Bnde 4 haftaligim daha o yuzden bnde merak ediyorum keseyi ne zaman gorurum diye. Doktorum izindeymis onu bekliyorimKızlar selam bende katılayım aranızaBenim sat 6 temmuz ancak baya geç döllenmeyim ben. 5+2 deyim şu an. 4+6da keseyi gördüm çok şükür. Şimdi kalp atışı için bekliyorum. 6+2de duyabilir miyim sizce haftaya perşembe randevum var. Bu arada herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alsın inşallah.
İnşallah en kısa zamanda görürsün keseyi canım. Ben keseyi gördüm zaten şimdi kalp atışını bekliyorum.Bnde 4 haftaligim daha o yuzden bnde merak ediyorum keseyi ne zaman gorurum diye. Doktorum izindeymis onu bekliyorim
Vala zor ya benim bide tup bebek 5 ci denemede surekli bi endise korku icindeyim . Çalışyorum bide hep bi tedirginlikİnşallah en kısa zamanda görürsün keseyi canım. Ben keseyi gördüm zaten şimdi kalp atışını bekliyorum.
Vucüd hormon yükselişine uyum sağladı bel ki de iyi düşünelim iyi olsunBenimde 2 gündür mide bulantılarım yok bende endişe içindeyim sürekli midem neden bulanmıyorum diye kendi kendimi yiyorum
Stres yapma, kötüyü çağırma. İyi düşün iyi olsun.Vala zor ya benim bide tup bebek 5 ci denemede surekli bi endise korku icindeyim . Çalışyorum bide hep bi tedirginlik
Kac haftalik hamilesim ki canimVucüd hormon yükselişine uyum sağladı bel ki de iyi düşünelim iyi olsun
Vala zor ya benim bide tup bebek 5 ci denemede surekli bi endise korku icindeyim . Çalışyorum bide hep bi tedirginlik
İnşallah bu defa tutar canım rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah
Ne bilim insan korkuyo canim :)Stres yapma, kötüyü çağırma. İyi düşün iyi olsun.
Sagolasin canim.❤❤Dildar sanki seni kader ortağım gibi gördüm biraz da senden güç alıyorum mesleğin ne acaba?
Benim Hiç bulantim yok daha önceki hamileliklerimde kendi pisirdigim yemekleri yiyemezdim bunda nasıl olacak bakalım..
bana dramamine diye bir ilaç yazdı. ama çok da tavsiye etmiyorum dedi. zor zamanlar için aldım saklıyorum ilacı. insallah hiç ihtiyaç olmaz.Acaba doktoru bulantı için metpamid yazan var mı? Bu bulantı kusmadan dolayı hayata küstüm resmen
7+3 olduk bugün cnmKac haftalik hamilesim ki canim
Birse zofer var di benim kardesim kullnmisti iyo gelmiştiSagolasin canim.❤❤
öğretmenim ben. insallah hepimiz rahat geçiririz. aklıma geldikçe dua ediyorum. Allah hepimize sağlıklı huzurlu bir süreç versin inşallah.
bu arada ben dayanamadım doktora gittimaslında daha geç düşünüyordum ama. bu cumartesi de kalp atışı için gidecegim. insallah güzel haberlerle geliriz.
bana dramamine diye bir ilaç yazdı. ama çok da tavsiye etmiyorum dedi. zor zamanlar için aldım saklıyorum ilacı. insallah hiç ihtiyaç olmaz.
Seninde cok iyi masalalh bnde bugun tam 4 oldu iste :) mide bula tilarin basladimi peki7+3 olduk bugün cnm
Korkma korkma. Bende stres oluyorum bazen ilk gebeliğim çok tecrübesizim ama kötüyü asla düşünmüyorum.Ne bilim insan korkuyo canim :)
Bnm ilk gebelik 3 yildir ugrasiyoruz artik en son umidi kestik son tup bebegi denicem demistim rabbim sesimi duydu veya kismet bu guneydi belkide blmiyorum ins devami gelir kese kalp atislari var daha sirada :)Korkma korkma. Bende stres oluyorum bazen ilk gebeliğim çok tecrübesizim ama kötüyü asla düşünmüyorum.
Bnde progestan fitil kullaniyorum canim bnmde hep bembeyaz sanki ilac ise yaramiyor gibi geliyor bide inatla tuvaletini yaptığım halde gene geliyor idrarla sanki o ilac gidiyo gbi bembeyaz geri geliyor :)
Him anladom canim bnde surekli gidio bu diyorum :) ay benjm sanki bugun midem hafiftrn bulanmaya basladi he daha 4 cu haftadan olurmu kiYok canım merak etme o alacağını alıyor fazlası akıyor vücuttan. Benimde idrara çıkıyor gün içinde hep.
Gayet normal bir artış. Hayırlı olsun şimdidenbende 3 gün önce öğrendim. beta 113.13 çıktı dün kan verdim 272.7 çıktı normal mi kızlar sizce bu arada adetim 5 gün gecikti şuan öğrendiğimde 2 gün geçmişti
Him anladom canim bnde surekli gidio bu diyorum :) ay benjm sanki bugun midem hafiftrn bulanmaya basladi he daha 4 cu haftadan olurmu ki
Cok degil ama hafif bulanti oldu sabahOlabilir canım kişiden kişiye değişiyordur benim de 5. hafta başladı.
Seninde cok iyi masalalh bnde bugun tam 4 oldu iste :) mide bula tilarin basladimi peki