• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabırsızlkkla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
♥️♥️♥️♥️

Peki bunu benm gerçekten yapmş olduğumu biliormuydun
İzlerken kahkaha attm :KK70: :KK70:

Bol kazançlarn olsn kuzum
Süperdi ya..
Hala etkisindeym

Sen önce bana hesap ver
Nerdesn...!
Sağolasın canısı 🥰 eğlenmene sevindim ♥️ insan az kafa dağıtmak istiyor.dün eşimi mesaiye yollamadım gezeriz diye kv,arkadaşı ve kayınpederle gezmek nasip oldu 🤦🏻‍♀️
Uyku tutmadı baluuş attım kendimi buralara🫠
Sen naparsııın
bence de uyu bu diş döneminde insan bir gram uyumuyormuş mahvolduk bir haftada

Sağolasın canısı 🥰 eğlenmene sevindim ♥️ insan az kafa dağıtmak istiyor.dün eşimi mesaiye yollamadım gezeriz diye kv,arkadaşı ve kayınpederle gezmek nasip oldu 🤦🏻‍♀️

Ya uyuyabilsem keşke 🙄 öğlende tekrar uyuyorum uykum geliyor onun sayesinde dinç kalabiliyorum.

Yaa en zor kısım di mi dişler 🦷 Allah kolaylık versin

Aaaaa pis teyzeeeee eeğğğ teyze
kız bulutta eskisi kadar giremiecem dedi.. burda tek kaldım
heryer pipili...
o yüzden üzülürüm :D

bunada şükür dyelim bulutum ne yapalım artk :D

Ya uyuyabilsem keşke 🙄 öğlende tekrar uyuyorum uykum geliyor onun sayesinde dinç kalabiliyorum.

Yaa en zor kısım di mi dişler 🦷 Allah kolaylık versin
Öğlen uyuman iyi enerji depolarsın 😘 Evet en zoru dişmiş.çok sağol canım Allah hepimize kolaylık versin 💜 yenidoğanken sürekli emzirmek yorucu zor diyordum ama büyüdüklerinde de zor oluyormuş.neyseki onların gülüşünü görmeye değer sende sağlıcakla kucağına al inşallah 💕
kız bulutta eskisi kadar giremiecem dedi.. burda tek kaldım
heryer pipili...
o yüzden üzülürüm :KK70:

bunada şükür dyelim bulutum ne yapalım artk :KK70:
Tamam şükür de bu pollayannalıktan sıkıldım biraz 😅 eşimle tekrar gezmek için 2 hafta beklemem lazım adam hep işte.akşamları da kız uyuyor nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum.aman ne bilem

Öğlen uyuman iyi enerji depolarsın 😘 Evet en zoru dişmiş.çok sağol canım Allah hepimize kolaylık versin 💜 yenidoğanken sürekli emzirmek yorucu zor diyordum ama büyüdüklerinde de zor oluyormuş.neyseki onların gülüşünü görmeye değer sende sağlıcakla kucağına al inşallah 💕

Tamam şükür de bu pollayannalıktan sıkıldım biraz 😅 eşimle tekrar gezmek için 2 hafta beklemem lazım adam hep işte.akşamları da kız uyuyor nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum.aman ne bilem
sen anlaşıodun diye ahtırlıorum bulutum
sen değilmiydin ya
çocuktan snra unutkanlık başladı bende

Ah kesinlikle öyle onlar iyi olsunlarda 🙏 Amiin inşallah

Back