- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.861
Çok yorgunum be baluş, doğumdan bu yana yedi ayda 20 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum.gelinim ama ben sende bi çocuk yapacak kapasiteyi görüyorum
bence sende istiyeceksin 1 seneye kadar
@olive_bluto doğurdu mu?Bal0ncuk Senin haberin vardır. Nurzfr Ne yapıyor? O da terk etti buraları tamamen @anonimbirbayan da
ne yapıoki
@olive_bluto doğurmadı ama az bi zamanı kaldı geldi gelecek
Nurzfr iyi cok yoruluyor
@anonimbirbayan hakkında hiç bir fikrim yken son özel bi konuda canı sıkkındı umarım halletmiştir
Üstümüze başımıza, kemdi üstüne, halıya, koltuğa her yere fışkırtıyor yanardağ gibi. Bir ağzımız kaldı işte
Hadi sağlıkla doğursun inşallah. Konuşursan söyle de gelsin arada
Karantina kıza tatil gibi gelmişti resmen. Ne hale getirdiler çalışma şartlarını
İnşallah
günaydın kızlar
Nurzfr özledikk (kızlar nu bebek olayları yüzünden girmiyor..transfer o
cukulatam regl olmadınmı gııııııııııııııııııı
Katre_g sizde durumlar nasıl evde protestoalra devam mı
@Balkiz94 cnm annen nasıl oldu sen ve bebek nasıl
@Matmazella canmmmm nasılsınız minnoşla
@Black Light kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@Hemsirecik aşkoşşşşşşşşş sen nasılsın
ayy moral bozukluğundan herkesin konusundan uzak kaldım
Merhaba canlarım malesef işler çok yoğun başımı kaldiramiyorum hele maaşlara zam gelince eve bile taşıyoruz işleri artık o yüzden giremiyorum buralara birde bizim tüp işi yalan oldu gibi bişi ondan da pek Giresim yok acikcasi uzak kalmak iyi gelir diye düşünüyorum..
Canım bazen uzak kalmak iyi geliyor. Aen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap tabikiMerhaba canlarım malesef işler çok yoğun başımı kaldiramiyorum hele maaşlara zam gelince eve bile taşıyoruz işleri artık o yüzden giremiyorum buralara birde bizim tüp işi yalan oldu gibi bişi ondan da pek Giresim yok acikcasi uzak kalmak iyi gelir diye düşünüyorum..
N Neal kusumm Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda atlatacaksiniz bu süreci anason verdi mi Dr size gorumcemlere vermişti kolikti onunki dördüncü ayın içinde geçti çok şükür...
Katre_g kuşum hayırlı olsun inşallah besi de embriyo olur kaliteli kaliteli dualarimdasin
cukulatam kuzum 12 gayet güzel bir sayı inşallah hepsi kaliteli olurlar hepsi de dollenirler dualarimdasiniz
Bal0ncuk balusum bende özledim ama uzak kalmak gerekiyor sanırım biraz herşeyden cidden yorulduğumu tükendiğini hissediyorum artık
İnşallah nurum ama özledik seni bi selam ver ara sıra bariMerhaba canlarım malesef işler çok yoğun başımı kaldiramiyorum hele maaşlara zam gelince eve bile taşıyoruz işleri artık o yüzden giremiyorum buralara birde bizim tüp işi yalan oldu gibi bişi ondan da pek Giresim yok acikcasi uzak kalmak iyi gelir diye düşünüyorum..
N Neal kusumm Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda atlatacaksiniz bu süreci anason verdi mi Dr size gorumcemlere vermişti kolikti onunki dördüncü ayın içinde geçti çok şükür...
Katre_g kuşum hayırlı olsun inşallah besi de embriyo olur kaliteli kaliteli dualarimdasin
cukulatam kuzum 12 gayet güzel bir sayı inşallah hepsi kaliteli olurlar hepsi de dollenirler dualarimdasiniz
Bal0ncuk balusum bende özledim ama uzak kalmak gerekiyor sanırım biraz herşeyden cidden yorulduğumu tükendiğini hissediyorum artık
Kıyamam ya sancısından böyle yapıyor belliki.kullandığınız damla işe yaramıyorsa metsil damlayı dene istersen çok iyi gelmişti bize.kolik mi acaba? Eğer öyleyse mama veriyorsan onların mamaları da farklı oluyormuş.bizim kasım annelerndeki birinin doktoru farklı mama önermiş baya rahat etmişlerdiBilmemekten değil ki. Ablamın lohusalığında annemle nöbetleşe ben kaldım yanında. Ablamın çok kötü bir doğum hikayesi vardı. O yüzden yerinden kalkamıyor diye çoğu şeyi ben tek yapıyordum ve hiç böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. Bir de rahat bir bebek değil. Çok sıkıntısı var. O öyle oldukça hem uykusuz kalıyoruz hem çok yıpranıyoruz. Çocuk çığlık çığlığa, elin kolun bağlı izliyorsun. Birinci ay kontrolünde çocuk doktorunun, radyologun asistanları ve aşı odasındaki asistan ayrı ayrı zamanlarda gördü o kriz hallerini, inananadılar ki onlar kısa süreli şahit oldu. Annem de ablam da ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor ama onların da çaresiz kaldığı yer oluyor. Panik durumunu biraz aştık gibi artık. Yine de çok bir ilerleme olamadı çünkü bebeği rahatlatamıyoruz. Oturarak emmiyor artık kucağımda oda oda gezerek ayakta emziriyorum. Onu da ağlayarak itiyor, geri çekiyor, yeniden itiyor. Gazdan mahvoldu. Dün gece gezdirirken mutfağa da girdim baktım bulaşık makinesinin sesiyle sakinleşti. Orada durdum salladım biraz, uyudu. Odaya gitmeden önce eşime youtube'dan ses kaydı açtırdım ama yemedi. Odaya girdim, yatırdığım gibi uyandı. Sonra saç kurutma makinesini çalıştırdık. 3 dk onunla sakinleşti sonra yine başladı tiz tiz çığlıklar. Eşime verdim al götür aspiratörü aç biraz da onu dinlesin diye. O da kısa bir süre idare etti. En son sabah 5'te youtube'dan bulaşık makinesi ses kaydı açtık beynimiz uyuşana kadar onu dinledik. Öyle uyudu. Allah sağlık sıhhat versin ne diyeyim
Ne diyeyim Nur şaştım kaldım. Allah hakkınızda hayırlısı versin. Hem iş hem tedavi yönünden. Her gecenin bir sabahı var diyorlar ya sizin sabahınız da çok yakındır inşallahMerhaba canlarım malesef işler çok yoğun başımı kaldiramiyorum hele maaşlara zam gelince eve bile taşıyoruz işleri artık o yüzden giremiyorum buralara birde bizim tüp işi yalan oldu gibi bişi ondan da pek Giresim yok acikcasi uzak kalmak iyi gelir diye düşünüyorum..
Snowy snowy secret secret snoooooowy napıyon? Bebik nasıl? Kaç aylık oldu?Günaydınnnnnn :)
İsim değiştim ben Snowy
Belki kocasından hamile kalmıştır. O değil de biz bu kadar nasıl birbirimizi bulduk ki bir tane rahat hamile kalıp rahat doğurabilen yok
Mama yok. Damla pek işe yaramıyor. Yaramayacağını söylemişti doktor. Bu akşam krizi erkene aldı. 17.30'dan beri sakinleştirmeye uğraşıyoruz. Son bir saattir falan dizimde sallıyorum tv'den döndüre döndüre saç kurutma makinesi ve bulaşık makinesi sesi açıyoruz. Beynim uyuştu tekrar eden mekanik seslerdenKıyamam ya sancısından böyle yapıyor belliki.kullandığınız damla işe yaramıyorsa metsil damlayı dene istersen çok iyi gelmişti bize.kolik mi acaba? Eğer öyleyse mama veriyorsan onların mamaları da farklı oluyormuş.bizim kasım annelerndeki birinin doktoru farklı mama önermiş baya rahat etmişlerdi
Dünküa paylaşımım bugün tam 8 gün gecikmem var yumurtamın çatlak olduğunu 21 şubatta öğrendim 14 martta tekrar gidicem kan vermeye eğer adet görmezsemArkadaşla selamünaleyküm ben yeniyim yer yer yazıyorum bilgi almak için hakkımdaki bilgileri size açtığım konumdan kopyalayarak paylaşıyorum. Benim gibi çok düşükler yapıp geç döllenme olan ve gebe kalan var mı henüz gebelik var mı bende o bile belli değil.
Ben 36 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.ilk evliliğimden 2 sağ çocuğum var ve 3 düşüğüm. 2. Evliliğimide 3 sene önce yaptım ve bu eşimden de 4 düşüğüm var bende mutasyonlu gen var homozigot pai 4g olan. Sürekli düşüklerim oluyor ilk 4ünü kürtajlarla geçirdim son 3 düşük kendiliğinden düştü. En son adet tarihim 1 şubattı o sıra işte biyokimyasal gebeliğim olmuş fakat 21 şubatta kadın doktoruna gittiğimde bana yumurtamın çatlak olduğunu söyledi o günde ilişkim oldu eşimle. Bugün tam 1 hafta gecikmem var ve doktora kan vermeye gittiğimde sonuç 2 çıktı yani gebelik yok görünüyor. Haftaya kadar adet olmazsam yine kan vermeye gel dediler ama sürekli sol kasığımda baskı ve ağrı var. Sizce hala gebelik oluşabilir mi hani son adet tarihim 1 şubatsa 21 şubatta yumurtam çatlak göründüyse bugün ile tam 1 haftada gecikmem var. ne zaman gebelik görünebilir eğer oluşursa? Kafam çok karışık eşimle bir umut işte ALLAHTANDIR bekliyoruz olacak diye. Eşim belki ilaçlardandır yada erken menopozdur diyor acaba doğru söylüyor olabilir mi? Ben ecopirin 100lük ve diofol isminde folikasit kullanıyorum. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi lütfen? Aslında iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Ya kızım neden bu haberi önceden yollamadın. Bilsem tüpten önce zayıflama çayını denerdim yhaaaaa
Nasıl birbirimizi bulduğumuzu ben de bilmiyorum. Ben infertil olacağımı bilir gibi daha bebek yapmayı denemeye başlamadan geldim bu topice katıldımNe diyeyim Nur şaştım kaldım. Allah hakkınızda hayırlısı versin. Hem iş hem tedavi yönünden. Her gecenin bir sabahı var diyorlar ya sizin sabahınız da çok yakındır inşallah
Amin inşallah, çok sağ ol. Anason vermedi. Gaz damlası verdi ama pek işe yaradığı söyleyenemez. Zamanla geçecek üç ayın bitmesini bekleyin dedi iki doktor da. Erken doğduğu için daha fazla oluyormuş
Snowy snowy secret secret snoooooowy napıyon? Bebik nasıl? Kaç aylık oldu?
Belki kocasından hamile kalmıştır. O değil de biz bu kadar nasıl birbirimizi bulduk ki bir tane rahat hamile kalıp rahat doğurabilen yok
Hiçbir ses açma kapkaranlık bir odada emzirmeyi dene.gerçi denemişsindir ama belki faydam olur diye yazıyorumMama yok. Damla pek işe yaramıyor. Yaramayacağını söylemişti doktor. Bu akşam krizi erkene aldı. 17.30'dan beri sakinleştirmeye uğraşıyoruz. Son bir saattir falan dizimde sallıyorum tv'den döndüre döndüre saç kurutma makinesi ve bulaşık makinesi sesi açıyoruz. Beynim uyuştu tekrar eden mekanik seslerden
Ahahhsha millet birbirine uğur getirir, biz uğursuz mu geldik diyorsunNasıl birbirimizi bulduğumuzu ben de bilmiyorum. Ben infertil olacağımı bilir gibi daha bebek yapmayı denemeye başlamadan geldim bu topice katıldım
Belki de herşey bu topice katıldığım için oldu
Heheh denedim onu da denedim. Bir tek amuda kalkmadım şu ana kadar. Bacaklarım sırtım pert olunca ana kucağına bıraktım. Eşime "Sen biraz salla" dedim. Yarım saat uyumuşum öyle. Sonra uyandı zaten. Yeni döngümüze girdik. Buyrun gelin. Gazdan emmeye devam edemiyor ama aç, emesi var ve uykusu da var. Onu da yapamıyor. Ikınıyor ama o da çıkmıyor. Hoş geldin Youtube'da saç kurutma makinesi sesi. Adamları zengin ettik tıklaya tıklaya. 40 günlük oldu bugünHiçbir ses açma kapkaranlık bir odada emzirmeyi dene.gerçi denemişsindir ama belki faydam olur diye yazıyorumbaksana saatlerdir uğraşıyormuşsunuz size de ona da yazık bu dönem çabuk geçer inşallah.pes etmek yok Şimdi kaç haftalıksınız
geçende demiştim... beyazında kızı böyle..Bilmemekten değil ki. Ablamın lohusalığında annemle nöbetleşe ben kaldım yanında. Ablamın çok kötü bir doğum hikayesi vardı. O yüzden yerinden kalkamıyor diye çoğu şeyi ben tek yapıyordum ve hiç böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. Bir de rahat bir bebek değil. Çok sıkıntısı var. O öyle oldukça hem uykusuz kalıyoruz hem çok yıpranıyoruz. Çocuk çığlık çığlığa, elin kolun bağlı izliyorsun. Birinci ay kontrolünde çocuk doktorunun, radyologun asistanları ve aşı odasındaki asistan ayrı ayrı zamanlarda gördü o kriz hallerini, inananadılar ki onlar kısa süreli şahit oldu. Annem de ablam da ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor ama onların da çaresiz kaldığı yer oluyor. Panik durumunu biraz aştık gibi artık. Yine de çok bir ilerleme olamadı çünkü bebeği rahatlatamıyoruz. Oturarak emmiyor artık kucağımda oda oda gezerek ayakta emziriyorum. Onu da ağlayarak itiyor, geri çekiyor, yeniden itiyor. Gazdan mahvoldu. Dün gece gezdirirken mutfağa da girdim baktım bulaşık makinesinin sesiyle sakinleşti. Orada durdum salladım biraz, uyudu. Odaya gitmeden önce eşime youtube'dan ses kaydı açtırdım ama yemedi. Odaya girdim, yatırdığım gibi uyandı. Sonra saç kurutma makinesini çalıştırdık. 3 dk onunla sakinleşti sonra yine başladı tiz tiz çığlıklar. Eşime verdim al götür aspiratörü aç biraz da onu dinlesin diye. O da kısa bir süre idare etti. En son sabah 5'te youtube'dan bulaşık makinesi ses kaydı açtık beynimiz uyuşana kadar onu dinledik. Öyle uyudu. Allah sağlık sıhhat versin ne diyeyim
aay ben 24-25 verdim ama bu aralar aşırı yiyiyormÇok yorgunum be baluş, doğumdan bu yana yedi ayda 20 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum.
canım nurumMerhaba canlarım malesef işler çok yoğun başımı kaldiramiyorum hele maaşlara zam gelince eve bile taşıyoruz işleri artık o yüzden giremiyorum buralara birde bizim tüp işi yalan oldu gibi bişi ondan da pek Giresim yok acikcasi uzak kalmak iyi gelir diye düşünüyorum..
Günaydınnnnnn :)
İsim değiştim ben Snowy
bu gözler bunuda gördü
Beybi sizi tüp bebeğe boğmamak için bi şey yazmamıştım, kaçırmadın
yeaağğğ ne boğmasıııııııııııGünaydınnn canımlar
Yumurtaların 3ü olgunmuş. Dün aradılar 3ü de döllenmiş, umarım hepsi 5. Güne gider
Onu çok iyi anlıyorum. Amin inşallahgeçende demiştim... beyazında kızı böyle..
aspiratör sesiyle sakinleşiyor onun dışında bağrış çağrış.. kolik bebek.. beyaz o yüzden gelemiyor.. mesela 5 dk görüşemiyoruz bile sürekli çığlık yada aspiratör sesi.. ama şuan daha iyi eskiye göre cok azaldı ki beyaz kasımda doğum yapmıştı..
yani geçiyor neoş..
az daha sabır.. herşey güzel olacak
Boğmak derken?Günaydınnn canımlar
Yumurtaların 3ü olgunmuş. Dün aradılar 3ü de döllenmiş, umarım hepsi 5. Güne gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?