- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.141
Ayyy o ilk hareketler aşırı heyecanlıMerhaba teyzoslarim ben bugun 10+1 haftalik oldum ve tam 3.35cm olmusum
Bugun annem beni izlerken heyecanlanip bi suru hareketler yaptim gormesi icin
Eki Görüntüle 3071867
Bi ara bestelerini banada yazYok bacım genelde kendi bestelerim asfgdsd Diğerleri İngiliççe
Eminim hala tatlısındır bulutumOy maşallah ufaklığasağlıcakla büyüsün bana da erkek gibi geldi
Güle güle kullan bal0ncuğumben de uzun zamandan sonra parfüm sipariş ettim
sen benim üzümlü kekim ben sensiz nereye gideyimbizim şarkımız annem dedi ki ben çok tatlıymışım bir de bakkal amca helva yapsana
Nie.. İçine kim ne ettiKendinize şıkır şıkır giyinen yeni Neal'lar bulun. Ben paçoz dünyamda kendimle takılacağım
O paraya insan oda takımı alıp komple odayı değiştirir ya.Hepsi çok saçma da bu bahsettiğimiz kanguru iki ayda üç katına çıkmış. Bu kadar sürede böyle artanı ilk defa görüyorum
Herkes kendi bestesini yapsın. Doğaçlama şarkılar yazıyorum. İtina ile kafiye uydurulurBi ara bestelerini banada yaz
Eminim hala tatlısındır bulutum
Ohhh misss gibi günlerde kullan
Nie.. İçine kim ne etti
Sıkıyorsa değiştir diyorlar işte :/ Hamileyken bizim konsolun ayakları kırıldı. Yenisini alalım dedik aldığımızdaki fiyatının dört katına çıkmış. Kiradayız zaten ne uğraşacağım avuç içi kadar salon. Evidea'dan uyduruk bir şey aldık o bile 1000 küsürdü.O paraya insan oda takımı alıp komple odayı değiştirir ya.
Valla tatlım açıkçası yıldızname baktırdım. O zamandan beri içim huzurlu, keyfim yerinde.. inançla ilgili belki de bilmiyorum. Çok fazla iyiyim.Bebiş olunca uyku dersin tabii onu demiyorum ben. Pozitiflikten, yaşama sevincinden, kendine yatırımdan lazım hepimize. İçimiz çekilmiş gibi, üstümüzde kara bulutlar diyorduk ya hep. Sen dağıtmaya başladın gibi onu
Gözün aydın. Senin saykonun gitmesine sevindim. Tüm kuruma hayırlı uğurlu olsun
Ben indirim yokken de baştan çıkabiliyorum. Gözüm dönmüş gibi her şeyi alasım geliyor ama iki senedir makyaj yapmıyorum, parfümü kuzenim ve kardeşim evlendiğinde sıktım, başka da yok. Zaten astımı çok zorluyor ama seviyorum mereti. Kıyafet desen yine pandemi sağ olsun tamamen eşofman, tayt modundayım. Bir türlü çıkamıyorum. Alışveriş yapsam da kullanamıyorum yani. Karantinada gaza gelip Loreal'in renkli nemlendiricisini almıştım mesela acil ihtiyaçmış gibiHala denemedim, rengi nasıl, tenime uyar mı bilmiyorum
Katre_g Sağlıkla, güzel haberlerle gel. Hareketlerini hissetmeye başlayınca neler yapacak bakalım bıdık
Hangi gün, hangi aydın ya? Hangiiii? Gün saat kaçta başlıyor senin haberin var mı, hı, var mı?
Valla kafam rahat gittiği için. Benden ötürü gitmiş. Ben zorlamışım onu gitmeyeOh iyi olmuş gitmis manyak. Aynen ben kıskanıyorum, kafam calismyo, taklit ediyorum ahdhshhd
Sabahattin Ali severim, kalemi çok yumuşak gelir
Ya ben şimdi alsam koyacak yer mümkün degl yok ama meragim da var. Alsam koysam kesin yapmam da o ayri
Cok uygunmus valla parfüm, ben de yves Rocher in bir parfümünü kullanıyorum, cok seviyorum onu, dogum gunlerinde 1 alana 1 bedava oluyor. Ona rağmen pahali yani gitgide artıyor
Sorma ben de girdigimde en alakasiz seyler birden ihtiyacimdi bu benim kafasina sokuyor beni shdhshhdhs, bazen sepete atip atip almiyorum
Sensiz yabamuyom Tulaaaay, yuvana don tulaaaayyyy shdhhdf
Canım ablam ben bıraktığın gibiyim. İyiyim huzurluyum keyifliyim. Sen nasılsın bebiş nasilBaloncuk yine biraktigim gibi, sabah sekerim benimKiz nasil kiz??
Paresilaaa N Neal Nasilsiniz??
Unuttuklarim vardir bunadim ben cunku, herkese selam olsun 2020'den beri dava arkadaslarim yoldaslarim benim. Daha 2020'den Beri diye grup accaz tam Kadro olunca
Var ya ne güzel şeyler yazmışsın.Benim bebekti canım. Genetik test sonucu çıkmadı hala onu bekliyoruz. Metabolizmayla ilgili, yine adını hiç duymadığımız bir hastalıktan daha şüphelendiler. Onun için de tekrar tahlil yapılacak temmuzda. Son kontrolde göz tansiyonu biraz yüksek çıktı. Gelecek ay tekrar bakılacak ona. Göz sinirleri iyi durumdaymış çok şükür. Bir ayı geçmiştir herhalde bizi görmeye ve nesne takibine başladı ama ne kadar görebilidiğini bilmemiz hala mümkün değil. Dua ediyoruz görmesi yaşıtları gibi olsun, başka hastalık da çıkmasın diye
Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Büyük kız nasıl?
Yaaaaa ben seni yerim yerMerhaba teyzoslarim ben bugun 10+1 haftalik oldum ve tam 3.35cm olmusum
Bugun annem beni izlerken heyecanlanip bi suru hareketler yaptim gormesi icin
Eki Görüntüle 3071867
Aynen yaa nasil sasirdim duruyordu bi baktim popisini oynatti eller ayaklar oynadiAyyy o ilk hareketler aşırı heyecanlıben o kadar küçük bir bebeğin, içinde o kadar hareket ediyor olmasına şok olmuştum sağlıkla büyüsün minik
tesekkur ederiz teyzosuValla tatlım açıkçası yıldızname baktırdım. O zamandan beri içim huzurlu, keyfim yerinde.. inançla ilgili belki de bilmiyorum. Çok fazla iyiyim.
İş yerinde o belalım gitmesine rağmen huzur yok diğer arkadaşlarda sürekli bir tartışma içerisindeler. Herkes benle anlaşıyor dert yanıyor kimseyle tek kalmamaya çalışıyorum bu yüzden
bende astım yok fakat alerjimi deyim ne deyim parfümler öksürtüyor ya da baş ağrısı yapıyor. Ama bu seferki efsane
valla tutuyorum kendimi favoriye atıyorum indirime girince hoppp alıyorum
Valla kafam rahat gittiği için. Benden ötürü gitmiş. Ben zorlamışım onu gitmeye
Tamam güzelde anacım çok yaşıyorum okurkenonu napcaz
Gerçekten uyguna aldım 300tl cebimde kaldıkokusuda müthiş. Evet ya herşeye zam üstüne zam yapiyorlar. Bugün daha konuştuk eşimle bizim buralarda ev kirası 6.000 olmuş yuh dedim ya en son 1.600,00 TL idi iyi ki evi almışız dedim. Askeri ücret alanlara daha az alanlara Allah yardım etsin
Canım ablam ben bıraktığın gibiyim. İyiyim huzurluyum keyifliyim. Sen nasılsın bebiş nasil
Var ya ne güzel şeyler yazmışsın.Kesinlikle yaşıtları gibi olacak
Yaaaaa ben seni yerim yermaşallah minik kuzuya
İns lena buralari okumaz, aminajjdjsjskız yok zarar verir yerlere
bebeyi düşündüğümden dğel
masraf cıkmasın
hamile kalmadan önce 2020 yıllarında ilk bu topik açıldığında hep bunun espirisi dönüordu
bi doğsun yerleri tek tek sildirecem die
yatırırımım bu ceza
Ay neli kekmisiz kiiiiz, visneli islak kekimdir ins ben yaaaa, hadi ins.İnşallah her şey gerçekten güzel olur, son kontrol biraz moralimi bozdu. Göz tansiyonunun yükselmeyeceğine çok inandırmıştım kendimi
dayler dayler Koş, bize diyor. "Keksiniz olum" diyor
Heeee etiketlemesin de sen burda bana saydir dimi, canım neos hep de onda is var istekendine moral bozcak yer arıosun neoşşşşşşşşş
bak yine çağırdı benmkinietiketlemesen olmuomu
Yoooo, oyle bsy yok, etiket kim ya?Kimi yadayler dayler 'i mi? Ayy etiketlemiş miyim? Elim sürçmüş
Bizim ev 7 yil once alirken 175bindi, simdi satmaya kalksak 1.600.000civari, ama büyük saçmalik! Bu ne ya, rezillik artik cidden.Valla tatlım açıkçası yıldızname baktırdım. O zamandan beri içim huzurlu, keyfim yerinde.. inançla ilgili belki de bilmiyorum. Çok fazla iyiyim.
İş yerinde o belalım gitmesine rağmen huzur yok diğer arkadaşlarda sürekli bir tartışma içerisindeler. Herkes benle anlaşıyor dert yanıyor kimseyle tek kalmamaya çalışıyorum bu yüzden
bende astım yok fakat alerjimi deyim ne deyim parfümler öksürtüyor ya da baş ağrısı yapıyor. Ama bu seferki efsane
Valla kafam rahat gittiği için. Benden ötürü gitmiş. Ben zorlamışım onu gitmeye
Tamam güzelde anacım çok yaşıyorum okurkenonu napcaz
Gerçekten uyguna aldım 300tl cebimde kaldıkokusuda müthiş. Evet ya herşeye zam üstüne zam yapiyorlar. Bugün daha konuştuk eşimle bizim buralarda ev kirası 6.000 olmuş yuh dedim ya en son 1.600,00 TL idi iyi ki evi almışız dedim. Askeri ücret alanlara daha az alanlara Allah yardım etsin
Canım ablam ben bıraktığın gibiyim. İyiyim huzurluyum keyifliyim. Sen nasılsın bebiş nasil
Var ya ne güzel şeyler yazmışsın.Kesinlikle yaşıtları gibi olacak
Yaaaaa ben seni yerim yermaşallah minik kuzuya
Hatri sayilir bir fırsatçı kesim var. Ama en çok üzüldüğüm konu ev sahiplerinin acımasızlığı.Sıkıyorsa değiştir diyorlar işte :/ Hamileyken bizim konsolun ayakları kırıldı. Yenisini alalım dedik aldığımızdaki fiyatının dört katına çıkmış. Kiradayız zaten ne uğraşacağım avuç içi kadar salon. Evidea'dan uyduruk bir şey aldık o bile 1000 küsürdü.
Her ne yaptıysan çok iyi çok da güzel olmuş taam mıValla tatlım açıkçası yıldızname baktırdım. O zamandan beri içim huzurlu, keyfim yerinde.. inançla ilgili belki de bilmiyorum. Çok fazla iyiyim.
Ooh yarasıınnnbende astım yok fakat alerjimi deyim ne deyim parfümler öksürtüyor ya da baş ağrısı yapıyor. Ama bu seferki efsane
Burası birkaç ay önce öyleydi. Şu an kaça çıkmıştır tahmin edemiyorum. Bizimki 2700'den 3600'e çıktı bu ay. Rezalet ya 70-75 m2Gerçekten uyguna aldım 300tl cebimde kaldıkokusuda müthiş. Evet ya herşeye zam üstüne zam yapiyorlar. Bugün daha konuştuk eşimle bizim buralarda ev kirası 6.000 olmuş yuh dedim ya en son 1.600,00 TL idi iyi ki evi almışız dedim. Askeri ücret alanlara daha az alanlara Allah yardım etsin
İnşallah iyi olur ya inşallaahVar ya ne güzel şeyler yazmışsın.Kesinlikle yaşıtları gibi olacak
Vişne mili? Ekşi ekşiAy neli kekmisiz kiiiiz, visneli islak kekimdir ins ben yaaaa, hadi ins.
AssfgfsffdHeeee etiketlemesin de sen burda bana saydir dimi, canım neos hep de onda is var iste
Yoooo, oyle bsy yok, etiket kim ya?
Dün bizimkiyle bayağı papaz olacaktık tam. Sonra ikimiz de yıldık bıraktık. Gerçekten çok yazık. Etmeyecek paralar ödüyoruzHatri sayilir bir fırsatçı kesim var. Ama en çok üzüldüğüm konu ev sahiplerinin acımasızlığı.
sende beni çeken bişi varİns lena buralari okumaz, aminajjdjsjs
Ay neli kekmisiz kiiiiz, visneli islak kekimdir ins ben yaaaa, hadi ins.
Heeee etiketlemesin de sen burda bana saydir dimi, canım neos hep de onda is var iste
Yoooo, oyle bsy yok, etiket kim ya?
Bizim ev 7 yil once alirken 175bindi, simdi satmaya kalksak 1.600.000civari, ama büyük saçmalik! Bu ne ya, rezillik artik cidden.
Ay ben de bi kitap okuduktan hemen sonra kendime gelemem, onu bir sure sindirmem lazim, yoksa toparlayamiyor kafamkitap okumak istiyoooommm, hadi yaza toparlayacagim inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen benim üzümlü kekimmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sensiz nereeeeeeeeeeeeee gideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sana nefesinden daha yakınımmmmmmmmmmmmm
hep peşinde bu anne yüreğim
sen benm prensesimGünaaayysss. Sana nefesinden daha yakınım baluşşş hahaha
Rüyada görürsen tam tersi çıkıyor ben de öyle olmuştuBaktim bi kac sitede cogu kiz diyor bir iki tanede erkek olur diyor bende bilmiyorum ne olur
5hafta sonra ogreniriz hep beraber
Haha oncelikle saglikli olsun
Ben ve cevremdeki herkes kiz diyor ama bakalim ne olur 5hafta sonra belli olur tabi gosterirse
Teşekkür ederim bal0ncuğum o senin tatlılığınBi ara bestelerini banada yaz
Eminim hala tatlısındır bulutum
Ohhh misss gibi günlerde kullan
Nie.. İçine kim ne etti
ben de kıza şifonyer alacaktım ama çok pahalı.oda yapınca bakıcam artık.dolabı çok karıştı ve küçük gelmeye başladıHerkes kendi bestesini yapsın. Doğaçlama şarkılar yazıyorum. İtina ile kafiye uydurulur
Sıkıyorsa değiştir diyorlar işte :/ Hamileyken bizim konsolun ayakları kırıldı. Yenisini alalım dedik aldığımızdaki fiyatının dört katına çıkmış. Kiradayız zaten ne uğraşacağım avuç içi kadar salon. Evidea'dan uyduruk bir şey aldık o bile 1000 küsürdü.
Ben eski evdeki dolabımı çocuğa kullanırım diyordum. Bütün kıyafetlerini aylara göre hurçlara bölüp tek kişilik yatağın üstüne koymuştum ilk zamanlar rahat alalım diye. Şu anda hepsi yığın halinde o yatağın üstünde. Toparlayacak zaman da yokRüyada görürsen tam tersi çıkıyor ben de öyle olmuştuAşerdiğin bir şey var mı ordan yola çıkalım gerçi o da doğru çıkmıyor benim canım hep tatlı istedi kız oldu
Teşekkür ederim bal0ncuğum o senin tatlılığınama şarkının adı ‘ben çok tatlıymışım’
ben de kıza şifonyer alacaktım ama çok pahalı.oda yapınca bakıcam artık.dolabı çok karıştı ve küçük gelmeye başladı
Hurçları dağıtmadıysan derli toplu duruyordur.anneannem 3 ay önce küçük gelenleri hurca koyup dolabın dibine koydu ama şimdikileri nereye koyucam bilmiyorum tekrar çıkarıp minimal hale getirmem lazım.ama dediğin gibi zaman yokBen eski evdeki dolabımı çocuğa kullanırım diyordum. Bütün kıyafetlerini aylara göre hurçlara bölüp tek kişilik yatağın üstüne koymuştum ilk zamanlar rahat alalım diye. Şu anda hepsi yığın halinde o yatağın üstünde. Toparlayacak zaman da yok
Dağıldı işte. İçinden aldıklarını yerine koyamayınca...Hurçları dağıtmadıysan derli toplu duruyordur.anneannem 3 ay önce küçük gelenleri hurca koyup dolabın dibine koydu ama şimdikileri nereye koyucam bilmiyorum tekrar çıkarıp minimal hale getirmem lazım.ama dediğin gibi zaman yokEv curcuna
Rüyada görürsen tam tersi çıkıyor ben de öyle olmuştuAşerdiğin bir şey var mı ordan yola çıkalım gerçi o da doğru çıkmıyor benim canım hep tatlı istedi kız oldu
Teşekkür ederim bal0ncuğum o senin tatlılığınama şarkının adı ‘ben çok tatlıymışım’
ben de kıza şifonyer alacaktım ama çok pahalı.oda yapınca bakıcam artık.dolabı çok karıştı ve küçük gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?