Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında biraz da mecburiyetten güçlüyüm.
Kaynanam avaz avaz benim oğlum temizlik yapmak için evlenmedi diye bana üç günlük lohusa halimle ( Hamileliğimi biliyorsunuz, son bir ayı kastediyor. ) bağırırken annem beni savunacağı yerde ve haklı olduğumu bildiği halde kaynanama sen haklısın dediği gün zaten bitti benim için.
Eşim nasıl böyle birşey söyler diye annesiyle kavga ederken, kendi annem kaynanamı haklı buldu, bari manevi olarak yanımda olsaydı, o da olmadı. İyi olsun huzurlu olsun ama benden biraz uzakta olsun istiyorum, samimi olamıyorum bu yüzden.

Tam ben de onu soracaktım. Külot bez nasıl? Sanki onu giydirmek daha zordur gibi geliyor. Bir de altına yapmış mı yapmamış mı kontrolü zor olmuyor mu?

Ya yok sen ne desen haklısın. Bebek odası muhabbetini de unutamıyorum ben. Tek vaka değil yani anneninki

adamın hayata isyanı varsa demek

Askimsular benim kiz bulundu ❤ dunden beri bir abi bakiyormus evinde ondan gelememis geri aksam aradilar gelin alin diye. Yikandi paklandi uyuyor cimcimem❤
Ayy aşkoşşşş ben moral bozukluğundan kaçırmış olayo yaaa.
Cok şükür geri gelmişşiiş
Geriden okurken kalbim gitti. Snra şu msjını gördm oh çektm

Bizin toto cok kıymetli..
Prima dışında banamısın demio..
Çok şükür

Askimsular benim kiz bulundu ❤ dunden beri bir abi bakiyormus evinde ondan gelememis geri aksam aradilar gelin alin diye. Yikandi paklandi uyuyor cimcimem❤
Yiaaa kacmis miydi esekkk, ah kuzummm, e o abi sizin sahibi oldugunuzu nasil anlamis??
Ay evet yaa, farklı cidden, bence de biraz büyük olmali, misal turconun 5 no kulot bezi cok daha iyi gelecek, cirtli 4le kulot 5i karisik kullancam 4 bitene kdr. Külot bez çok güzel ya, cok rahat bence, hele totolar kipir kipirsa cok daha kolay cirtliya göre. Ayaklari totosu bez takarken durmadigi icin bazen cirtliyi defalarca açıp tekrar kapatiyom düzeltmek icin ama kulotu hop giydiriveriyorsun, derli toplu duruyor.
Bsyler yazmak istiyorum yazamıyorum guc kuvvet diliyorum sana
Tam ben de onu soracaktım. Külot bez nasıl? Sanki onu giydirmek daha zordur gibi geliyor. Bir de altına yapmış mı yapmamış mı kontrolü zor olmuyor mu?
Bak buluta yazdım yukarda, bence cokzel ayrica hayir hic zor olmuyor, hic farki yok o anlamda cirtlidan, cok kolay giydiriliyor ve kontrol ediliyor. Kucuk bir paket alip dene bence
Bizin toto cok kıymetli..
Prima dışında banamısın demio..
Çok şükür
Hahaahahah prima incir agaci, az kaldi hadi tuvaletini soyler yakında nasilsa, azcik sabret
Geçen hafta ben hamile miyim diye bi kork bi kork.
Hey büyük Allah'ım, hamile mi kaldım diye korkacağım hiç aklıma gelmezdi. O da tuhaf bi hismiş, yaşamadım demem.
Enemmmm korunurken hamile kaldim diye baslik atmasa miydin sen de yahu

Bakacağım zaten külot bezler 3 mü 4 numaradan mı ne sonra başlıyor değil mi? Bizim daha oralara çok var. Ya o değil de ben sana bir şey sormak için girdim ve girince unuttum

Gercekten oyle ya caldilar sandim 1.5 gun haber gelmeyince, allah razi olsun onlardan
adamın hayata isyanı varsa demek

Ayy aşkoşşşş ben moral bozukluğundan kaçırmış olayo yaaa.
Cok şükür geri gelmişşiiş
Geriden okurken kalbim gitti. Snra şu msjını gördm oh çektm
Ah balus 1.5 gunu aglayarak gecirdim resmen, cok sukur geri geldi yavrum

Camdan gitmis zilli iste tasmasi var daylos ustunde numaramiz yaziyor oyle ulastilar

O tuvaletini söliene kdar ben altıma yapmaya başlayacam

Şimdilik kızım uslu duruyor hatta en sevdiği vakit altının açıldığı vakit emekleyince çok rahat olur kullanırım

Bakacağım zaten külot bezler 3 mü 4 numaradan mı ne sonra başlıyor değil mi? Bizim daha oralara çok var. Ya o değil de ben sana bir şey sormak için girdim ve girince unuttum
Himm olabilir dogru, öyle başlıyordu sanki. 2 no kullandigin zaman 3 no alabilirsin külot bez denemelik. Hahaha hala hatirlamadin mi kız
İki yıl yasak bana ya.
Aaa doğru yaa, aman dikkat.
Camdan gitmis zilli iste tasmasi var daylos ustunde numaramiz yaziyor oyle ulastilar
Ehehhe maymusss yaa, neyse ki bulunmus yavru, şükür
Ahhshahs altina da yapma, o da pahali, tooolet kağıdı ne kdr sen biliyon muuu
Şimdilik kızım uslu duruyor hatta en sevdiği vakit altının açıldığı vakit emekleyince çok rahat olur kullanırım
Oyyy maasallah minnosa, bizimki de bayiliyor, heyecandan kuduruyor zaten eller kollar pitir pitir . Ama aklinda bulunsun 1 no buyuk al mutlaka turcoysa, sleepy bilmiyorm nasil dye. Evet emekleyince cok rahat olur cidden

Tööbe ya ağzından bir tane hayırlı bir şey çıksın kızım
Cidden mi ya? Bizimki nefret ediyor altının açılmasından. Gücü yetse hepimizi tokatlar
Himm olabilir dogru, öyle başlıyordu sanki. 2 no kullandigin zaman 3 no alabilirsin külot bez denemelik. Hahaha hala hatirlamadin mi kız
Olabilir bakalım. Gerçi hala şeyi düşünüyorum. Altını açınca fışkırtmaç devreye giriyor ya hemen geri kapatıyorum bezi. Külot bezde onu yapabilir miyim ki acabaaağ

Birini hatırladım. Hamilelikte kahve içiyordun ya emzirirken de devam ediyor musun onu soracağıdım. Diğerini hatırlamıştım, yine unuttum

4-6 ay iyi gibi. Emziren anneleri bilemiyorum ama benim için yolda mama hazırlamak çok zor oluyordu. Sıcaklığını ayarlamak vs. Ek gıdadayken de püresini çorbasını hazırlıyorum, küçük kavanozlara koyuyorum, gittiğim yerde yediriyorum. Çok zor olmuyo açıkçası. 3 aydan önce zaten gitme, hem sen mahvolursun hem çocuk.
Kızın 7. ayı bitti, ben hiç uzun yola çıkmaya cesaret edebildim mi, hayır. :)

Oy heyecanını yesinler aklımda bulundurayım sağol canım
ufacık haliyle bu ne başkaldırış totonun havalanması genelde sevilir şaşırdım ev soğuk değildir ellerin mi soğuk ya da çok hızlı mı hareket ediyorsun
biz bayrama uzun yola gidicez gerçi uçakla gidicez.otobüsle gideceksiniz 1 yaştan önce gidilmez bence.kendi arabanızla ya da uçakla gidecekseniz 4.ay iyidir.bundan önce gaz olayları çok oluyor beslenmesi daha sık oluyor.bir de düzen bozulunca huysuzlanma durumu olabilir.4.ayda algıları daha çok açıldığı için oyalayabiliyorsun konuşuyorsun bir şeyler gösteriyorsun falan.biz 6.ayda gidicez ama ek gıda sıkıntı olacağını düşünmüyorum miss bride gibi püreleri kavanoza koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…