- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.821
Zaten kendimi zoe tutuormBir sen eksiktin Merve bize kendimizi eksik hissettirenEki Görüntüle 3019326
Kasımda gidio transfer olasm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten kendimi zoe tutuormBir sen eksiktin Merve bize kendimizi eksik hissettirenEki Görüntüle 3019326
Gözümüz aydon cukommmmmmHerşey yolunda yumuşlar büyüyor
Aiyy ne güzel habeeeerHerşey yolunda yumuşlar büyüyor
Ciddi misin? Anan bakacak mıymış ona da? Sen hazır hissediyor musun?Zaten kendimi zoe tutuorm
Gözümüz aydon cukommmmmm
Aiyy ne güzel habeeeer
Ciddi misin? Anan bakacak mıymış ona da? Sen hazır hissediyor musun?
Zaten kendimi zoe tutuorm
Valla iyi çeşit yapmışsın helal olsun.ama canına yazık..ben böyle olunca kabul etmiyordum ama geçen akşam kv aradı uzaktan akrabaları aramış yarın için kabul eder misin diye mecbur kabul ettim.en son bana emrivaki yapıp bir yere götürdüğü için kavga etmiştim akıllanmış sormasa müsait değilim derdim.Baby eve geçen yıl taşındık. Bebek için gelip gittiler ama yukarıya hiç çıkmamışlar. Merak etmişler.
Mesele ne yukarı çıkmaları ne gelmeleri. Ben misafiri severim ama küçük bebekli eve gece 10da yarın gelicez diye mesaj atılmaz.
İki gün önceden söyleseler hiç bisey demezdim.
Niye tutuyosun kız git olZaten kendimi zoe tutuorm
Misafirler yeni gitti, uyukluyorum şuan.Valla iyi çeşit yapmışsın helal olsun.ama canına yazık..ben böyle olunca kabul etmiyordum ama geçen akşam kv aradı uzaktan akrabaları aramış yarın için kabul eder misin diye mecbur kabul ettim.en son bana emrivaki yapıp bir yere götürdüğü için kavga etmiştim akıllanmış sormasa müsait değilim derdim.
bir tek kek ve patates salatası yaptım kuru pasta aldırdım. kv kurabiye ve sarma yapmış.Temizliği de çocuk uyudukça yaptım.uzun süre temizlik yapmam
Allah akıl fikir versin aç durulur mu hiç ya hiç bakmıyorsun kendine.düşüp bayılsan kıza kim bakcak? ben 3 saatte acıkıyorum 4.saatte başım dönmeye başlıyorMisafirler yeni gitti, uyukluyorum şuan.
Ama kız uyusun, evi süpüriyim, toparlıyim, dünden beri yemek yemedim yemek yiyim, öyle uyurum belki biraz.
2 numara mı geliyorZaten kendimi zoe tutuorm
Günde bir öğün, kız uyursa iyi günündeyse iki öğünAllah akıl fikir versin aç durulur mu hiç ya hiç bakmıyorsun kendine.düşüp bayılsan kıza kim bakcak? ben 3 saatte acıkıyorum 4.saatte başım dönmeye başlıyor
2 numara mı geliyor
Bizde anamdan cok babam bKıo luluya..Aiyy ne güzel habeeeer
Ciddi misin? Anan bakacak mıymış ona da? Sen hazır hissediyor musun?
Ciddi sanırım cukom ama annem bekle didiAynennnn kuzular çok mutluyum
Ayyy ciddi miiii
Lulu kasımda transfer oldm temmzda doğurdum.. İkinci bebeğimde öyle olsn istiorm, lulunun eşyalarını saklıorm eğer ikincisi kız olursa kullanırım hahahaNiye tutuyosun kız git ol
Niçin kasım peki? Lenoşun yaşına göre mi planlıyorsun?
Bizde anamdan cok babam bKıo luluya..
Babam cok sevio cockları
Annemde dioki bak biz iyiyken sağlıjlıyken yap
Hem işinden olmuosn hem biz dinçken hemde birlikte büyürler ama annem bu kasm değil gelecek sene yap dio
Ben evet hazır hissediorm..
Sadece hamileliği hiç sevmiorm nefret ettm gebelikten..
Aynı şeyleri yaşama korkum var
Onun dışında bebek bakımı, eğitimi düzen, iş ev bebe alıştım ya tabi annemin katkısı büyük bide ben relaxım ya.. Mesela bugn lena uyumak istemedi taşımamı istio ki taşınmaya alışık değil yeni huylar diş dönemi.. Başladı avazı cıktığı kdar kendini sıkıp bağırmaya, bağır kızım ağla bide.. Gözlern güzelleşir dedm sakinleşmesini bekledm sabırla
Ek gıda konusunda herkes ay şöyle ay böyle.. Ben hiç öyle olmadm.. Derecesinde az ve öz herşeyi veriorm.. Kural mural yok bende o yüzden takntılı olmadktan snra sende rahat oluosn bebede.. İkinciye hazırım
Ciddi sanırım cukom ama annem bekle didi
Lulu kasımda transfer oldm temmzda doğurdum.. İkinci bebeğimde öyle olsn istiorm, lulunun eşyalarını saklıorm eğer ikincisi kız olursa kullanırım hahaha
Erkek olursada kıyafetler o kdar yeniki, ihtiyaç sahibi birilerine verecem
Burdaki yönetime yazıp.. Onlar bilirler
Aa aynı benim annem. "Bu yeter. Sakın ikinciyi yapma" diye diye beynimi yedi daha 40'ı çıkmamış çocuğa bakarkenBizde anamdan cok babam bKıo luluya..
Babam cok sevio cockları
Hem işinden olmuosn hem biz dinçken hemde birlikte büyürler ama annem bu kasm değil gelecek sene yap dio
Onun dışında bebek bakımı, eğitimi düzen, iş ev bebe alıştım ya tabi annemin katkısı büyük bide ben relaxım ya.. Mesela bugn lena uyumak istemedi taşımamı istio ki taşınmaya alışık değil yeni huylar diş dönemi.. Başladı avazı cıktığı kdar kendini sıkıp bağırmaya, bağır kızım ağla bide.. Gözlern güzelleşir dedm sakinleşmesini bekledm sabırla
Ek gıda konusunda herkes ay şöyle ay böyle.. Ben hiç öyle olmadm.. Derecesinde az ve öz herşeyi veriorm.. Kural mural yok bende o yüzden takntılı olmadktan snra sende rahat oluosn bebede.. İkinciye hazırım
Yalnız ay konusunda acayip ince hesaplar yapmışsın çok takdir ettimBizde anamdan cok babam bKıo luluya..
Babam cok sevio cockları
Ciddi sanırım cukom ama annem bekle didi
Lulu kasımda transfer oldm temmzda doğurdum.. İkinci bebeğimde öyle olsn istiorm, lulunun eşyalarını saklıorm eğer ikincisi kız olursa kullanırım hahaha
Erkek olursada kıyafetler o kdar yeniki, ihtiyaç sahibi birilerine verecem
Burdaki yönetime yazıp.. Onlar bilirler
Ah neoşum.. Bence tek sorun sizin stresli olmanız..Aa aynı benim annem. "Bu yeter. Sakın ikinciyi yapma" diye diye beynimi yedi daha 40'ı çıkmamış çocuğa bakarken
Bu kız bağa laf mı sokmuş? Benden daha rahat değilsindir. Kimse benden daha rahat olamaz. Ooo-laa-maz! Bak ne de güzel salmışam. Bitmeyen krizler yüzünden eşim annesiyle babasını otogardan almaya gidemedi. 40'ı çıksın ikinciyi yapacağım.
3tane embriyom var..Yalnız ay konusunda acayip ince hesaplar yapmışsın çok takdir ettim
Valla annen haksız değil bence, güçleri yerindeyken sana yardımcı olabileceklerken, beraber büyüyeceği bir kardeşi olması güzel olur tabi. Ee sen de istiyormuşsun zaten. Burda en önemli detay bence senin ve eşinin hayatınızda ikinci bir bebek isteyip istememeniz zaten. Çünkü tek çocuk bile hayatı baştan aşağı değiştirirken 2. Yi düşünemiyorum
Ama siz hazırsanız biz de hazırız baluşum
Hep destek tam destek
N Neal sen önce elindeki bebeği sakince yatağına bırak, git biraz uyu
Kızım delirdiniz mi napcanız aynı anda 4 bebeyi yaaaa atlı mı kovalıyor, zamana yayın, teker teker koyarsınızAh neoşum.. Bence tek sorun sizin stresli olmanız..
Bebekler herşeyi hissediyor
Şuan en aktif şeyleri hisleri kuzum
3tane embriyom var..
Eşim 3ünüde koyalm 3de tutsn istio sen düşün
Annem geldi, uyuttu beni iki saat. 12 saat daha olsa uyurum. Öyle bir uykusuzluk
Zaten beni daha çok strese sokan şey bu. Yani böyle olduğunun farkındayım. Bir şeyleri yanlış yapıyorum diye strese girip sonra o stresi ona yaşatıyorum diye daha çok strese giriyorumAh neoşum.. Bence tek sorun sizin stresli olmanız..
Bebekler herşeyi hissediyor
Şuan en aktif şeyleri hisleri kuzum
Önceden tek çocuk yeter, acaba ilk çocuk için erken mi, mırın kırın eden eşim şimdi çocuk meraklısı oldu.3tane embriyom var..
Eşim 3ünüde koyalm 3de tutsn istio sen düşün
biz seviyoruz ya çocukları katroşum ama benm zamana yayacak vaktim yok yaş 32Kızım delirdiniz mi napcanız aynı anda 4 bebeyi yaaaa atlı mı kovalıyor, zamana yayın, teker teker koyarsınız
neoş sen gerçekten çok iyi bir annesin.. önce bunu kabullen.. hiç birimiz anamızın karnından çocuk bakımında uzman olarak doğmadık... bizim tüp bebek ve gebelik süreçlerimizde biraz sıkıntılı geçtiği için üstüne doğum ve yaşananlar eklenince bir tık daha depresif oluyoruz ama bu yenemeyeceğimiz.. yapamayacağımz anlamına gelmiyor...Annem geldi, uyuttu beni iki saat. 12 saat daha olsa uyurum. Öyle bir uykusuzluk
Zaten beni daha çok strese sokan şey bu. Yani böyle olduğunun farkındayım. Bir şeyleri yanlış yapıyorum diye strese girip sonra o stresi ona yaşatıyorum diye daha çok strese giriyorum
gelinim ama ben sende bi çocuk yapacak kapasiteyi görüyorumÖnceden tek çocuk yeter, acaba ilk çocuk için erken mi, mırın kırın eden eşim şimdi çocuk meraklısı oldu.
Geçen gün yine kız ortalığı birbirine katmış, ben darmaduman, konu geldi, eşime dedim ki ikinci çocuk yok. Bi tane yeter. Nasip kısmet deyip gülüyo, dağıldım mahvoldum diyorum, toparlarsın diyo.
Ayda bir hafta gelince çocuk büyütmek ne güzel. Miss.