Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de nete bakma önemli bir şey değildir göster için rahat etsin yine. Belki yeni öğrendiği refleks gibi bir şeydir yakında geçer

Ne biliyim, evde günlerce tek başına bi bebekle, insanı şeytan dürtüyo işte, internetten hastalık bakmıcam dedim ama tutamadım kendimi.
Bize de kafatasında düzensizlik var dedi doktor. 1. hafta ve 2. ay muayenesinde beyin cerrahına götürdük el kadar bebeği. Bir şey yok dedi işte. Tedbiren yönlendiriyorlar sanırım
sesli güldüm Allah’ta seni güldürsün kakuçlu çocuk oraya da etti demek belki de ederim sizin süsünüze demek istemiştir
Amin hepimizi İşte süslemeden tavrı bu. Bir de süslesek... 40'ına özel hiçbir şey yapmadık. Banyo bile yapmadık yani. Dün iki kez hastaneye gittik geldik zaten eve geldik pertingen

Bence de nete bakma önemli bir şey değildir göster için rahat etsin yine. Belki yeni öğrendiği refleks gibi bir şeydir yakında geçer
Bize de kafatasında düzensizlik var dedi doktor. 1. hafta ve 2. ay muayenesinde beyin cerrahına götürdük el kadar bebeği. Bir şey yok dedi işte. Tedbiren yönlendiriyorlar sanırım
Yatağında oynarken kafası acımasın diye yorganının üzerine ince minder koyuyorum ben ya. Biz gözünün içine baktıkça böyle oluyor, Allah beterinden korusun inşallah.

Yatağında oynarken kafası acımasın diye yorganının üzerine ince minder koyuyorum ben ya. Biz gözünün içine baktıkça böyle oluyor, Allah beterinden korusun inşallah.
Amin amin. Kötü düşünme. Sen şimdi video atınca doktor mecburen yönlendirecek seni bir şey atlamamış olmak için. Güzel haberle gelirsiniz inşallah doktordan. Haftaya cuma mı

Hastane baya yoruyor insanı havası bile yetiyor ben de anlamam bu 40 şeylerinden şimdi baktım da anlamları şuymuş.kayınvalidem sadece taş koymuştu poşetle birlikte bunları kendi banyo suyuna da koyman lazımmış bilsem koyardım
  • 40 Küçük Güzel Taş: Güçlü kuvvetli olsun diye,
  • Altın Altın gibi kalbi olsun diye,
  • Gümüş: Ahlaklı olsun diye,
  • Nazar Boncuğu: Nazar değmesin diye,
  • Para: Zengin olsun diye (veya parasız kalmasın)
  • Yatağında oynarken kafası acımasın diye yorganının üzerine ince minder koyuyorum ben ya. Biz gözünün içine baktıkça böyle oluyor, Allah beterinden korusun inşallah.
    amin Benim kız ana kucağından mutfak fayansına düştü çok şükür bir şey olmadı insanın aklı gidiyor bir şey olcak diye

Oluyor bu tarz kazalar yaaa duyuyorum ben de hep sonucu kötü olmasın da düşe kalka büyüyorlar hep

Para koyarak türkiye şartlarında parasız kalması engellenebilir mi bilemiyorum

Oluyor bu tarz kazalar yaaa duyuyorum ben de hep sonucu kötü olmasın da düşe kalka büyüyorlar hep

Para koyarak türkiye şartlarında parasız kalması engellenebilir mi bilemiyorum
Aynen çok şükür bir şey olmadı Çok haklısın öyle bir dönemdeyiz hiçbir şey fayda etmez eşimi markete yolladım küfür ederek geldi noldu dedim ekmek 3 lira olmuş margarin 10 lira diyor.her şeyi almış ekmek almadan gelmiş bu saatten sonra ekmek yemeyecekmişiz deli edecek beni sanki ben zam yaptım günahım ne

Canım bazen uzak kalmak iyi geliyor. Aen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap tabiki iyiysen sorun yok, daha iyi günlerin gelecek inş kendine çok dikkat et, aklına mukayyet ol tamam mı

İnşallah nurum ama özledik seni bi selam ver ara sıra bari

Beybisular teşekkür ederim hepinize de ara ara girmeye çalışırım yine hepiniz de seviliyorsunuz

Ahahahaha çözüm mikemmel. Napmayı planlıyormuş zam gelen her şeyi almaktan vazgeçecekmiymiş

Aynısı lenada oluyordu hemde baya
Bu aylarda normal cnm
Ben bişey ckacağını sanmıorm

Aynısı lenada oluyordu hemde baya
Bu aylarda normal cnm
Ben bişey ckacağını sanmıorm
İnşallah canım ya, valla hayatımı kıza endeksli yaşıyorum resmen. Bugün akşama kadar uyusun diye bekledim yemek yemek için. Bi saat önce uyudu, hemen yemek yedim. Evi toparlayana kadar uyanır zaten.

İnşallah canım ya, valla hayatımı kıza endeksli yaşıyorum resmen. Bugün akşama kadar uyusun diye bekledim yemek yemek için. Bi saat önce uyudu, hemen yemek yedim. Evi toparlayana kadar uyanır zaten.
Canım aynı şey mi emin değilim ama bir tane influencerın kızında aynı şey oluyordu. Hatta o da videosunu paylaşıp instagramdan kızıma bu oluyor nedense demişti. Onun kızı da ara ara öyle irkiliyordu. Sonra dmden herkes yazmıştı kadına, kimi bebekler işerken irkiliyor gibi görünüyor dışardan hiç önemli bir şey değil diye. Sizinki de acaba işeme irkilmesi olabilir mi diye aklıma geldi.

İnşallah bilmiyorum benden baska bu duruma takılan da yok açıkçası. Babası da buna dahil.
Bu çocuğu tek düşünen ben miyim yoksa benim bu durumum aşırı pimpiriklenme mi bilmiyorum.

İnşallah bilmiyorum benden baska bu duruma takılan da yok açıkçası. Babası da buna dahil.
Bu çocuğu tek düşünen ben miyim yoksa benim bu durumum aşırı pimpiriklenme mi bilmiyorum.
Babaların zaten sülale geniş de bence bu irkilme çiş irkilmesi. O kadın da ilk defa duymuştu, çok şaşırmıştı. Hatta ben de o zaman ilk defa duymuştum. Merak edip internetten araştırmıştım varmış böyle bir şey cidden. İrkildikten sonra bezini kontrol et bakalım işemiş oluyor mu diye.

Mesela uykuda hiç sıçramaz. Netten baktım, gözleri bir yere uzun süre dalmıyorsa, gelişimi normalse korkmayın falan demişler ama. Bilmiyorum. Daraldım ne biliyim. Kız da erken uyudu, deli gibi uykum var ama şuursuz şuursuz dolanıyorum buralarda, canım sıkılıyo.

Ahahahaha çözüm mikemmel. Napmayı planlıyormuş zam gelen her şeyi almaktan vazgeçecekmiymiş
Evet gerekirse vazgeçecekmiş zama karşı çözüme bak ekmeği artık evde yapacakmışız hayatta uğraşmam kendi girip yapıyorsa yapsın
bunu ben de duymuştum kendine dert etme normaldir Miss Bride

Günaydın kızlarım.

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. az önce aradılar canım 3 ü de güzel gelişim göstermiş. 3. Güne gitmişler cumartesi transferim var
Sıpaya "Sana arkadaş geliyor" dedim, bağırdı. Belki de kendine uygun, yüksek tahsilli, Fransız mürebbiyelerle büyümüş bir İstanbul hanımefendisi istiyordur eş aday adayı olarak. Sipariş alıyor musunuz?

Kendine uygun derken canım? Ben beyfendiyi anneannesiyle büyüyor sanıyorum?

Önce bi ekmeğini eline alsın da sonra konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…