Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir kere saç kurutma makinesi sesiyle durdu. Sonra o da işe yaramadı :/ Çok kötü hissediyorum ya hala kendime gelemedim

Bir kere saç kurutma makinesi sesiyle durdu. Sonra o da işe yaramadı :/ Çok kötü hissediyorum ya hala kendime gelemedim
Neos sen kendine cok yukleniyorsun farkindamisin? Resmen eziyet ediyorsun ya biraz rahatla lutfen, bebeginde bunu hissediyor cunku. Her sey mükemmel olmak zorunda degil, bu gunleriniz geri gelmeyecek, aglamasinin bile keyfini cikar

Neos sen kendine cok yukleniyorsun farkindamisin? Resmen eziyet ediyorsun ya biraz rahatla lutfen, bebeginde bunu hissediyor cunku. Her sey mükemmel olmak zorunda degil, bu gunleriniz geri gelmeyecek, aglamasinin bile keyfini cikar
Neoş senin steesini o hissedio
Hissetmio bebe diyip geçme hissedio
Sen stres yaptıkça o daha cok ağlar
Biliyorum hissettiğini ama elimde değil. Zaten kendimi diğer türlüsüne şartladıkça daha da kötüye gidiyor her şey. Kucağımda kaskatı kesildi. Nefes alamadı bir an öyle. Aklım gitti. Evdeki kriz yetmedi götürdüö hastanede iki kez daha yaşattım çocuğa aynı şeyi

Sen onlarn nefesleri kesilircesine ağladklarına bakma
Cin gibi hepsi

Canim senle alakasi yok, bazi bebeler ne yaparsan yap olmuyor, ya da cok zor kolaylari bulunuyor. Olabiliyor bunlar, biraz zor bir bebek olabilir. Ancak nolur sakin olmaya çalış. Biliyorm o da kolay degil, her şey daha da sarpa sariyor biliyorum ama bu ne sesin basarisizligin, ne de cocuga eziyet ediyorsun. Dizlerinin ustune yuzustu yatirip başınin altindan kolunla destekle, bacaklarini saga sola hafif sallayip poposuna, sirtina, gobeginin yan kısımlarına pat pat yap, gazini çıkaramayan bebelerde ise yarayabiliyor. Mama kullanmaya devam ediyor musun, hangi mamayi kullaniyorsun eger devam ediyorsan?

Sen onlarn nefesleri kesilircesine ağladklarına bakma
Cin gibi hepsi
Yeğenlerimde çok cesurmuşum ya sakin sakin bakardım onlara. Ablam kızının topuk kanı alınırken bırakıp kaçmıştı dayanamıyorum diye. Ben durmuştum bebeğin yanında ama bunda resmen sıfırlandım. Ne güç ne cesaret ne dayanıklılık

Mama Hipp Combiotic kullandık. Şu anda kullanmıyoruz ama o zaman gaz problemi yoktu. Sonradan oldu. Zaten bugünkü doktor da dedi üçüncü haftada başlıyormuş. Erken doğan bebeklerde daha çok oluyor dedi. Dediklerini yapıyoruz. Yüzüstü hiç durmuyor, düzeltmemize rağmen kafasını havaya kaldırmaya çalışıyor

Bebek bu aglayarak buyuyecek, bir seycik olmaz merak etme sakinligini koru.

Evet cnm 3. Aya kdr gaz problemi olyor, dedigin gibi ilk haftalar olmuyor. İnsallah hc bsyi kalmayacak birkaç haftaya. Bu gibi sebeplerden diyorum zaten ilk zamanlar daha zor diye. Sonra yoluna giriyor her şey. Elinle kafasını tutuyor musun o pozisyondayken, ben direkt elime koyuyorum kafasini ama sizinki sevmyor olabilir tabii ki, her bebek farkli.
Ben de o mamayi kullaniyorum, en iyi gelen o oldu bize de. Karnina sicak havlu da dene bakalım. Yapiyorsundur gerci, ilk zamanlar naparsan yap olacağı varsa oluyor iste..

Bak N Neal neos, intten buldun ornek foto, dizlerini bu esnada saga sola sallayip popoya sirta gobek kenarlarına pat pat iyi geliyor. Yapiyorsundur muhtemelen ama iste yine bir umut yazaym dedim.

Eklentiler

• yüz-üstü-pozisyonda-bebeklerde-gaz-çıkarma.png
    88,5 KB · Görüntüleme: 35
İnşallah neoşum regl gelsedebi başlasakkk

Yok ya bez değişmek uzun sürmez aslında ama karınlarını doyurmak uzun sürüyor emerse durmanıza gerek kalmaz.sen bebişin i daha iyi tanıyorsun gün içinde huzurlu ise yolda huzursuzluk yapmaz diye düşünüyorum bence de uzun yol hakkını tatilde kullan boşver onlar gelsin bebekle yola mı çıkılır de yolda durmaz de geç
Teşekkür ederim size de şimdiden geçmiş olsun inşallah temiz çıkar ultrason her şey yolunda gider Bu aşı ateş yapmıyor iyiki..
Biz düzelemedik maalesef çünkü her hafta yeni bir şey dokunuyor
Kıyamam ya üzüldüm ikinize de o his hepimizde oluyordur ama çokta ağlama sütünü etkilemesin.bazen elinden geleni yapsan da olmuyor kendinde suç bulma.metsil gaz damlasının ağrı kesici özelliği var bize çok iyi geliyordu tavsiye ederim.mendil ısıtıp omzuna koyup bebişi de oraya yaslayıp sırtını pışpışlayın bana doktor demişti.direk karnına da koyabilirsiniz sancısını kesiyor.hastaneler pişmanlıktır keşke denetlenseler de böyle şeyler yaşanmasa.bize her ay kalça ultrasonu çekip boş yere radyasyona uğratıp korkuttular hiçbir şey çıkmadı.eşim bile ağlama noktasına gelmişti.hepsi zor ama geçiyor bunlar geçecek diye düşün

Bak N Neal neos, intten buldun ornek foto, dizlerini bu esnada saga sola sallayip popoya sirta gobek kenarlarına pat pat iyi geliyor. Yapiyorsundur muhtemelen ama iste yine bir umut yazaym dedim.
Sıcak havluyla bu elle destek olarak yüzüstü yatırmayı denemedik ama bende artık takat de kalmadı. Kafasını zaten zaptedemiyoruz. Omuzda gaz çıkarırken bile belden yukarısıjı komple geriye atmaya çalışıyor
İnşallah neoşum regl gelsedebi başlasakkk
Gelir o da inşallah hayırlısıyla

İnşallah geçer artık ne diyeyim nasıl dua edeyim şaşırdım

Her bebek her pozisyonu sevmiyor canim, bir dene mutlaka, illa ki sevdigi veya ona iyi gelen sekiller vardır. Bak daha bugun kakasini yapamadi diye, bu gece aglayarak uykusundan kalktı ve nasil tuttuysak rahatlayamadi, hatta en sevdigi sekillerde de tuttuk, en son bu pozisyonda rahatladı da deliksiz uykuya daldi. Ama bazen bunu istemiyor omuz istiyor, bazen onu istemiyor göbekte durmak istiyor vs vs. Yazik kuzucuklar icin de çok zor, napsinlar ağrıları olunca.

İnşallah geçer artık ne diyeyim nasıl dua edeyim şaşırdım
Gaz sancılarına bir süre devam edecek alışman lazım daylerin dediği gibi sevdiği bir pozisyon vardır hepsini dene.gaz sancısı olunca memede de rahatlayabilir bizde işe yarıyordu.ya da bebeğin sırtı senin göğüs altına gelecek şekilde yaslayıp bir elinle bebişin karnını diğer elinle de göğsünü tutabilirsin.böyle yapıp gezdiriyordum evde iyi geliyordu

Ya dertlerini de anlatamıyorlar ya insanın içi gidiyor. Hiçbiri rahatsızlanmasın hep iyi olsunlar. Deneye yanıla o da biz de yolumuzu bulacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…