Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nurzfr kuzuuu nerelerdesin? İyi misin, hoş musun, nasılsın?

@olive_bluto doğurdu mu? Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Senin haberin vardır. Nurzfr Ne yapıyor? O da terk etti buraları tamamen @anonimbirbayan da

Nurzfr transfer mi oldu anlamadım
Merhaba canlarım malesef işler çok yoğun başımı kaldiramiyorum hele maaşlara zam gelince eve bile taşıyoruz işleri artık o yüzden giremiyorum buralara birde bizim tüp işi yalan oldu gibi bişi ondan da pek Giresim yok acikcasi uzak kalmak iyi gelir diye düşünüyorum..

N Neal kusumm Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda atlatacaksiniz bu süreci anason verdi mi Dr size gorumcemlere vermişti kolikti onunki dördüncü ayın içinde geçti çok şükür...
Katre_g kuşum hayırlı olsun inşallah besi de embriyo olur kaliteli kaliteli dualarimdasin
cukulatam kuzum 12 gayet güzel bir sayı inşallah hepsi kaliteli olurlar hepsi de dollenirler dualarimdasiniz
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. balusum bende özledim ama uzak kalmak gerekiyor sanırım biraz herşeyden cidden yorulduğumu tükendiğini hissediyorum artık

Canım bazen uzak kalmak iyi geliyor. Aen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap tabiki iyiysen sorun yok, daha iyi günlerin gelecek inş kendine çok dikkat et, aklına mukayyet ol tamam mı

İnşallah nurum ama özledik seni bi selam ver ara sıra bari

Kıyamam ya sancısından böyle yapıyor belliki.kullandığınız damla işe yaramıyorsa metsil damlayı dene istersen çok iyi gelmişti bize.kolik mi acaba? Eğer öyleyse mama veriyorsan onların mamaları da farklı oluyormuş.bizim kasım annelerndeki birinin doktoru farklı mama önermiş baya rahat etmişlerdi

Ne diyeyim Nur şaştım kaldım. Allah hakkınızda hayırlısı versin. Hem iş hem tedavi yönünden. Her gecenin bir sabahı var diyorlar ya sizin sabahınız da çok yakındır inşallah

Amin inşallah, çok sağ ol. Anason vermedi. Gaz damlası verdi ama pek işe yaradığı söyleyenemez. Zamanla geçecek üç ayın bitmesini bekleyin dedi iki doktor da. Erken doğduğu için daha fazla oluyormuş
Günaydınnnnnn :)
İsim değiştim ben Snowy
Snowy snowy secret secret snoooooowy napıyon? Bebik nasıl? Kaç aylık oldu?
Eki Görüntüle 3021663

Millet zayıflama çayıyla adamsız hamile kalmış gajshjsbsjdj biz halaaaaaa
Belki kocasından hamile kalmıştır. O değil de biz bu kadar nasıl birbirimizi bulduk ki bir tane rahat hamile kalıp rahat doğurabilen yok

Mama yok. Damla pek işe yaramıyor. Yaramayacağını söylemişti doktor. Bu akşam krizi erkene aldı. 17.30'dan beri sakinleştirmeye uğraşıyoruz. Son bir saattir falan dizimde sallıyorum tv'den döndüre döndüre saç kurutma makinesi ve bulaşık makinesi sesi açıyoruz. Beynim uyuştu tekrar eden mekanik seslerden

Arkadaşla selamünaleyküm ben yeniyim yer yer yazıyorum bilgi almak için hakkımdaki bilgileri size açtığım konumdan kopyalayarak paylaşıyorum. Benim gibi çok düşükler yapıp geç döllenme olan ve gebe kalan var mı henüz gebelik var mı bende o bile belli değil.

Ben 36 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.ilk evliliğimden 2 sağ çocuğum var ve 3 düşüğüm. 2. Evliliğimide 3 sene önce yaptım ve bu eşimden de 4 düşüğüm var bende mutasyonlu gen var homozigot pai 4g olan. Sürekli düşüklerim oluyor ilk 4ünü kürtajlarla geçirdim son 3 düşük kendiliğinden düştü. En son adet tarihim 1 şubattı o sıra işte biyokimyasal gebeliğim olmuş fakat 21 şubatta kadın doktoruna gittiğimde bana yumurtamın çatlak olduğunu söyledi o günde ilişkim oldu eşimle. Bugün tam 1 hafta gecikmem var ve doktora kan vermeye gittiğimde sonuç 2 çıktı yani gebelik yok görünüyor. Haftaya kadar adet olmazsam yine kan vermeye gel dediler ama sürekli sol kasığımda baskı ve ağrı var. Sizce hala gebelik oluşabilir mi hani son adet tarihim 1 şubatsa 21 şubatta yumurtam çatlak göründüyse bugün ile tam 1 haftada gecikmem var. ne zaman gebelik görünebilir eğer oluşursa? Kafam çok karışık eşimle bir umut işte ALLAHTANDIR bekliyoruz olacak diye. Eşim belki ilaçlardandır yada erken menopozdur diyor acaba doğru söylüyor olabilir mi? Ben ecopirin 100lük ve diofol isminde folikasit kullanıyorum. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi lütfen? Aslında iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.

Dünküa paylaşımım bugün tam 8 gün gecikmem var yumurtamın çatlak olduğunu 21 şubatta öğrendim 14 martta tekrar gidicem kan vermeye eğer adet görmezsem

Eki Görüntüle 3021663

Ya kızım neden bu haberi önceden yollamadın. Bilsem tüpten önce zayıflama çayını denerdim yhaaaaa ee ne güzel erkeğe de ihtiyaç yokmuş, herifle ağız tadıyla kavgaları uzatırdım, misss gibi
Nasıl birbirimizi bulduğumuzu ben de bilmiyorum. Ben infertil olacağımı bilir gibi daha bebek yapmayı denemeye başlamadan geldim bu topice katıldım
Belki de herşey bu topice katıldığım için oldu

Hiçbir ses açma kapkaranlık bir odada emzirmeyi dene.gerçi denemişsindir ama belki faydam olur diye yazıyorum baksana saatlerdir uğraşıyormuşsunuz size de ona da yazık bu dönem çabuk geçer inşallah.pes etmek yok Şimdi kaç haftalıksınız

Nasıl birbirimizi bulduğumuzu ben de bilmiyorum. Ben infertil olacağımı bilir gibi daha bebek yapmayı denemeye başlamadan geldim bu topice katıldım
Belki de herşey bu topice katıldığım için oldu
Ahahhsha millet birbirine uğur getirir, biz uğursuz mu geldik diyorsun
Heheh denedim onu da denedim. Bir tek amuda kalkmadım şu ana kadar. Bacaklarım sırtım pert olunca ana kucağına bıraktım. Eşime "Sen biraz salla" dedim. Yarım saat uyumuşum öyle. Sonra uyandı zaten. Yeni döngümüze girdik. Buyrun gelin. Gazdan emmeye devam edemiyor ama aç, emesi var ve uykusu da var. Onu da yapamıyor. Ikınıyor ama o da çıkmıyor. Hoş geldin Youtube'da saç kurutma makinesi sesi. Adamları zengin ettik tıklaya tıklaya. 40 günlük oldu bugün

geçende demiştim... beyazında kızı böyle..
aspiratör sesiyle sakinleşiyor onun dışında bağrış çağrış.. kolik bebek.. beyaz o yüzden gelemiyor.. mesela 5 dk görüşemiyoruz bile sürekli çığlık yada aspiratör sesi.. ama şuan daha iyi eskiye göre cok azaldı ki beyaz kasımda doğum yapmıştı..
yani geçiyor neoş..
az daha sabır.. herşey güzel olacak

Çok yorgunum be baluş, doğumdan bu yana yedi ayda 20 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum.
aay ben 24-25 verdim ama bu aralar aşırı yiyiyorm
verdiklerimi geri alacam

canım nurum
seviliyorsun

Günaydınnnnnn :)
İsim değiştim ben Snowy
biliyorum gördüm
etiketledim gelmedin hıh

Eki Görüntüle 3021663

bu gözler bunuda gördü

Günaydınnn canımlar

günaydın kızlar

cukulatam bugün muaynen var demi ? hadi hayırlı haberlerle

Katre_g cnm dün giremedim bişiler kaçırmış olabilirim
haber varmı inşallah güzeldir haberler
Beybi sizi tüp bebeğe boğmamak için bi şey yazmamıştım, kaçırmadın
Yumurtaların 3ü olgunmuş. Dün aradılar 3ü de döllenmiş, umarım hepsi 5. Güne gider

Günaydınnn canımlar

Yumurtaların 3ü olgunmuş. Dün aradılar 3ü de döllenmiş, umarım hepsi 5. Güne gider
yeaağğğ ne boğmasııııııııııı

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Onu çok iyi anlıyorum. Amin inşallah
Günaydınnn canımlar

Boğmak derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…