2020 OCAK ŞUBAT TÜP BEBEK ANNELERİ 🤰❤️

Valla ben tüp bebek tedavim ıstanbul da oldu ben 3 saat uzaklıkta baska bır ildeyim transferden sonra hiç gidemedim ama doktorum sağolsun telefonla 12.haftaya kadar bana bilgi verdi ilaçlarımı düzenledi kafama ne takılsa sordum cevapladı istanbula gidip gelmem kontrol için cok zordu yani başka illerden gelen hastaları bu şekilde zora sokmak bana mantıklı gelmiyor bugün yine arasam 15 haftam oldu yine cevap verir yardımcı olur hiç de gel bir süre bendesin diye şart koymadı doktorunuzun tavrı yanlış olmuş

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle ilk denememde pozitifi aldım çok şükür şuan sat a göre9+3 üm.crınone jel kullanmaya devam ediyorum fakat 3 gündür arada kahverengi geliyor ve korkuyorum son 3 güne kadar hiç olmamıştı.bir de sisler bu haftalarda ultrasonda bebeğin elini vs görebildinizmi.

Hayırlısıyla devam etsin gebeliğin ve sağlıkla kucağına al inşallah.12. Haftaya kadar crinone jel kullandım ara ara rengi pempe yada kahverengiye döngü ama tüp bebek merkezi normal buldu yinede tedbiren istrahat etmekte fayda var. Gebeliğin günlük gidişatı organlarını merak ediyosan da çok güzel gebelik takip programları var. Anne ve bebekteki değişimler hakkında bilgi veren, telefonuna indirip takip edebilirsin.

İnşallh güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim normal olması içimi birqz daha rahatlattı.genel itibariyle yatıp dinleniyorum zaten.inşallah bende sizin gibi o günleride görebilirim.sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…