Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
değil aslında ama sadece izinlerde geliyor şehir dışında çalışıyor. titiz. o geldiğinde sürekli temizlik yapıyorum. geçen geldiğinde buzdolabının içini çıkartıp sildi, en ufak tozu görür. hergün yemek ister. çorbası kesin hazır olcak zaten, salatası tatlısı da öyle. o gelince daha çok yoruluyorum sayılır. Yokken iki günde bir ev süpürüyorum, mutfağı hergün topluyorum kıza yemek yaptığım için. o şekilde yani.
Black Light Hayırdır? Bu ay bütün topiğe bişey oldu.
Bu arada sıvı yağa fena zam gelcekmiş, bitmek üzereyse bol bol alın.

Eşim bugün zam gelmiş dedi sıvı yağa.

Moralim bozuk biraz, bugün berbat haberler aldım. Aklımdan çıkmıyor sabahtan beri, eve sığamıyorum.

Moralim bozuk biraz, bugün berbat haberler aldım. Aklımdan çıkmıyor sabahtan beri, eve sığamıyorum.
Şubat bize iyi gelmedi, inşallah bu ay iyi gelir.
Ruhum sıkılıyor nedense son zamanlarda, topiğin hiç tadı kalmadı. En kısa zamanda eski günlerimize döneriz inşallah.

Tam kaynana gibi ya.buzdolabının içinden ona ne.neyseki kendi silmiş zormuş işin valla.iyiki hep evde değil maşallah sana her şeye yetişiyorsun
Biz yağı zeytinlerimizden yaptırıyoruz hazır alsak para yetiremezdik

Umarım gelip geçer bir şeydir bu ay dertler derya oldu burda

Benlik değil de, benim için gelip geçer aslında. Bizim köyde 19 yaşında gencecik bir çocuk intihar etti gece. Annesi bulmuş çocuğu kanlar içinde, çok kötü bir şekilde intihar etmiş, annem annesini anlattı biraz, aklımdan çıkmıyorlar. İntihar haberleri beni hep çok üzüyor, ama böyle aynı yerden bir tanıdığının ölmesi, çok kötü bir duygu. Annesi için gidip gelip ağlıyorum, çocuk için ayrı.

Of ne denir ki biz böyle üzülüyoruz annesini yakınlarını düşünemiyorum Allah yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun.bu gencecik yaşında ne derdi vardı kim bilir

Of ne denir ki biz böyle üzülüyoruz annesini yakınlarını düşünemiyorum Allah yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun.bu gencecik yaşında ne derdi vardı kim bilir
Amin canım. Aynen intihar psikolojisi ağır yani, kolay kolay böyle bir karar alamaz insan.

Oh bee! Hadi bizi müjdele vallahi grupça o bebeğe çok ihtiyacımız var. Hatta kardeşlerini de alıp gelirse başımızın üstünde yerleri var. Koyarız dolaba, oh mis

Ay çok heyecanlı hemen zaman geçsin minik minik bebişler olsun
İnş yaaaa bugün sağda yine yok, solda toplam 5 saydı. Boyutlarını ekledim. 3 yine ilerde iyi boyutta, diğer ikisi 11 ve 12 mm gelişir mi içi dolu mudur bilemiyorum.
Katre_g ayy cok heyecanlııı sağlıklı yumuşlar gelsin bakalım Bugün iğnede kaçıncı günün kuzu kaçıncı günde toplama olcak yani?

Benimde yarın kontrolüm var bakalım
Yavrum bu sefer 10. Günde toplanacak. İlaca geçen cuma başlamıştım. İlk tedavide de 9. Günde toplandı. Bugün son yumurta geliştiriciyi vurdum. Yarın sadece sabah çatlama önleyici, akşam da çatlatma iğnesini vurucam. Pazar günü ilaçsız geçicek, geçen sefer de toplamanın bir gün öncesi ilaçsızdı. Sen yarın gideceksin di mi ultrasona?

Eklentiler

• IMG_20220304_180514.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 40
Anladım kuzum benim yarın 4. İğnem olcak ne çabuk geçiyo şaka makaaa Aynen yarın bakacak , ben geçen sefer 150 vuruyodum baya uzamıştı benim 14. Günde falan toplama olmuş olcaktı. Şimdi 225 vuruyorum daha hızlı geçilir herhalde toplama sürecine.
Çok heyecanlı boyutlarda gayet güzel katrem bu sefer olacak

Hepimizi bir yerimizden çarptı bu son günler. Allah hayırlara çıkarsın. Köylünüze de Allah sabır versin, çok büyük bir acı. Mekanı cennet olsun. Gençlerin gençliği kalmadı ki 70 yaş ruhuyla yaşıyor herkes ülke ve dünya şartlarından
Benim de toplama öncesi gün ilaçsızdı ama böyle kağıt vermediler bana hiç hatta söylemediler bile. Bu da stres sebebi ya bakma bunlara. Cahillik güzel şey. cukulatam da sen de güzel haberler verin bize. Acil ihtiyacımız var buna grupça, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Amin haklısın canım. Yoksulluk, ayrılık, genç yaşta ağır işlerde çalışmak. Hepsi üst üste gelmiş yavrum kıymış canına, o kadar üzücü ki. Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın, selamet versin bu ülkeye de,insanımıza da.

Ya bana da vermiyo ve söylemiyolar, ben cingözlük yapıp istiyorum ne bilim merak işte soruyorum, sormadan duramam ben. Ama psikolojik olarak iyi ve herşeye hazırlıklıyım. Bu 2 tane mesela muhtemelen fos olacak ama olsun
Valla inş canım ya bakalım. Tabi doz yüksekse daha hızlı cevap veriyor olabilir yumurtalıklar. Benim ikisi de en yüksek dozdu ve ikisinde de çok geçmeden toplama oluyor. Yarın senin güzel haberlerini de alalım peşi sıra gidiyoruz
Bir sen eksiktin Merve bize kendimizi eksik hissettirenEki Görüntüle 3019326
Ya bunu açıklamadan önce bir konser görüntüsünde görüp anlamıştım ben. Artık nerdeyse insanların gözüne bakıp hamile olduğunu anlayabilecek durumdayım Doğurun canlarına tükürdüklerim hepiniz üreyin

yav evde temizlik için biri, çocuğa bakmak için biri, kafan bozuldu atla arabaya çık, iş hayatı desen var. öyle olsa ben de altı tane doğururum.
iki gün tek başına baksın, bak bakalım yine aynı düşünüyo mu N Neal

Sorsan her şeyle ben ilgileniyorum derler ama o imkanlar olsa benim rahmim bile dile gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…