2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Progestan iğne kullanıyorum bende, benim dondurulmuş embriyoydu. Kan sulandırıcı hem iğne hem hap. Jel falan filan ilaç dolu. Ama şu progestan iğne mahvetti beni. Şişlik ler bezeler iğne atacak yer yok. Ağrısı da ayrı :bicak:
İğneler çok agır oluyor ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbeğim kollaırm hep morluklar ve şiş içinde. Bebekleirmiz sağlıkla gelişsin de her şeye değer tatlım :anne:

İğneler çok agır oluyor ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbeğim kollaırm hep morluklar ve şiş içinde. Bebekleirmiz sağlıkla gelişsin de her şeye değer tatlım :anne:
Benimde göbek mosmor :anneadayı:.Bu iğne yerleri için birşey yapıyormusunuz. Şişlikleri için. Walla akşam olsun istemiyorum :dondurma:ovuyorum kolonya ama hiç bir etkisi olmadı.

Benimde göbek mosmor :anneadayı:.Bu iğne yerleri için birşey yapıyormusunuz. Şişlikleri için. Walla akşam olsun istemiyorum :dondurma:ovuyorum kolonya ama hiç bir etkisi olmadı.
Bende yeni başladım canım 1 hafta oldu ilk başta Eşim yaptı koldan o şimdi şehir dışına cıktıgı için 2 gündür kendim göbekten yapıyorum şişti ve baya agrı yapıyor. Hiç bilmiyorum varsa bir bildiği olan çsyşrrde bizde uygulayalım. Kollarıma yapınca hiç yatamıyorum ne saga ne sola dönebiliyorum sırt üstü yatınca da uyuyamıyorum cok zor oluyor benim için

Bende yeni başladım canım 1 hafta oldu ilk başta Eşim yaptı koldan o şimdi şehir dışına cıktıgı için 2 gündür kendim göbekten yapıyorum şişti ve baya agrı yapıyor. Hiç bilmiyorum varsa bir bildiği olan çsyşrrde bizde uygulayalım. Kollarıma yapınca hiç yatamıyorum ne saga ne sola dönebiliyorum sırt üstü yatınca da uyuyamıyorum cok zor oluyor benim için
Sizin dediğiniz kan sulandırıcı sanırım. Ah bana çare dediğim progestan kalça dan olan. Üç haftadır oluyorum daha da yolu var sanırım :KK49:

Sizin dediğiniz kan sulandırıcı sanırım. Ah bana çare dediğim progestan kalça dan olan. Üç haftadır oluyorum daha da yolu var sanırım :KK49:
Evet bebişlerimiz saglıklı olsun da her şeye razıyım :dua: iğneye bakamayan ben şimdi kendime iğne yapıyorum :KK48:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım evde yaptığım 2 testte de net bir şekilde hamile olduğum çıktı henüz doktora gidemedim yurt dışında olduğum için burada süreç farklı işliyor hepinizi tebrik ediyorum yavrularımiz sağlıcakla gelsin :) Belirti olarak arasıra kasık batması bel ağrısı goguslerde birazcık hassasiyet var ve iştah kesilmesi var :(

Herkese merhaba ,
Henüz doktora gitmedim ama muhtemel doğum tarihi 1 ocak görünüyor. 5+3 oldugumda cumartesii günü doktora gidicez bakalım hem kese hem kalp atışı duymayı umuyorum :)

Acaba vajinal mi bakılır yoksa ultasonla mı ?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım evde yaptığım 2 testte de net bir şekilde hamile olduğum çıktı henüz doktora gidemedim yurt dışında olduğum için burada süreç farklı işliyor hepinizi tebrik ediyorum yavrularımiz sağlıcakla gelsin :) Belirti olarak arasıra kasık batması bel ağrısı goguslerde birazcık hassasiyet var ve iştah kesilmesi var :KK43:
Hoşgeldiniz   :KK200:sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde 💐💐 o belirtiler evet mevcut bendede. Yurtdışı nerdesiniz acaba?

Herkese merhaba ,
Henüz doktora gitmedim ama muhtemel doğum tarihi 1 ocak görünüyor. 5+3 oldugumda cumartesii günü doktora gidicez bakalım hem kese hem kalp atışı duymayı umuyorum :)

Acaba vajinal mi bakılır yoksa ultasonla mı ?
Merhaba :KK200::anneadayı:hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah ♥️ultrason ile dir büyük ihtimalle.hem ben hemde etrafta öyle ilk gebelik zamanı vajinal bakan duymadım hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X