Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğlen annemle kavga ettik. "Evine git, bir daha da gelme" dedim. Gitti. İlk defa kendi başımıza kalacağız ve ilk defa çocuğun tuvaletini yapamayacağı tuttu. Dışarı en son pazartesi sabah doktora giderken çıkmışım. Bunu biraz önce fark ettim. Hepimizin hayatında her şey ne kadar da yolunda. Biri beddua mı etti naptı

Çok geçmiş olsun. Biz 8. Aya girdik, hâlâ kucakta gezdiriyorum. Ek gıdadan beri kabızlık sorunumuz var. Çocuk büyüyene kadar ben bel fıtığı olmam inşallah.

Elbet bi gün yalnız kalicaktin sonsuza kadar böyle olmayacaktı ki. Gerilme, sen kendi çocuğuna bakabilecek yeterliliğe sahipsin. İşler yoluna giriyor. İlk iki üç gün noluyo diyosun ama sonrası rahat.

Çok geçmiş olsun. Biz 8. Aya girdik, hâlâ kucakta gezdiriyorum. Ek gıdadan beri kabızlık sorunumuz var. Çocuk büyüyene kadar ben bel fıtığı olmam inşallah.
Size de geçmiş olsun kabızlık zordur kayısı gibi şeyler yiyebiliyor mu şeftali meyvesuyu ? Suyu mu arttırmak lazım doktor ne dedi? Bizim 4.ay bitecek şimdiden sırtım felaket o aylarda herhalde belin kopuyordur :/ emeklemiyor mu yerde oyuncakla oyalansa

İnsanlık hali böyle demen normal.lohusa psikolojisinde insan daraldıkça daralıyor..sizin için böyle daha iyi olur bence.tek başınıza aranızda bağ daha çok kuvvetlenir.dışarı da çıkarsınız bir iki haftaya havalar güllük gülistanlık olur inşallah

Elbet bi gün yalnız kalicaktin sonsuza kadar böyle olmayacaktı ki. Gerilme, sen kendi çocuğuna bakabilecek yeterliliğe sahipsin. İşler yoluna giriyor. İlk iki üç gün noluyo diyosun ama sonrası rahat.
Kendi çocuğuma bakacak o kadar yeterliliğe sahibim ki yalnız kaldığımız ilk anda 14 saat tuvaletini yapamayacağı tuttu her emmede tuvaletini yapan çocuğun. Gece 2'de uyandı 3.30'a kadar iki kez tuvaletini yapıp üç kez kustu. Emdikçe kusup kustukça emmek istedi. Sonra daha fazla emzirmemeye karar verdim, bu sefer de sakinleşmedi. 3.30'da babamı aradım, annemi getirdi. Ben dizimde sallarken uyudu. Gururum ve ben oturuyoruz, bebek uyuyor

Keşke aramasaydın bak sallarken uyutmuşsun bile.Birkaç gün kaka yapmaması da normal günde 10kadar yapması da normal.kendinde neden yeterlilik görmüyorsun ki temel içgüdülerinle hareket et tabiki kendi başına bakabilirsin.ağlasa da normal diyip geçmen lazım.benim kız bir ay boyunca hergün sabah 5e kadar uyumazdı uğraşıp duruyordum.illaki sakinleştirirsin annen nasıl sakinleştiriyor panik olma yeter.yorucu ama yapabilirsin geçecek bu zamanlar

Bizim kızın üç dört gün yapmadığı olurdu. Doktor yedi güne kadar normal demişti ama tabi huzursuzluk çok oluyor.
Annen sonuçta kuzum boşver, anne kız arasında küslük olmuyor. Benimki neler yaptı hala konuşuyoruz.
Ne olur eski neşeli haline dön ben o halini çok özledim.

Emeklemiyo henüz debeleniyo. Ben fena alıştırdım cidden. 3 kiloyken gezdirmek iyiydi de 7 kiloyu geçince zorlaşmaya başladı.

Neoş üzmeyin kırmayın birbirinizi bu anlar unutulup gidecek güzel anılar kalsın

Birkaç gün yapamamasının normal olduğunu biliyorum da zaten gaz sancısı çocuğu kıvrandırıyor. Tuvaletini de yapamayınca iyice sıkıntıya giriyor. Ben karşısında çok aciz kalıyorum, öylece seyrediyorum. Annemin sihirli güçleri yok tabii. Ben bir şeyleri yanlış mı yorumluyorum, belki de hastaneye götürmemiz gerekir ama ben anlayamam diye kendime güvenemiyorum

Kendimi tanıyamaz oldum ben de Bride. Her şey çok üst üste geldi. Ben birini sindiremeden diğeri. Allah dermanı olmayan dert vermesin tabii de ne bileyim kaldırabileceğimden fazla mı geldi, çok mu güçsüz dirayetsizim bilmiyorum işte

Aşırı cnm sıkkın
Fırtınadan ağaç devrildi balkonuma...
Aklım gitti... Balkonun demirleride gitti
Anaam geçmiş olsun size bir şey olmadı di mi?
Ayy senin kızcağızın rahatsızlık peşini bırakmadı geçmiş olsun bulutum doktors gittin mi?
Kuzu kendiniz de bakarsınız tabiki kendini aciz hissetme ama gerginsiniz hepiniz birbirinizin de kalbini kırmayın bu süreçte, olur böyle kavgalar, bebek de bakılır sıkma canını.
Kız anan o senin boşver gururu kendini ve bebeğini daha güvende hissedeceksen ara nolcak. Ama sen de gayet bakabilirsin, kendini sürekli bakamıyormuş gibi düşünme. Dediğin gibi annen de sihirli bir şey yapmıyor sonuçta.

Sabah doktora gittim gelirken çok salakça minik bir kaza yapıp arabanın sol far kapağını çatlattım. Şu ara hepimizin üstünde kara bulutlar var bence de herkeşler kendine çok dikkat etsin başımıza bir gelecek var gibi

Emeklemiyo henüz debeleniyo. Ben fena alıştırdım cidden. 3 kiloyken gezdirmek iyiydi de 7 kiloyu geçince zorlaşmaya başladı.
Bizimde 7e yaklaşmıştır.alıştırmayıp napıcaksın ki boşver bol bol kucakla.yakında emekleyince rahat edersin.güvenli bağlanma çocuğun ilerideki yaşantısı için çok önemliymiş
Tüm gün huzursuzsa hiç susmuyorsa götürün de aralarda susuyorsa sıkıntı yoktur.sen her şeyi çok fazla düşünüyorsun olayların üstünde durma.niye anlayamayasın gayette güzel anlarsın
Sağolasın canısı her şeyi güzelce atlattık çok şükür şimdi sanki hiç yaşanmamış gibi geliyor.şu çatlağı da atlatsak başka bir şey istemem şimdi sütlü şeyler deniyorum acaba baştan beri çatlak vardı da o mu kanama ve huzursuzluk yaptı diye.belki de boş yere diyet yaptım..
Çok geçmiş olsun sana da.Allahtan çok bir şey olmamış.kendine iyi bak hepimiz bence sadaka verelim

Valla güvensin artık, kocam da yok ya, 24 saat beraberiz.
Bazen yorgunluktan sinirlerim laçka oluyo.
DusunceBulutu
Ayda bir falan mı geliyor askeriyede miydin eşin? Ben de tüm gün kızla ilgileniyorum eşim 1 saat anca bakıyordur ama kafamı dinliyorum işimi hallediyorum ya da boşboş yatıyorum,iyi geliyor.sen ev işleriyle fazlaca kendini yoruyorsundur kesin ondan.ben haftada ya da ayda bir yapıyorum enerjime bağlı.dağılırsa dağılsın modundayım.yemek ve çamaşır dışında kendimi yormuyorum

Öff var ya kesin ihtiyacımız var ben bu aralar çok tuhaf şeyler yaşıyorum cidden

Kızlarım covid testim negatif, pazartesi günü toplamam var. Bana şans dileyin olur mu
Oh bee! Hadi bizi müjdele vallahi grupça o bebeğe çok ihtiyacımız var. Hatta kardeşlerini de alıp gelirse başımızın üstünde yerleri var. Koyarız dolaba, oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…