- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.841
Hepsi şifa bulsun inşallahkız Allah korusun öyle şey yok
biz neler neler yaşadık yaşıyoruz
bak nealin oğluşuna
bak dayloşa
bak benmkine
bu seneki bebelerin modası anneyi üzmek
saol teyzesiHepsi şifa bulsun inşallahLenoşuma da çok geçmiş olsun
Hayırdır bir şey mi olduGeçeceğine çok inanıyorum ama aklımdan çıkmıyo balo. Çok korkuyorum ona bişey olacak diye
Yaa ayy kıyamamiyi ol cnm benm.. gerçekten geçip giden birşey..
üzülme.. boşuna hamileliğini maffetme
bu kız beni öldürecekkkkkk
tşk ederiz teyzesi
ay töbe... Allah korusun kız...
bişimi oldu
iyiyiz ne olsun.. doğduktan snrada dertler bitmiyor.. mesela biz ayağımızı dizden aşağı yaktık bi güzel felan
hatuna bak... işini garantiye almış..
kapı komşunmu bide?
evet evet parem.. silverdinin yanına bi krem daha verdi adını unuttum... 2sini bir sürün dediler
dünde kantron yağı sürdük açıkçası tüm gün.. ve inanmıacaksın ama (çünkü ben hiç inanmıyordum ve annem sürdüğünde kızdım) dün iyi geldi ya.. şaşırdım..
iyileşme sürecine girsin bakaym iz kalacak gibi olursa artık silikon kremler varış iz giderici.. onları soracam bebekler kullanabiliyormu die
kız öyle konuşunca korktum ha.. çok şükür iyiymişsinizYaa ayy kıyamamnasıl peki şimdi.
Bizde bir şey yok kuzum dur şimdi seninki daha önemli ayy önemli bir şeyi yoktur inşallah
Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde delik görüldü minik bir delik perinatolog ama beni korkutmaya yettiHayırdır bir şey mi oldu
Bizimkinde de var. Diğer sağlık durumundan dolayı çocuk kardiyolojiye gitmemiz gerekiyordu. Öyle öğrendik. "Bebeklerde olur bu, kendiliğinden kapanır" dedi. Hiçbir şey yapmadıDetaylı ultrasonda bebeğin kalbinde delik görüldü minik bir delik perinatolog ama beni korkutmaya yetti
Dediğim gibi kocakarı ilaclari favorim. Yüzümde boynumda iz kalmama sebebidir kantron yağı ile bal mumu hakiki zeytin yağı karışımı.. bebeklerin silikon kremini pek kullanacağını sanmıyorum. Ama şu da var bebekler büyümesi hızlı olduğu için. O iz kalsa bile küçücük kaliriyi ol cnm benm.. gerçekten geçip giden birşey..
üzülme.. boşuna hamileliğini maffetme
bu kız beni öldürecekkkkkk
tşk ederiz teyzesi
ay töbe... Allah korusun kız...
bişimi oldu
iyiyiz ne olsun.. doğduktan snrada dertler bitmiyor.. mesela biz ayağımızı dizden aşağı yaktık bi güzel felan
hatuna bak... işini garantiye almış..
kapı komşunmu bide?
evet evet parem.. silverdinin yanına bi krem daha verdi adını unuttum... 2sini bir sürün dediler
dünde kantron yağı sürdük açıkçası tüm gün.. ve inanmıacaksın ama (çünkü ben hiç inanmıyordum ve annem sürdüğünde kızdım) dün iyi geldi ya.. şaşırdım..
iyileşme sürecine girsin bakaym iz kalacak gibi olursa artık silikon kremler varış iz giderici.. onları soracam bebekler kullanabiliyormu die
Temmuzda gideceğim canım.Paresilaaa Sen tiroid işini ne yaptın soramadım ne zamandır
Bu karışımı bizim bir komşumuz yapardı, rahmetli kim bilir kimlerin ne kadar duasını aldı. İksir gibi resmen. Ablamın sırtından aşağı bacakları falan komple çaydanlıktan dökülen çayla yandı. Uzun süre oturamadı hep yüzüstü yatmak zorundaydı. O karışım sayesinde ne iz kaldı ne bir şeyDediğim gibi kocakarı ilaclari favorim. Yüzümde boynumda iz kalmama sebebidir kantron yağı ile bal mumu hakiki zeytin yağı karışımı.. bebeklerin silikon kremini pek kullanacağını sanmıyorum. Ama şu da var bebekler büyümesi hızlı olduğu için. O iz kalsa bile küçücük kalir
Ah canım hadi iyi haberlerle gel inşallahTemmuzda gideceğim canım.
Evet geneli kapanıyormuş 1-2 yaşına kadar. Umarım kapanır Allah şifa bekleyen bütün bebeklere şifa versinBizimkinde de var. Diğer sağlık durumundan dolayı çocuk kardiyolojiye gitmemiz gerekiyordu. Öyle öğrendik. "Bebeklerde olur bu, kendiliğinden kapanır" dedi. Hiçbir şey yapmadı
Amin inşallah. İçini ferah tut. Allah çaresi olmayan dert vermesinEvet geneli kapanıyormuş 1-2 yaşına kadar. Umarım kapanır Allah şifa bekleyen bütün bebeklere şifa versin
Amin canım amiinAmin inşallah. İçini ferah tut. Allah çaresi olmayan dert vermesin
Canim benim hosgelmissin umarim kuzun ve sen iyisinizdirGeldim geldim. Herkes iyidir umarım. Ben her zamanki gibi terelelli. Bayrama kadar annemde kaldık. İlk zamanlar çok çok ama çok zor geçti. Bebekle ilgilenemedim, hiçbir şey yapamadım. Sadece beslenmesi bendeydi diyebilirim. Sonra süreçle nasıl başa çıkabileceğimizi bilemediğimiz için eşimle beraber destek almaya başladık. Başka bir hastalıktan daha şüphelendiler onun için temmuzda yeni tahliller yapılacak. Hala göz teması yok ama gözlerinde titreme olduğu için bu normal sanırım. Yani odaklanması şu an için teknik olarak zor gibi. İki haftadır bizi fark ediyor gibi, nesneleri de takip ediyor ama bir tuhaf. Süreklilik yok. Sanki arada kafasına eserse bakıyor. Çarşamba göz kontrolü var doktoruna soracağız. Ağlama krizleri azaldı ama haşa devam ediyor. Hiçbir şekilde sakinleştiremediğimiz dönemde ayakta sallamaya alıştı şimdi gündüz uykuları maraton gibi. Evde kalırsak arasız sallamak gerekiyor bir yere bırakınca uyanıyor. Çözümü bebek arabasıyla parka götürmekte buldum. Süs havuzunun etrafında dolana dolana su sesi sayesinde uyuyor ama bu sefer de totomun üstüne oturmamam gerekiyor. 5-10 dk oturup dinleniyorum uyanıyor bir daha başa sarıyoruz. 3-4 saat ayakta geziyorum böylece. Belim, sırtım, bacaklarım pert. Hava alıyorum diye teselli ediyorum kendimi
anonimbirbayan seni tebrik edemedim kendi derdimden. Gözünüz aydın. Bebik de sen de iyisinizdir inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun
Yaa sağlıkla gelsin minik kuş. Çok sevindim. Darısı kızların başına, inşallah en kısa zamanda onlardan da bebek haberlerini alırızCanim benim hosgelmissin umarim kuzun ve sen iyisinizdir
Bosver kuzum ya senin derdin sana yeterdi bebis ve ben iyiyiz 8+2 deyiz su an ilk randevumuzda kalbi cok guzel atiyordu 24mayista ikinci randevuyu dort gozle bekliyoruz
Dort gozle bekliyorum guzel haberleriniYaa sağlıkla gelsin minik kuş. Çok sevindim. Darısı kızların başına, inşallah en kısa zamanda onlardan da bebek haberlerini alırız
Biz de iyi olacağız inşallah
Aha neoş gelmiş. Tüm mesajları okuyamadık kuzum nasilsin ?
Benim de kistten dolayı bayağı bi gezdi elleri, anesteziyle bile hissettim. Hem de iki kişi birden. Dört elYani çok hafif azaldı gibi ama benim iz çok leş. Pek düzeleceğini sanmıyorum. Galiba bebo ters durduğu için içime ellerini sokup döndürmüşler bir güzel. Savaş çıkmış gibi yamuk ve uzun bir kesi izi var
Aşk olsun.dayler dayler yokken de sallıyorum. Her koşulda itina ile sallarız istediğin o olsun
İnşallah parem yaaa inşallahDediğim gibi kocakarı ilaclari favorim. Yüzümde boynumda iz kalmama sebebidir kantron yağı ile bal mumu hakiki zeytin yağı karışımı.. bebeklerin silikon kremini pek kullanacağını sanmıyorum. Ama şu da var bebekler büyümesi hızlı olduğu için. O iz kalsa bile küçücük kalir
Temmuzda gideceğim canım.
Kız kaçakCanim benim hosgelmissin umarim kuzun ve sen iyisinizdir
Bosver kuzum ya senin derdin sana yeterdi bebis ve ben iyiyiz 8+2 deyiz su an ilk randevumuzda kalbi cok guzel atiyordu 24mayista ikinci randevuyu dort gozle bekliyoruz
N Neal msj sanaAha neoş gelmiş. Tüm mesajları okuyamadık kuzum nasilsin ?
İyi olacağız inşallah. Sen nasılsın, Aselkız nasıl?Aha neoş gelmiş. Tüm mesajları okuyamadık kuzum nasilsin ?
Demek ki bizi kurbanda büyükbaş keser gibi kesmişlerBenim de kistten dolayı bayağı bi gezdi elleri, anesteziyle bile hissettim. Hem de iki kişi birden. Dört el
Bilmem, kimsin? Dur
Deme öyle deme. Uzun zamandır yoktum ya birden atladım öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?