- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.841
bulutum sen nasılsın cnmYağmurlu bir günden günaydın 🌧⛈
Gel yebrummm, nasilsinnnn
mevlana gibi hatunGel yebrummm, nasilsinnnn
İyiyim canısı monotonlukta devam.sen nasılsınbulutum sen nasılsın cnm
Kızlar tünaydııııınnnn. Ben kocaman 5 dane yumurta verdiminş hepsi istenen olgunluktadır, yarın öğrenicem durumu dua edin bana
Doktorum senin durumunda genellikle 5 yumurta verilmesini beklemeyiz demişti son görüşmede. O yüzden çoook mutluyum
Ayyy bulutum biz diş cıkardık sonunda onunla uğraşıodkİyiyim canısı monotonlukta devam.sen nasılsın
Cnmmmmm 5 cok iyiiiiiiKızlar tünaydııııınnnn. Ben kocaman 5 dane yumurta verdiminş hepsi istenen olgunluktadır, yarın öğrenicem durumu dua edin bana
Doktorum senin durumunda genellikle 5 yumurta verilmesini beklemeyiz demişti son görüşmede. O yüzden çoook mutluyum
Maşallah cukommmmmmmAhhh herşey çok güzel olacak
Bende bugün doktordaydım cumartesi yada pazar toplama olacak dedi. Çarşamba bidaha gidicem ozaman belli olcak. 12 tane yumurta saydı arkadan gelenlerde var biraz küçükler dedi. Cetrotide’ye başlıyorum bugün, bende haberler böyle
Evet bir kısmı ille geriden geliyor zaten. Benim 5 folikülün ikisi gerideydi. Geçen sefer geride kalan 1 tane toplanamamıştı. O yüzden bu sefer tüm foliküllerin alınabilmesine sevindim. Sana da 12 deniyr ama yeterli büyümeyi sağlayabilirse diğerleri de toplanırAhhh herşey çok güzel olacak
Bende bugün doktordaydım cumartesi yada pazar toplama olacak dedi. Çarşamba bidaha gidicem ozaman belli olcak. 12 tane yumurta saydı arkadan gelenlerde var biraz küçükler dedi. Cetrotide’ye başlıyorum bugün, bende haberler böyle
Evet canım ben de çok şaşkın ve mutluyumAyyy bulutum biz diş cıkardık sonunda onunla uğraşıodk
Cnmmmmm 5 cok iyiiiiii
Cok sevindim cokkkk gözümüz aydn
İnşallah yarn daha güzel haber vereceksn bize
Maşallah cukommmmmmm
Ayyy güzel haberler peş peşe
Çarşamba gününi iple çekiyoru
İnşallah 5ide kalır ama 1 kalsa bile 1 olsn ama gol olsunnnnnEvet bir kısmı ille geriden geliyor zaten. Benim 5 folikülün ikisi gerideydi. Geçen sefer geride kalan 1 tane toplanamamıştı. O yüzden bu sefer tüm foliküllerin alınabilmesine sevindim. Sana da 12 deniyr ama yeterli büyümeyi sağlayabilirse diğerleri de toplanırzaten 12 başlı başına güzel bir sayı gözümüz aydın olsun, devamında da güzel haberler alalım çukuuum
Evet canım ben de çok şaşkın ve mutluyuminş yarın, hepsi olgundu hepsi döllendi derler ya ben +1 embriyom kalsa bile mutlu olucam. Geçen sefer çok zordu sadece 1 tane olunca onun haberini beklemek. Bu sefer en azından bekleyişim o kadar gergin olmaz diye umuyorum gözüme uyku girmiyordu o 1 embriyonun haberini beklerken
Süper bi haberKızlar tünaydııııınnnn. Ben kocaman 5 dane yumurta verdiminş hepsi istenen olgunluktadır, yarın öğrenicem durumu dua edin bana
oh çok şükür sağlıkla büyüsünAyyy bulutum biz diş cıkardık sonunda onunla uğraşıodk
Cnmmmmm 5 cok iyiiiiii
Maşallah cukommmmmmm
Ayyy bulutum biz diş cıkardık sonunda onunla uğraşıodk
Cnmmmmm 5 cok iyiiiiii
Maşallah cukommmmmmm
Evet bir kısmı ille geriden geliyor zaten. Benim 5 folikülün ikisi gerideydi. Geçen sefer geride kalan 1 tane toplanamamıştı. O yüzden bu sefer tüm foliküllerin alınabilmesine sevindim. Sana da 12 deniyr ama yeterli büyümeyi sağlayabilirse diğerleri de toplanırzaten 12 başlı başına güzel bir sayı gözümüz aydın olsun, devamında da güzel haberler alalım çukuuum
Evet canım ben de çok şaşkın ve mutluyuminş yarın, hepsi olgundu hepsi döllendi derler ya ben +1 embriyom kalsa bile mutlu olucam. Geçen sefer çok zordu sadece 1 tane olunca onun haberini beklemek. Bu sefer en azından bekleyişim o kadar gergin olmaz diye umuyorum gözüme uyku girmiyordu o 1 embriyonun haberini beklerken
Öyle öyle ben her şeye hazırlıklıyım ilk tedaviden sonratabi ilkine kıyadla tedavim şu an daha ümit vaadedici inş benle birlikte bekleyen hepimizin yüzü gülsün artık
cukulatam çukuyla bu ay bomba gibi gelicez
Bilmemekten değil ki. Ablamın lohusalığında annemle nöbetleşe ben kaldım yanında. Ablamın çok kötü bir doğum hikayesi vardı. O yüzden yerinden kalkamıyor diye çoğu şeyi ben tek yapıyordum ve hiç böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. Bir de rahat bir bebek değil. Çok sıkıntısı var. O öyle oldukça hem uykusuz kalıyoruz hem çok yıpranıyoruz. Çocuk çığlık çığlığa, elin kolun bağlı izliyorsun. Birinci ay kontrolünde çocuk doktorunun, radyologun asistanları ve aşı odasındaki asistan ayrı ayrı zamanlarda gördü o kriz hallerini, inananadılar ki onlar kısa süreli şahit oldu. Annem de ablam da ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor ama onların da çaresiz kaldığı yer oluyor. Panik durumunu biraz aştık gibi artık. Yine de çok bir ilerleme olamadı çünkü bebeği rahatlatamıyoruz. Oturarak emmiyor artık kucağımda oda oda gezerek ayakta emziriyorum. Onu da ağlayarak itiyor, geri çekiyor, yeniden itiyor. Gazdan mahvoldu. Dün gece gezdirirken mutfağa da girdim baktım bulaşık makinesinin sesiyle sakinleşti. Orada durdum salladım biraz, uyudu. Odaya gitmeden önce eşime youtube'dan ses kaydı açtırdım ama yemedi. Odaya girdim, yatırdığım gibi uyandı. Sonra saç kurutma makinesini çalıştırdık. 3 dk onunla sakinleşti sonra yine başladı tiz tiz çığlıklar. Eşime verdim al götür aspiratörü aç biraz da onu dinlesin diye. O da kısa bir süre idare etti. En son sabah 5'te youtube'dan bulaşık makinesi ses kaydı açtık beynimiz uyuşana kadar onu dinledik. Öyle uyudu. Allah sağlık sıhhat versin ne diyeyimneoş sen gerçekten çok iyi bir annesin.. önce bunu kabullen.. hiç birimiz anamızın karnından çocuk bakımında uzman olarak doğmadık... bizim tüp bebek ve gebelik süreçlerimizde biraz sıkıntılı geçtiği için üstüne doğum ve yaşananlar eklenince bir tık daha depresif oluyoruz ama bu yenemeyeceğimiz.. yapamayacağımz anlamına gelmiyor...
bence birazda etrafın etkisi büyük... anne kardeş eş vs artık çevremizde güvendiğimiz kim varsa onlarında seni rahtlatması gerek.. rahatlatmaktan kastım psikolojik olarak değil.. bedenen..
sen uyusan dinlensen.. yada yanındakilerde stresli olmasa sen bu durumu çoktan atlatırdın...
yani sorun aslında üst üste gelen şeyler..
senin yapamadığından yada bebeğinin huysuzluğundan değil... ama lütfen artık bu kabuktan çık.. hatta etrafındakiler seni daha cok strese sokuosa uzaklaştır ama kavga ederek kırarak dökerek değil...
aç youtubeyi googleyi artık her neyi açacaksan oku izle.. kimler kimler kimler yaptı senmi yapamayacaksın? yaparsın elbet..
inan o zaman herşey daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?