- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Bende hep 2 embriyo mu olsa biri tutmazsa biri tutar diyodum. Hemşireyle konuştuk biraz. Sıkıntılı olabilir sonuçta herşey bittikten sonra tek bi bebekle dönmek istiyorsun eve dedi. Haklıda buldum. Rabbim nasip ettiyse olacak zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Hayirlisi olsun canim. Bizde mayis gibi kontrollere baslicaz simdiden 2 mi tekmi embriyo isteyeceginize karar ver dediler. Bir yandan tek hakkim var tüp bebek icin 2.yi karsilayamayiz 2 tane konsun biri tutmazsa digeri tutar belki diyorum. Diger taraftanda ya cogul olursa diye korkuyorum. Ikiz veya ucüz kaldiramam.
Bende hep 2 embriyo mu olsa biri tutmazsa biri tutar diyodum. Hemşireyle konuştuk biraz. Sıkıntılı olabilir sonuçta herşey bittikten sonra tek bi bebekle dönmek istiyorsun eve dedi. Haklıda buldum. Rabbim nasip ettiyse olacak zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ❤
Dinleniyorum canım. Çok sağol. Rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip etsin.Bende tek istiyorum. Insallah nasip olur ikimizede. Güzel haberlerini bekliyorum. Bol bol dinlen.
Geç görmüşüm. Adet olabildin mi? Bende ilk tüp bebekten sonraki ay çok gecikmiştim..bu ay adetim başlayınca transfer kontrolleri başlayacaktı. ancak 4 gün geciktim. gelmiyor bir türlü. göğüs ağrılarım bile geçti bugün hiçbir belirti yok. stresin vücudumuzu bu derece etkilemesi çok kötü. transferim de gün gün erteleniyor bu yüzden. biraz morale ihtiyacım var
Nasıl gidiyor iyimisinGeç görmüşüm. Adet olabildin mi? Bende ilk tüp bebekten sonraki ay çok gecikmiştim..
İyiyim canım. Hiç bişey yok. 5.günü bitirdik. Yarın 6.gün. Kabızlık vardı şurup aldı eşim onu içtim. O da geçti şükür. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor iyimisin
Bende bu ay taze transfer oldum sizin gibi kahverengi ipli çamur gibi akıntı geldi ve bebek tutunma kanaması olabilir dedi doktor nitekim bebek tutundu beta yükseldi fakat ben sonra kaybettim demem o ki tutunma belirtisi oluyor die biliorum korkma.bide kayısı kurusu ve ceviz ye kabızlık içinİyiyim canım. Hiç bişey yok. 5.günü bitirdik. Yarın 6.gün. Kabızlık vardı şurup aldı eşim onu içtim. O da geçti şükür. Sen nasılsın?
Maşallah.. Bende iyim az kalmıs hadı bakalım hayırlı bir haber alman dileğiyleİyiyim canım. Hiç bişey yok. 5.günü bitirdik. Yarın 6.gün. Kabızlık vardı şurup aldı eşim onu içtim. O da geçti şükür. Sen nasılsın?
Öncelikle çok geçmiş olsun. O kayıplar ne üzücü oluyorlar. Ben geçen sene bu zaman hamile kalmıştım. Şubat sonunda düşük yapmıştım. Rabbim yaşatmasın kimseye. Bilmiyorum inan hiç. İnşallah tutmuştur. Dondurulmuş embriyomda kalmadı başka.Bende bu ay taze transfer oldum sizin gibi kahverengi ipli çamur gibi akıntı geldi ve bebek tutunma kanaması olabilir dedi doktor nitekim bebek tutundu beta yükseldi fakat ben sonra kaybettim demem o ki tutunma belirtisi oluyor die biliorum korkma.bide kayısı kurusu ve ceviz ye kabızlık için
Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Gittin mi salı günü hastaneye?Maşallah.. Bende iyim az kalmıs hadı bakalım hayırlı bir haber alman dileğiyle
Amin inşallah. Gitmedim onumde bıraz zaman var ıkı ay kadar ve tedavide cok gidip geldim askıya aldım su an.Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Gittin mi salı günü hastaneye?
İnan bende çok etkilendim, çok üzüldüm. Rabbim yardımcıları olsun.Amin inşallah. Gitmedim onumde bıraz zaman var ıkı ay kadar ve tedavide cok gidip geldim askıya aldım su an.
Elazığ depremini takıp edıodım Allahım yardımcıları olsun onbeş kişi varmıs daha kurtarılmayı bekleyenözellikle vefat eden anne ve cocuk haberleri ayrı üzdü
Amin inşallah hangi ildesiniz ben ankaradayım merkezimden memnunum fakat lap ortamı bize yetersiz geldi sanırım 2 tane dondurulmuşum var onları birlikte denicem ama gene pek ümidim yok çünkü sperm seçimimizde ımsı yada mikrocip uygulanmadı hayırlısıÖncelikle çok geçmiş olsun. O kayıplar ne üzücü oluyorlar. Ben geçen sene bu zaman hamile kalmıştım. Şubat sonunda düşük yapmıştım. Rabbim yaşatmasın kimseye. Bilmiyorum inan hiç. İnşallah tutmuştur. Dondurulmuş embriyomda kalmadı başka.
Bende ankaradayım.Doktorumdan memnunum. Ama embriyolog bölümünü pek beğendim denilemez. İlk denemede 9 yumurta toplandı, 7 embriyo oluştu. 2 tanesinin gelişimi biraz geriden geliyor dediler. 5 tanesi çok iyi kalite denildi. Bana ilkinde 1 ikincisinde 1 embriyo transfer edildi. Geriye kalan 5 embriyo imha edildi. Ben o kadar uğraşlar verdim. İşleyişleri rahatsız etti.Amin inşallah hangi ildesiniz ben ankaradayım merkezimden memnunum fakat lap ortamı bize yetersiz geldi sanırım 2 tane dondurulmuşum var onları birlikte denicem ama gene pek ümidim yok çünkü sperm seçimimizde ımsı yada mikrocip uygulanmadı hayırlısı
Ben ilk 2 gün dikkat ettim denebilir. Sonra gündelik hayatıma döndüm. Yemek ve temizlik yapmıyorum. Toz aldım sadece bir iki kez. Bu sabah kahvaltıya gittik, 3 gün önce akşam yemeğine çıktık. Cuma günü misafirliğe gittim hatta. İlkinde neler neler yaptım yinede tutmamıştı. Rabbim nasip ettiyse olacak sonuçta.Bide kızlar transfer sonrası kaç gün evde dinlendiniz ben memurum ve rapor alırken sıkıntı cekiyorum
Hastane veriyor raporu cogu yerde..orda hasta Hikayesi yazıyormuş bilginize.4-5gunu yeterli olur masabası oturuyorsan sorun olmaz gibiBide kızlar transfer sonrası kaç gün evde dinlendiniz ben memurum ve rapor alırken sıkıntı cekiyorum
Bende o labaratuarın ne kadar onemlı oldugunu düşünüyorum.Ben ilk 2 gün dikkat ettim denebilir. Sonra gündelik hayatıma döndüm. Yemek ve temizlik yapmıyorum. Toz aldım sadece bir iki kez. Bu sabah kahvaltıya gittik, 3 gün önce akşam yemeğine çıktık. Cuma günü misafirliğe gittim hatta. İlkinde neler neler yaptım yinede tutmamıştı. Rabbim nasip ettiyse olacak sonuçta.
Hastane personelinden de o labaratuvarda yaptıranlar var aslında. Tedavi başlayınca ilgilelerde. Kimsenin hakkı yiyemem. Hemşirelerde sekreterde Temel hocada bana hep ilgili davrandı.Bende o labaratuarın ne kadar onemlı oldugunu düşünüyorum.
Gazi tıp ve sehır hastanesi, cebecideki tıp Fak., Gata ve etlik zubeyde hanım devlette rapor gecen yerler.. Baskentt hastanesi, Bahcecı, Gürgan, ve Centruım tüp bebek merkezlerinde de rapor gecıyor ama merkeze istenen para, yeni zamlarla 7000-7500 gıbı olmustur, acıkcası oraya vereceğime yıne devlette denerim. Belki hastane deıstırebılrım, sanırım hastanedekılerın bır kötü yanı nasılsa maaşımı alıyorum mantığı emnrıyologla bile görüşemedim ve bir tane takviye verdiler
İnşallah olur bu sefer canım