Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tünaydııııınnnn. Ben kocaman 5 dane yumurta verdim inş hepsi istenen olgunluktadır, yarın öğrenicem durumu dua edin bana
Doktorum senin durumunda genellikle 5 yumurta verilmesini beklemeyiz demişti son görüşmede. O yüzden çoook mutluyum

Ahhh herşey çok güzel olacak

Bende bugün doktordaydım cumartesi yada pazar toplama olacak dedi. Çarşamba bidaha gidicem ozaman belli olcak. 12 tane yumurta saydı arkadan gelenlerde var biraz küçükler dedi. Cetrotide’ye başlıyorum bugün, bende haberler böyle

İyiyim canısı monotonlukta devam.sen nasılsın
Ayyy bulutum biz diş cıkardık sonunda onunla uğraşıodk

Cnmmmmm 5 cok iyiiiiii
Cok sevindim cokkkk gözümüz aydn
İnşallah yarn daha güzel haber vereceksn bize

Maşallah cukommmmmmm
Ayyy güzel haberler peş peşe
Çarşamba gününi iple çekiyoru

Evet bir kısmı ille geriden geliyor zaten. Benim 5 folikülün ikisi gerideydi. Geçen sefer geride kalan 1 tane toplanamamıştı. O yüzden bu sefer tüm foliküllerin alınabilmesine sevindim. Sana da 12 deniyr ama yeterli büyümeyi sağlayabilirse diğerleri de toplanır zaten 12 başlı başına güzel bir sayı gözümüz aydın olsun, devamında da güzel haberler alalım çukuuum
Evet canım ben de çok şaşkın ve mutluyum inş yarın, hepsi olgundu hepsi döllendi derler ya ben +1 embriyom kalsa bile mutlu olucam. Geçen sefer çok zordu sadece 1 tane olunca onun haberini beklemek. Bu sefer en azından bekleyişim o kadar gergin olmaz diye umuyorum gözüme uyku girmiyordu o 1 embriyonun haberini beklerken

İnşallah 5ide kalır ama 1 kalsa bile 1 olsn ama gol olsunnnnn
Hiç birşekilde moral bozmayacaz
Ama 5i kalacak

Süper bi haber daha da güzel haberler alırsınız inşallah
oh çok şükür sağlıkla büyüsün kuzucuk da sen de rahatlamışsınızdır

Bu sefer çifte haberle kutlayacağız İnancım tam Hatta bakarsın diğer kızlardanda güzel haberler gelir

Bilmemekten değil ki. Ablamın lohusalığında annemle nöbetleşe ben kaldım yanında. Ablamın çok kötü bir doğum hikayesi vardı. O yüzden yerinden kalkamıyor diye çoğu şeyi ben tek yapıyordum ve hiç böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. Bir de rahat bir bebek değil. Çok sıkıntısı var. O öyle oldukça hem uykusuz kalıyoruz hem çok yıpranıyoruz. Çocuk çığlık çığlığa, elin kolun bağlı izliyorsun. Birinci ay kontrolünde çocuk doktorunun, radyologun asistanları ve aşı odasındaki asistan ayrı ayrı zamanlarda gördü o kriz hallerini, inananadılar ki onlar kısa süreli şahit oldu. Annem de ablam da ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor ama onların da çaresiz kaldığı yer oluyor. Panik durumunu biraz aştık gibi artık. Yine de çok bir ilerleme olamadı çünkü bebeği rahatlatamıyoruz. Oturarak emmiyor artık kucağımda oda oda gezerek ayakta emziriyorum. Onu da ağlayarak itiyor, geri çekiyor, yeniden itiyor. Gazdan mahvoldu. Dün gece gezdirirken mutfağa da girdim baktım bulaşık makinesinin sesiyle sakinleşti. Orada durdum salladım biraz, uyudu. Odaya gitmeden önce eşime youtube'dan ses kaydı açtırdım ama yemedi. Odaya girdim, yatırdığım gibi uyandı. Sonra saç kurutma makinesini çalıştırdık. 3 dk onunla sakinleşti sonra yine başladı tiz tiz çığlıklar. Eşime verdim al götür aspiratörü aç biraz da onu dinlesin diye. O da kısa bir süre idare etti. En son sabah 5'te youtube'dan bulaşık makinesi ses kaydı açtık beynimiz uyuşana kadar onu dinledik. Öyle uyudu. Allah sağlık sıhhat versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…