- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.521
Adam anasını eve sokmuyor. Daha neye peki desinyani kurallarım çerçevesinde
1- sperm sorunu olmayacak
2- hakim olcak
3- zengin olacak
4- herşeye peki karıcım diyecek
imkansız yani
ay şimdi usulca bakanlar bunu ciddiye alırlar
neyse dedikodu malzemesi işte
Ne uyuması ne?! Üç gecedir çok fenayız. Kucakta uyumak istiyor. Yenidoğan gibi zırt pırt uyanıyor. Ağlayacağım artık
İyi ama değil mi? Bunlar bizi trollemeye geliyor zaten. Normal dönmemesiÇociğin totosunu gördük geldik hahahah dönmedi önünü
Adam anasını eve sokmuyor. Daha neye peki desin
Ne uyuması ne?! Üç gecedir çok fenayız. Kucakta uyumak istiyor. Yenidoğan gibi zırt pırt uyanıyor. Ağlayacağım artık
İyi ama değil mi? Bunlar bizi trollemeye geliyor zaten. Normal dönmemesi
Anasını ona neyseAdam anasını eve sokmuyor. Daha neye peki desin
İyi ama değil mi? Bunlar bizi trollemeye geliyor zaten. Normal dönmemesi
Kuzum zaten ense burun ölçülüp kana bakıoİyiymiş canısı ense burun hepsi normal çıktı, haftaya pazartesi kan sonucu çıkcak yaşın küçük olduğu için risk çıkmaz dedi bakalım.
Haftaya pazartesi döner belki önünü
İnşallah yeniden güzel uyumaya başlar bu geceden itibaren. Gündüz uykusu yok çocukta. Bari gece uyusunAnasını ona neysebanlanmak istemiore
Diş cıkarnca rahatlıacaksn azda olsa neoş
Üst komşumun kızına anne karnında down sendromu teşhisi koydu bi drİnşallah yeniden güzel uyumaya başlar bu geceden itibaren. Gündüz uykusu yok çocukta. Bari gece uyusun
Uyku eğitimi ver rahatla..İnşallah yeniden güzel uyumaya başlar bu geceden itibaren. Gündüz uykusu yok çocukta. Bari gece uyusun
Anasını ona neysebanlanmak istemiore
Diş cıkarnca rahatlıacaksn azda olsa neoş
Kuzum zaten ense burun ölçülüp kana bakıo
Perinatoloji gereksiz masraf
Aynı şeyleri söliecek
Ama detaylıya perinatoloğa gitmeni öneririm
İyi yapıyorsun yarasın küçük prenseBilmiyorum ki görüşmedik hala. Bugün 10. gün. En son iki gün önce görüntülü konuştuk. Sanki nezle gibiydi
Sağ olasın. Kimse hasta olmasın artık ya
Eh işte fena değil. Kabak, havuç denedik. Şimdi fasulyedeyiz. Havucu sevdi diğerlerini ayıp olmasın diye yedi. Zorlamıyorum, yemek istemediğinde bırakıyorum. Yoğurt için bir ay daha bekleyelim dedi gastrocu
kızım 9 aylık zamanla geçeceğini söylendi yine de içim rahat etmezse 2 3 ay sonra meme ultrasonu çektirmem söylendi.şuan epey küçülmüş durumda o yüzden gitmedim.bir ara bastırmadan banyo sonrası ovalıyordum sonra kendi haline bıraktım sizin bebe ne kadarlık zamanla geçer endişelenmeyinMerhaba
Kızınız kaç yaşında ? Benzer bir durum yaşıyoruz çok endişeliyim. Sizim süreç nasıl ilerledi tedavi başlandı mı
iyiyiz çok şükür sen nasılsın bal0ncuğum
Oh eline sağlık bana yapmadıktan sonra tadı olmuyor dimiDusunceBulutu Neredesin bulut? Sen yoksun diye kendi kendime kek yapıyorum. Hiç eğlenceli değil
İyi yapıyorsun yarasın küçük prenseyoğurt da yakında yer inşallah biz de 7ay bitince başlamıştık
kızım 9 aylık zamanla geçeceğini söylendi yine de içim rahat etmezse 2 3 ay sonra meme ultrasonu çektirmem söylendi.şuan epey küçülmüş durumda o yüzden gitmedim.bir ara bastırmadan banyo sonrası ovalıyordum sonra kendi haline bıraktım sizin bebe ne kadarlık zamanla geçer endişelenmeyin
iyiyiz çok şükür sen nasılsın bal0ncuğum
Oh eline sağlık bana yapmadıktan sonra tadı olmuyor dimikek aylar önce yapmıştım artık enerjim de zamanım da yok
İstanbul’dan ailem gelmişti onlarla evle çocukla ilgilendim o yüzden bir süre yoktum koşturmacayla geçti günlerim
iyisin demi hastalık felan kalmadıİstanbul’dan ailem gelmişti onlarla evle çocukla ilgilendim o yüzden bir süre yoktum koşturmacayla geçti günlerim
hello taze anne
komşum doğum yaptı
erken doğum yaptı 34+4 bebek 1700 gr doğdıAaa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
erken doğum yaptı 34+4 bebek 1700 gr doğdı
yoğun bakımda
1 kere emmiş sonra zayıf olduğu için güçsüz düşmüş
süt sağması lazım hastane makç kullandırmamış covid tedbirleri kapsamınad (saçmalık) benm zamanımda covid tavan yaptı ama kullanmştım
neyse beni aradılar benm mak. götürdüm.. kullanmayı bilmiyor
ona ben sağdım.. sağarken gözyaşım pıt
süt gelince bir sevindim bir derin nefes çektm varya
Yok canısı kalmadı Allah hepimizi yavrularımızı korusuniyisin demi hastalık felan kalmadı
aman uzak olsun
Oy o günleri düşününce benim de gözlerim doluyor.Allah analı babalı büyütsün yavruyu hemen kavuşurlar inşallah çok çok zordur..erken doğum yaptı 34+4 bebek 1700 gr doğdı
yoğun bakımda
1 kere emmiş sonra zayıf olduğu için güçsüz düşmüş
süt sağması lazım hastane makç kullandırmamış covid tedbirleri kapsamınad (saçmalık) benm zamanımda covid tavan yaptı ama kullanmştım
neyse beni aradılar benm mak. götürdüm.. kullanmayı bilmiyor
ona ben sağdım.. sağarken gözyaşım pıt
süt gelince bir sevindim bir derin nefes çektm varya
bi sebebi yok cnm herşey normaldiAh kıyamam erken doğum yapmasının bi sebebi var mı ?
Ne saçmaa yaaa niye vermiyolarsa makinayı
Yaa kıyamam bol bol sütü olsun beslesin yavrusunu
oy kıyamaz teyzesi...Yok canısı kalmadı Allah hepimizi yavrularımızı korusunkız da hırıltı kaldı da o da geçer inşallah günde bir kere zor bela serum sıkıyorum.lenacım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?