- 13 Haziran 2019
- 223
- 256
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Yok canım onu biliyorum hep o şekilde oluyor zaten ama bu defa iltihap kokusu oldu ztn geçen de beyaz iltihap geldi parmağıma ilacı koyarkenİlacı alttan koyduğun için eriyor ve akıntı gibi akıyor onun için sana öyle gelmiştir
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMrb. Bende ocak 17 annesiyim hayırlısıyla
O zaman Dr nu bilgilendir tahlil ister belki inşallah yoktur iltihaplanmaYok canım onu biliyorum hep o şekilde oluyor zaten ama bu defa iltihap kokusu oldu ztn geçen de beyaz iltihap geldi parmağıma ilacı koyarken
Çok şükür canım inşallah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahBende dun kontrolr gittim ilk kez kizlar 7 haftalik kalp atisini da duyduk şükür kan testleri idrar testleri temiz cikti tek sorun bulanti.ve kusma ona da ilac verdi bir sonraki kontrol 26 haziran
Amin çok saolun hepimize inşlh. ❤Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Pazartesi söylicem canım inşallah yoktur varsa çok mu tehlikeli bişey kiO zaman Dr nu bilgilendir tahlil ister belki inşallah yoktur iltihaplanma
Benim ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde yapıldı tahliller sonra bişey yapılmadı canım. Bi tane Vitamin verdiKızlar doktor sizden tahlil fln istedi mi sadece ultrasyona bakıp gönderiyor mu ve bu haftalarda sadece folik asitin kullanıyorsunuz başka ilaç verdi mi?
Bende sağlık ocağında yaptırdım da kadın Doğumdan istemediler hiç. Biraz tedirgin oldum o yüzden. Hangi vitamini verdiler canımBenim ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde yapıldı tahliller sonra bişey yapılmadı canım. Bi tane Vitamin verdi
Teşekkürler canım benimRegenesis max diye omegalı bi vitamin verdi. Normalde benim bildiğim kalp atışını duyunca yapılıyor testler ama benim riskli gebelik doktoru olduğu için başta yaptı canım
Fena sayılmayızKızlar nasılsınız, ben çok kötüyüm aşırı mide agrısı ve kahverengi leke görüyorum. İnşlh siz ler iyisiniz, hamilesiniz dua edermisiniz?
Allah yardımcımız olsun cnm, havalarda sıcak progesteronda kullanıyorum antibiyotikte kullanmak zorunda kaldım afedersin ama ishal oldum kötüyüm yani iki önce Dr. Daydım inşlh geçer bu günlerFena sayılmayız ☺ Sende de mi oluyor mide ağrısı bende mide yanmasıyla birlikte oluyor su içmekten gına geldi bu yüzden. Canım doktora git de sana progesteron versin bende de vardı bana iğnesini verdi geçti
Bende kabızlık çekiyorum ya. Bu gebelikte orta yol yokmudur. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım doktor ne diyor bir zararı varmı kanamanın.Allah yardımcımız olsun cnm, havalarda sıcak progesteronda kullanıyorum antibiyotikte kullanmak zorunda kaldım afedersin ama ishal oldum kötüyüm yani iki önce Dr. Daydım inşlh geçer bu günler
ALLAH razı olsun cnm amin. Biriken kan diyor. Bu benim 3.bebeğim olucakBende kabızlık çekiyorum ya. Bu gebelikte orta yol yokmudur. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım doktor ne diyor bir zararı varmı kanamanın.
Onu baya duydum bu tipikte hatta 5.6 ayına kadar lekelenme yaşayanlar bile varmış. Tedirgin olma inş bir şey olmayacakALLAH razı olsun cnm amin. Biriken kan diyor. Bu benim 3.bebeğim olucak
Geçmiş olsun canım bende geçen hafta salı gecesi kahverengi kanama yaşadım sonra kesildi doktora gittim bi sıkıntı yoktu inşallah bir şey olmazKızlar nasılsınız, ben çok kötüyüm aşırı mide agrısı ve kahverengi leke görüyorum. İnşlh siz ler iyisiniz, hamilesiniz dua edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?