Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ayy kıyamam nasıl peki şimdi.
Bizde bir şey yok kuzum dur şimdi seninki daha önemli ayy önemli bir şeyi yoktur inşallah

Dediğim gibi kocakarı ilaclari favorim. Yüzümde boynumda iz kalmama sebebidir kantron yağı ile bal mumu hakiki zeytin yağı karışımı.. bebeklerin silikon kremini pek kullanacağını sanmıyorum. Ama şu da var bebekler büyümesi hızlı olduğu için. O iz kalsa bile küçücük kalir
Paresilaaa Sen tiroid işini ne yaptın soramadım ne zamandır
Temmuzda gideceğim canım.

Bu karışımı bizim bir komşumuz yapardı, rahmetli kim bilir kimlerin ne kadar duasını aldı. İksir gibi resmen. Ablamın sırtından aşağı bacakları falan komple çaydanlıktan dökülen çayla yandı. Uzun süre oturamadı hep yüzüstü yatmak zorundaydı. O karışım sayesinde ne iz kaldı ne bir şey
Temmuzda gideceğim canım.
Ah canım hadi iyi haberlerle gel inşallah

Bizimkinde de var. Diğer sağlık durumundan dolayı çocuk kardiyolojiye gitmemiz gerekiyordu. Öyle öğrendik. "Bebeklerde olur bu, kendiliğinden kapanır" dedi. Hiçbir şey yapmadı
Evet geneli kapanıyormuş 1-2 yaşına kadar. Umarım kapanır Allah şifa bekleyen bütün bebeklere şifa versin

Canim benim hosgelmissin umarim kuzun ve sen iyisinizdir

Bosver kuzum ya senin derdin sana yeterdi bebis ve ben iyiyiz 8+2 deyiz su an ilk randevumuzda kalbi cok guzel atiyordu 24mayista ikinci randevuyu dort gozle bekliyoruz

Bosver kuzum ya senin derdin sana yeterdi bebis ve ben iyiyiz 8+2 deyiz su an ilk randevumuzda kalbi cok guzel atiyordu 24mayista ikinci randevuyu dort gozle bekliyoruz
Yaa sağlıkla gelsin minik kuş. Çok sevindim. Darısı kızların başına, inşallah en kısa zamanda onlardan da bebek haberlerini alırız

Biz de iyi olacağız inşallah

Benim de kistten dolayı bayağı bi gezdi elleri, anesteziyle bile hissettim. Hem de iki kişi birden. Dört el

İnşallah parem yaaa inşallah

Kız kaçak

Aha neoş gelmiş. Tüm mesajları okuyamadık kuzum nasilsin ?
N Neal msj sana
Ben kimimki

Aha neoş gelmiş. Tüm mesajları okuyamadık kuzum nasilsin ?
İyi olacağız inşallah. Sen nasılsın, Aselkız nasıl?
Benim de kistten dolayı bayağı bi gezdi elleri, anesteziyle bile hissettim. Hem de iki kişi birden. Dört el
Demek ki bizi kurbanda büyükbaş keser gibi kesmişler
Bilmem, kimsin? Dur dayler dayler 'e soram o bilir. Bu bolon kim dayli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…