- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.821
Bende de yok o kısım. Öğrencilik hayatımdan şey etmeye çalışıyorum. Bundan yıllaaaar yıllar önce ben lisedeyken falan öyle 3-5 puan atarlardı gidiş yolunaOyle miydi ya, ben okul onceciyim, bizde ortmeniiiim dese de puan veriyos
Bana unide sey demişti hoca; KIZIM! HER ŞEYI YAZIYOSUN, PUAN VERMEK ISTIYORUM, BELLI KI BILIYORSUN AMA CEVAP YOK CEVAP! YAZSANA SU CEVABI AHAHHHQBende de yok o kısım. Öğrencilik hayatımdan şey etmeye çalışıyorum. Bundan yıllaaaar yıllar önce ben lisedeyken falan öyle 3-5 puan atarlardı gidiş yoluna
Hoca emek verip kendisi anlasın diye mi bekliyordun kızım yazsaydın ya şu cevabıBana unide sey demişti hoca; KIZIM! HER ŞEYI YAZIYOSUN, PUAN VERMEK ISTIYORUM, BELLI KI BILIYORSUN AMA CEVAP YOK CEVAP! YAZSANA SU CEVABI AHAHHHQ
Ben biliyorum da bakalim o biliyo mu, ben onu olcmek istedimHoca emek verip kendisi anlasın diye mi bekliyordun kızım yazsaydın ya şu cevabı
iyi ol cnm benm.. gerçekten geçip giden birşey..İyi diyelim iyi olsun canımm çok şükür bugünümüze
Yanlış adres olmuş. Burada ilişkiye girerek hamile kalan sayısı üç falan
2020 sayfası olduğu için çoğu doğurup büyüttü. Burada değiller. Sona kalanların da yarısından fazlası tedavili
tşk ederiz teyzesiOyy kıyamam gecmis olsun minnosa
ay töbe... Allah korusun kız...Kız karnım burnumda inan sen bana
Valla artık çok giremiyorum girdikçe bir şeyler gördükçe hepsi bende de çıkıyor
Nasılsın canım nasıl gidiyor
hatuna bak... işini garantiye almış..Hahahahahahaha İstanbul urkutuyor anam beni, cok boyuk sehir. Ben trakyaliyim, beyimle ayni memleket hatta ayni ilce ahahha
Ben sehrimi seviyom, kotu diil taam mi ahhaahah.
Ya iste goruyo musun neos, balus hic dinlemiyor dersi, bunlari hep annattik, zopaynan da tebesirnen de hahdshhd
Neyse ki kurtardin beni neosum ya balus birazcik cadı birisidhhdhshf
evet evet parem.. silverdinin yanına bi krem daha verdi adını unuttum... 2sini bir sürün dedilerTek silverdir leke bırakıyor bana Bepanthen ile birlikte vermişlerdi bir de sanırım ağrı kesicili uyuşturuculu bir krem vermişlerdi. Maalesef çok fazla ilaç yok yanık ile ilgili... Koca karı ilaçları daha iyi gelmişti banaama çok küçük olduğu için kalmayacak iz annesi. Ağrısının olmamasına çok ama çok sevindim
Biliyor musun okuyunca sanki kendim transfer olmuş gibi hissettim kalbim hızlı atmaya başladı...Duam senle güzel haber ile geleceksin
Ben sezaryen izi için kullanıyorum o kremlerden. Yorumlarında görmüştüm yanık için de kullanıldığını ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorumevet evet parem.. silverdinin yanına bi krem daha verdi adını unuttum... 2sini bir sürün dediler
dünde kantron yağı sürdük açıkçası tüm gün.. ve inanmıacaksın ama (çünkü ben hiç inanmıyordum ve annem sürdüğünde kızdım) dün iyi geldi ya.. şaşırdım..
iyileşme sürecine girsin bakaym iz kalacak gibi olursa artık silikon kremler varış iz giderici.. onları soracam bebekler kullanabiliyormu die
Bana da mıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sezeryan için keşke banada verselerdi gerçi bende iz nerdeyse yok hiç kalmadı gibiBen sezaryen izi için kullanıyorum o kremlerden. Yorumlarında görmüştüm yanık için de kullanıldığını ama bebeklere kullanılıyor mu bilmiyorum
sen yandaşını görünce hemen bana salla ama sanada günaydın bibiğimBana da mı
Yani çok hafif azaldı gibi ama benim iz çok leş. Pek düzeleceğini sanmıyorum. Galiba bebo ters durduğu için içime ellerini sokup döndürmüşler bir güzel. Savaş çıkmış gibi yamuk ve uzun bir kesi izi varsezeryan için keşke banada verselerdi gerçi bende iz nerdeyse yok hiç kalmadı gibiama yinede kalan için
işe yaradımı gıııııııııııııı
Aşk olsun.sen yandaşını görünce hemen bana salla ama sanada günaydın bibiğim
kkız isterse elini çıkarmış olsun sezo sezodurYani çok hafif azaldı gibi ama benim iz çok leş. Pek düzeleceğini sanmıyorum. Galiba bebo ters durduğu için içime ellerini sokup döndürmüşler bir güzel. Savaş çıkmış gibi yamuk ve uzun bir kesi izi var
Aşk olsun.dayler dayler yokken de sallıyorum. Her koşulda itina ile sallarız istediğin o olsun
Tek silverdir leke bırakıyor bana Bepanthen ile birlikte vermişlerdi bir de sanırım ağrı kesicili uyuşturuculu bir krem vermişlerdi. Maalesef çok fazla ilaç yok yanık ile ilgili... Koca karı ilaçları daha iyi gelmişti banaama çok küçük olduğu için kalmayacak iz annesi. Ağrısının olmamasına çok ama çok sevindim
Biliyor musun okuyunca sanki kendim transfer olmuş gibi hissettim kalbim hızlı atmaya başladı...Duam senle güzel haber ile geleceksin
sana seviyoreAşkuuumm
Geçeceğine çok inanıyorum ama aklımdan çıkmıyo balo. Çok korkuyorum ona bişey olacak diyeyi ol cnm benm.. gerçekten geçip giden birşey..
üzülme.. boşuna hamileliğini maffetme
kız Allah korusun öyle şey yokGeçeceğine çok inanıyorum ama aklımdan çıkmıyo balo. Çok korkuyorum ona bişey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?