2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizce sık ultrason zararlı mıdır ya ben şimdiye kadar gebeliği öğrendiğimden beri önce ilk muayene oldum, sonra kese için, sonra kalp atışı için, sonra bi kere daha kalp atışı için girdim. Kanama olunca da gece ve sabah iki kez girdim. Şu ana kadar 6 kez girmiş oldum :( pazartesi de gidicem hem rapor almak için. Sonraki pazartesi de asıl Ankara'daki doktorumda randevum var. Off moralim bozuldu :(
Bence bir zararı yok hatta bir yerde okumuştum ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum çok net zararı olmadığını anlatıyordu korkma stres yapma bebeğinde etkilenir Dr a sorarsın gidince için daha rahat olur

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Mide bulantısı ve halsizlik o kadar hat safhada ki bende bu günlerin gecmesi için dua ediyorum. Kusma kanama vs hiç bişey olmadı. Günde 7 saat ayakta çalışıyorum güya hamileyim diye düzenlediler ama normalden cok fazla yoruluyorum. Sizler nasılsınız ne durumdasınız?

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Mide bulantısı ve halsizlik o kadar hat safhada ki bende bu günlerin gecmesi için dua ediyorum. Kusma kanama vs hiç bişey olmadı. Günde 7 saat ayakta çalışıyorum güya hamileyim diye düzenlediler ama normalden cok fazla yoruluyorum. Sizler nasılsınız ne durumdasınız?
Seninde bayramın kutlu olsun.ayakta çalışmak zorlayıcı olur bu süreçte ama bendede uyku hali var Enerjim çok yerinde gün içerisinde ama akşamları kirpiklerime dumble takıyorlar bildiğin kafamı nereye koysam uyuyorum

Kızlar ya afedersiniz ama fena halde kabız oldum abartısız 4,5 gün dür yok yani. Ne yapmam lazım acaba bilen varmı. Pazartesi doktora sorucam da ozamanlar kadar çatlamazsam iyidir 😭

Kızlar ya afedersiniz ama fena halde kabız oldum abartısız 4,5 gün dür yok yani. Ne yapmam lazım acaba bilen varmı. Pazartesi doktora sorucam da ozamanlar kadar çatlamazsam iyidir 😭
Geçmiş olsun canim sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağı kuru kayısı ve sütü birlikte dene inşallah şifa olur

Her sabah 2 kuru kayısı ve bir büyük bardak ılık limonlu su içerek başlıyorum güne yarım saat sonra kahvaltı. Durum vahimse kayısıyı zeytinyağında bekletebilirsin. İncir de aynı görevi görür. Ben kronik kabızlık yasadıgım için en bastan tedbiri elden bırakmayayım dedim...

Kızlar öncelikle herkesin gecmis bayramı mübarek olsun. Nasil gecti bayramınız. Ben mide bulantısından hicbirsey yemedim. Pek evden de cikamadim 🙄
[/
Sizinde canım. Aşırı derecede değil ama genel anlamda bende aynı geçirdim mide bulantısı için olan hap çok işe yarıyor bir tek anneme gidip döndüm 😏

Senin de canım aynen halsizlik bitiyor insanı Allah yardımcın olsun ben çalışmadığım halde zor geçiyor. Çok uzun süre ayakta kalmak senin için çok zor olmalı dikkat et canım kendini çok yorma çokca dinlen

Kızlar merhaba bende hamileyim benim bi sorum olcak ilk hamileliğim aile hekimine bilgilendime falan gerekiyomuş takip falan varmış bilginiz varmı

Kızlar merhaba bende hamileyim benim bi sorum olcak ilk hamileliğim aile hekimine bilgilendime falan gerekiyomuş takip falan varmış bilginiz varmı
Gerekli bir durum değil bu ama seni testlerin aşıların gelince arayıp haberdar ediyorlar diye hatırlıyorum. Bir yandan da onlar kilo artışını kan idrar takibini yapıyorlar. Bilgilendiriyorlar genel anlamda. Ben öğrendiğimde takibimi başlattım canım.yakınsa sağlık ocağın sende başlatabilirsin

Gerekli bir durum değil bu ama seni testlerin aşıların gelince arayıp haberdar ediyorlar diye hatırlıyorum. Bir yandan da onlar kilo artışını kan idrar takibini yapıyorlar. Bilgilendiriyorlar genel anlamda. Ben öğrendiğimde takibimi başlattım canım.yakınsa sağlık ocağın sende başlatabilirsin
Yakın degil aslında ama yarına randevu aldım gidicem bildiricem ama gerekli herşeyi doktorum yapıyo diye bilemedim

Yakın degil aslında ama yarına randevu aldım gidicem bildiricem ama gerekli herşeyi doktorum yapıyo diye bilemedim
Yani aynı şeyleri doktor da yapıyor benim evime yakın olduğu için kan idrar orda yaptırıyorum canım. Öyle çok gerekli bir durum değil yani. Gittiğinde idrar tahlili de iste gitmişken ona da baksınlar. Ama benim bildiğim kadarıyla gebelik takibinde randevu almıyorsun başka kişiye yönlendiriyorlar o seninle ilgileniyor. Gidip kayıt açıp giriyorsun. Yarın doktorun söyler zaten 🤗

Hoşgeldin tuğçecim 🌸 inş kese ve kalp atışını duyar ve rahat bir hamilelik geçirirsin 🙏 ne zaman gitmeyi planlıyorsun
Hosbulduk canim allah nasip ederse persembe gunu rndevu aldim tam 7 haftalikken bu ikinci bebegim olacak ilkinde 4 haftalik gitmistim ve 3 hafta boyunca alttan ultrasyon yapilmisti simdi akıllandımerken gitmemeye karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X