Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba teyzoslarim ben bugun 10+1 haftalik oldum ve tam 3.35cm olmusum
Bugun annem beni izlerken heyecanlanip bi suru hareketler yaptim gormesi icin
Eki Görüntüle 3071867
Ayyy o ilk hareketler aşırı heyecanlı ben o kadar küçük bir bebeğin, içinde o kadar hareket ediyor olmasına şok olmuştum sağlıkla büyüsün minik

Yok bacım genelde kendi bestelerim asfgdsd Diğerleri İngiliççe
Bi ara bestelerini banada yaz

Eminim hala tatlısındır bulutum
Ohhh misss gibi günlerde kullan

Kendinize şıkır şıkır giyinen yeni Neal'lar bulun. Ben paçoz dünyamda kendimle takılacağım
Nie.. İçine kim ne etti

Nie.. İçine kim ne etti
Herkes kendi bestesini yapsın. Doğaçlama şarkılar yazıyorum. İtina ile kafiye uydurulur
O paraya insan oda takımı alıp komple odayı değiştirir ya.
Sıkıyorsa değiştir diyorlar işte :/ Hamileyken bizim konsolun ayakları kırıldı. Yenisini alalım dedik aldığımızdaki fiyatının dört katına çıkmış. Kiradayız zaten ne uğraşacağım avuç içi kadar salon. Evidea'dan uyduruk bir şey aldık o bile 1000 küsürdü.

Valla tatlım açıkçası yıldızname baktırdım. O zamandan beri içim huzurlu, keyfim yerinde.. inançla ilgili belki de bilmiyorum. Çok fazla iyiyim.

İş yerinde o belalım gitmesine rağmen huzur yok diğer arkadaşlarda sürekli bir tartışma içerisindeler. Herkes benle anlaşıyor dert yanıyor kimseyle tek kalmamaya çalışıyorum bu yüzden

bende astım yok fakat alerjimi deyim ne deyim parfümler öksürtüyor ya da baş ağrısı yapıyor. Ama bu seferki efsane
valla tutuyorum kendimi favoriye atıyorum indirime girince hoppp alıyorum
Valla kafam rahat gittiği için. Benden ötürü gitmiş. Ben zorlamışım onu gitmeye

Tamam güzelde anacım çok yaşıyorum okurken onu napcaz

Gerçekten uyguna aldım 300tl cebimde kaldı kokusuda müthiş. Evet ya herşeye zam üstüne zam yapiyorlar. Bugün daha konuştuk eşimle bizim buralarda ev kirası 6.000 olmuş yuh dedim ya en son 1.600,00 TL idi iyi ki evi almışız dedim. Askeri ücret alanlara daha az alanlara Allah yardım etsin
Canım ablam ben bıraktığın gibiyim. İyiyim huzurluyum keyifliyim. Sen nasılsın bebiş nasil
Var ya ne güzel şeyler yazmışsın. Kesinlikle yaşıtları gibi olacak
Merhaba teyzoslarim ben bugun 10+1 haftalik oldum ve tam 3.35cm olmusum
Bugun annem beni izlerken heyecanlanip bi suru hareketler yaptim gormesi icin
Eki Görüntüle 3071867
Yaaaaa ben seni yerim yer maşallah minik kuzuya

Ayyy o ilk hareketler aşırı heyecanlı ben o kadar küçük bir bebeğin, içinde o kadar hareket ediyor olmasına şok olmuştum sağlıkla büyüsün minik
Aynen yaa nasil sasirdim duruyordu bi baktim popisini oynatti eller ayaklar oynadi
tesekkur ederiz teyzosu

İns lena buralari okumaz, aminajjdjsjs
İnşallah her şey gerçekten güzel olur, son kontrol biraz moralimi bozdu. Göz tansiyonunun yükselmeyeceğine çok inandırmıştım kendimi

dayler dayler Koş, bize diyor. "Keksiniz olum" diyor
Ay neli kekmisiz kiiiiz, visneli islak kekimdir ins ben yaaaa, hadi ins.
kendine moral bozcak yer arıosun neoşşşşşşşşş

bak yine çağırdı benmkini etiketlemesen olmuomu
Heeee etiketlemesin de sen burda bana saydir dimi, canım neos hep de onda is var iste
Kimi ya dayler dayler 'i mi? Ayy etiketlemiş miyim? Elim sürçmüş
Yoooo, oyle bsy yok, etiket kim ya?
Bizim ev 7 yil once alirken 175bindi, simdi satmaya kalksak 1.600.000civari, ama büyük saçmalik! Bu ne ya, rezillik artik cidden.

Ay ben de bi kitap okuduktan hemen sonra kendime gelemem, onu bir sure sindirmem lazim, yoksa toparlayamiyor kafam kitap okumak istiyoooommm, hadi yaza toparlayacagim inşallah

Hatri sayilir bir fırsatçı kesim var. Ama en çok üzüldüğüm konu ev sahiplerinin acımasızlığı.

Her ne yaptıysan çok iyi çok da güzel olmuş taam mı
bende astım yok fakat alerjimi deyim ne deyim parfümler öksürtüyor ya da baş ağrısı yapıyor. Ama bu seferki efsane
valla tutuyorum kendimi favoriye atıyorum indirime girince hoppp alıyorum
Ooh yarasıınnn
Burası birkaç ay önce öyleydi. Şu an kaça çıkmıştır tahmin edemiyorum. Bizimki 2700'den 3600'e çıktı bu ay. Rezalet ya 70-75 m2
Var ya ne güzel şeyler yazmışsın. Kesinlikle yaşıtları gibi olacak
İnşallah iyi olur ya inşallaah

Ay neli kekmisiz kiiiiz, visneli islak kekimdir ins ben yaaaa, hadi ins.
Vişne mili? Ekşi ekşi
Heeee etiketlemesin de sen burda bana saydir dimi, canım neos hep de onda is var iste

Yoooo, oyle bsy yok, etiket kim ya?
Assfgfsffd

sende beni çeken bişi var

Rüyada görürsen tam tersi çıkıyor ben de öyle olmuştu Aşerdiğin bir şey var mı ordan yola çıkalım gerçi o da doğru çıkmıyor benim canım hep tatlı istedi kız oldu

Nie.. İçine kim ne etti
Teşekkür ederim bal0ncuğum o senin tatlılığın ama şarkının adı ‘ben çok tatlıymışım’
ben de kıza şifonyer alacaktım ama çok pahalı.oda yapınca bakıcam artık.dolabı çok karıştı ve küçük gelmeye başladı

Ben eski evdeki dolabımı çocuğa kullanırım diyordum. Bütün kıyafetlerini aylara göre hurçlara bölüp tek kişilik yatağın üstüne koymuştum ilk zamanlar rahat alalım diye. Şu anda hepsi yığın halinde o yatağın üstünde. Toparlayacak zaman da yok

Hurçları dağıtmadıysan derli toplu duruyordur.anneannem 3 ay önce küçük gelenleri hurca koyup dolabın dibine koydu ama şimdikileri nereye koyucam bilmiyorum tekrar çıkarıp minimal hale getirmem lazım.ama dediğin gibi zaman yok Ev curcuna

Dağıldı işte. İçinden aldıklarını yerine koyamayınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…