Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorsan her şeyle ben ilgileniyorum derler ama o imkanlar olsa benim rahmim bile dile gelir
Yav ahshshjsjsj hala gülüyorum kendime. Bride'ın mesajını okudum ikinci satıra geldim. Bir daha başa döndüm bir daha okudum. "E bu ben değilim ki" dedim ajsjdjsjjdjdjdj

Kendimi bir an olsun zengin hissetmek güzel ama kafa karıştırıcı ama güzeldi ahshsjjsjsjsjdj

Bence iki gün tek başına bakamaz zaten. Ben bakamıyorum, Merve nasıl baksın

daha çocuk 15 günlükken falan beni yalnız bıraktılar, eşim işe gitti, annem de çocuğa alış dedi gitti, iyot gibi kaldım küçücük bebekle. Bi de nasıl baktın nasıl yaptın diyolar. Çocuk bana bakıyo ben çocuğa, mecbur bakcam napcam
Annem bir kez 4. ay aşılarında yanımda kaldı sabaha kadar halimi gördü. sonraki aşılarda kaçtı kalmadı.

Demek ki sen de Merve değilsin Hala gülüyorum ya az önceki halime. Bayağı anlamaya çalıştım bir de

Sana maşallah ya ayrı bir güç vermiş Allah sana

Demek ki sen de Merve değilsin Hala gülüyorum ya az önceki halime. Bayağı anlamaya çalıştım bir de

Sana maşallah ya ayrı bir güç vermiş Allah sana
mecburum diyorum bebekle bırakıp gittiler diyorum hala güçlüsün diyo
Alıntı yapmadan yazdım bnm hatam

mecburum diyorum bebekle bırakıp gittiler diyorum hala güçlüsün diyo
Alıntı yapmadan yazdım bnm hatam
Ülen beni bir tanesi bırakıp gitti (ki onu da ben gönderdim), 24 saati dolduramadan geri çağırdım. Seninki güç değil de ne? Belki süper güç? Evet, sendeki süper güç. Amariga gibi

Ülen beni bir tanesi bırakıp gitti (ki onu da ben gönderdim), 24 saati dolduramadan geri çağırdım. Seninki güç değil de ne? Belki süper güç? Evet, sendeki süper güç. Amariga gibi
Yarın teyzemler gelicekmiş. Daha bugün dedim ki geleceklerse iki gün önceden haber versinler ki çocuğun uyku saatlerinde evi ancak toparlayabiliyorum.
Teyzemler bana gelmek için annemi arıyor, annem de benim adıma müsait gelin diyor. En son da benim haberim oluyor.
Çocuğun da uyumayacağı tuttu, sırtım ağrıyo taşımaktan, o gece iki gibi uyuyacak ben evi temizleyip, bişeyler hazırlayıp gece dört gibi yatıcam. Yarın da misafir ağırlıcam.

Hala mı emrivaki ya. O zaman teyzen annene gitsin, sen de git orada gör. "Plan öyle yapılmaz, böyle yapılır" de. Tepkileri ne olur acaba ya çok merak ediyorum. Her yer covid. Zaten önlemler de kaldırılmış, kimsenin salladığı yok. El kadar çocuk olan eve niye ısrarla misafirliğe gidilir. Senin evinin temizlik yapılmamış hali benim evin temizlenmiş halinden iyidir. Büyük süpürge aylardır açılmadı. Robot süpürgeyi de haftada bir eşim açıyor. Evi b.k götürüyor. Misafir kabuö etmiyorum hala ama "Geleceğim" diye ısrar eden ya da taburcu olduğum gün pat diye gelen kuzenlerim gibi gelen olursa da gelsin o b.kyn içinde otursun. Annemle kavgalarımızın yarısı bu yüzden çıkıyor. Oranın buranın tozunu almaya kalkışıyor. Ben "Başa çıkamazsın bırak, şu an temizlik düşünemem" diyince kendisi yapmaya kalkışıyor. O öyle yaptıkça benim temiz kalan yerleri de pisletesim geliyor

Kız Saatlerdir kucağımda sırtım ağrıdan iptal. Alt kat temiz ama teyzem yukarıyı görecekmiş odalara bakarmış. Yatak odamı üst banyoyu çocuk odasını toparlarım. Ikramlik hazırlarım. İşin kötüsü karnım aç şekerim düştü ama kız uyumamak için inat ediyo... uykusu var uyumuyo uymadıkça daha cok sinirlenip ağlıyo

Amin inşallah neoşum

Aynen canım çıkar çıkmaz haber veririm size

Tontik uyudu, evi temizledim, toparladım. Böreğim vardı, içli köfte de var, tatlımı da yaptım dolaba attım. Artık yatıyorum. Inşallah gece 1150 kez uyanmazsın keçi kızım.

Tontik uyudu, evi temizledim, toparladım. Böreğim vardı, içli köfte de var, tatlımı da yaptım dolaba attım. Artık yatıyorum. Inşallah gece 1150 kez uyanmazsın keçi kızım.
Kolundan çekip kurtarasım var seni bu hayattan. Sen çalışırken kiminle evcilik oynuyordu bunlar?

Miss Bride bir ara beni de zengin hissettir 10 saniyeliğine gözünü seveyim
Ee sen de zengin sayılırsın bir yerde. Annen sekreterlik yapıyor
Bu koca mesajda eşinin sadece robotu çalıştırması dikkatimi çekti. Ee arada açsın büyük süpürgeyi nolcak yapamaz mı?

Bir de evin tozlu mozlu olması bebek için de belki iyi olmayabilir. Bebek dışında zamanı kalıyorsa annenin alsın toz nolacak ki? Kız siz küçük şeylere de geriliyorsunuz heeee. Bebek sizi iyice yoruyor sonra birbirinize giriyorsunuz bence
Üst katı görmek istermiş de ne demek yaaaa? Alt kat nelerine yetmiyormuş? Yeni ev mi gezmeye geliyorlar da üst katı da görmek istiyor?

Bizim neredeyse bütün tartışmalarımız kıl tüy ot b.k. O konuda hakkını yemeyeyim sadece robot açıyor değil. Bence de tozdan burnu çok fena ama diğer süpürgemiz su hazneli. Çok uğraştırıyor sonradan parçaları yıkayıp kurutmak. Çocuk krize girince ben onu koş koş diye çağırıyorum öyle geniş bir özgür zamanımız yok yani

Iyy su hazneli süpürgeler çok zor kullananlardan biliyorum onu açmamakta haklısınız.

Bak siz gerçekten hep kıl tüye tartışıyorsunuz heee. Kız azcık sakin olsanız gayet güzel geçinip gideceksiniz bebeğe bakarken bence.

Biz astımlıyız. O yüzden su hazneli kullanıyoruz. Diğerleri ne kadar filtreli de dense koku veriyor dışarı toz çıkıyor

Kolundan çekip kurtarasım var seni bu hayattan. Sen çalışırken kiminle evcilik oynuyordu bunlar?
İki çeşit börek bir çeşit sütlü tatlı ıçli köfte var. Birazdan kurabiye de yapicam. Bir de şerbetli tatli alicam. Ama valide sultana çeşitler az geldi. Sabah aradı mantı da olsunmuş. Buzlukta mantım vardı.
Normalde çıkarırım ama sinir oldum. Onu da cikarmicam. Ya sabah sabah menü siparisi yerine gel de kızım kusura bakma senin evine senin adına misafir cagirdim de.

Baby eve geçen yıl taşındık. Bebek için gelip gittiler ama yukarıya hiç çıkmamışlar. Merak etmişler.
Mesele ne yukarı çıkmaları ne gelmeleri. Ben misafiri severim ama küçük bebekli eve gece 10da yarın gelicez diye mesaj atılmaz.
İki gün önceden söyleseler hiç bisey demezdim.

Bu koşullarda iki gün önceden de haber verseler olmaz. Bu nedir böyle ya evi de görmesinler yemeğe de gelmesinler. Onların sana yardım etmesi lazım sen bir de onlara çeşit çeşit menü çıkarıyorsun

Bu koşullarda iki gün önceden de haber verseler olmaz. Bu nedir böyle ya evi de görmesinler yemeğe de gelmesinler. Onların sana yardım etmesi lazım sen bir de onlara çeşit çeşit menü çıkarıyorsun
Gelsinler görsünler halimi dicem ama gelenin bi suçu yok ki. Annem benim yerime gelin diyo millete. Eve geliyo kafasına göre eşyaların yerini degistiriyo. Çekmecelerden çocuğun kıyafetini alıp giydiriyo. Çocuğun odası yokken eşyaları benim odamdaydı. Hiç sormadan yatak odama giriyodu. Yapma anne desem, kizicaksin biliyorum ama yapicam diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…