Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de yok o kısım. Öğrencilik hayatımdan şey etmeye çalışıyorum. Bundan yıllaaaar yıllar önce ben lisedeyken falan öyle 3-5 puan atarlardı gidiş yoluna
Bana unide sey demişti hoca; KIZIM! HER ŞEYI YAZIYOSUN, PUAN VERMEK ISTIYORUM, BELLI KI BILIYORSUN AMA CEVAP YOK CEVAP! YAZSANA SU CEVABI AHAHHHQ

İyi diyelim iyi olsun canımm çok şükür bugünümüze
iyi ol cnm benm.. gerçekten geçip giden birşey..
üzülme.. boşuna hamileliğini maffetme

Yanlış adres olmuş. Burada ilişkiye girerek hamile kalan sayısı üç falan
2020 sayfası olduğu için çoğu doğurup büyüttü. Burada değiller. Sona kalanların da yarısından fazlası tedavili

bu kız beni öldürecekkkkkk

Oyy kıyamam gecmis olsun minnosa
tşk ederiz teyzesi

Kız karnım burnumda inan sen bana
Valla artık çok giremiyorum girdikçe bir şeyler gördükçe hepsi bende de çıkıyor
Nasılsın canım nasıl gidiyor
ay töbe... Allah korusun kız...
bişimi oldu
iyiyiz ne olsun.. doğduktan snrada dertler bitmiyor.. mesela biz ayağımızı dizden aşağı yaktık bi güzel felan

hatuna bak... işini garantiye almış..
kapı komşunmu bide?

evet evet parem.. silverdinin yanına bi krem daha verdi adını unuttum... 2sini bir sürün dediler
dünde kantron yağı sürdük açıkçası tüm gün.. ve inanmıacaksın ama (çünkü ben hiç inanmıyordum ve annem sürdüğünde kızdım) dün iyi geldi ya.. şaşırdım..
iyileşme sürecine girsin bakaym iz kalacak gibi olursa artık silikon kremler varış iz giderici.. onları soracam bebekler kullanabiliyormu die

Ben sezaryen izi için kullanıyorum o kremlerden. Yorumlarında görmüştüm yanık için de kullanıldığını ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorum

Ben sezaryen izi için kullanıyorum o kremlerden. Yorumlarında görmüştüm yanık için de kullanıldığını ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorum
sezeryan için keşke banada verselerdi gerçi bende iz nerdeyse yok hiç kalmadı gibi ama yinede kalan için
işe yaradımı gıııııııııııııı

sen yandaşını görünce hemen bana salla ama sanada günaydın bibiğim

sezeryan için keşke banada verselerdi gerçi bende iz nerdeyse yok hiç kalmadı gibi ama yinede kalan için
işe yaradımı gıııııııııııııı
Yani çok hafif azaldı gibi ama benim iz çok leş. Pek düzeleceğini sanmıyorum. Galiba bebo ters durduğu için içime ellerini sokup döndürmüşler bir güzel. Savaş çıkmış gibi yamuk ve uzun bir kesi izi var
sen yandaşını görünce hemen bana salla ama sanada günaydın bibiğim
Aşk olsun. dayler dayler yokken de sallıyorum. Her koşulda itina ile sallarız istediğin o olsun

kkız isterse elini çıkarmış olsun sezo sezodur
doktor kesmiş seni.. biçeyim biraz demiştir

Paremmm inşallajhh Senin güzel haberlerinde ben de böyle hissedicem inşallahhh

Geçeceğine çok inanıyorum ama aklımdan çıkmıyo balo. Çok korkuyorum ona bişey olacak diye
kız Allah korusun öyle şey yok
biz neler neler yaşadık yaşıyoruz
bak nealin oğluşuna
bak dayloşa
bak benmkine
bu seneki bebelerin modası anneyi üzmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…