2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de var aynısı. Doktor önemli değil olur dedi yerleşmeden dolayı, progestan kullanıyorım ben de
Çok sağol korktum dünden beri ilkini kaybedince bunda hersey tedirginlik sebebi.Bu arada gebe olduğunuzu sağlık ocagına haber verdiniz mi?benim hemşireme haber verdim her an arıyabilirsin dedi

Çok sağol korktum dünden beri ilkini kaybedince bunda hersey tedirginlik sebebi.Bu arada gebe olduğunuzu sağlık ocagına haber verdiniz mi?benim hemşireme haber verdim her an arıyabilirsin dedi
Kan testimi orda yaptırmıştım zaten ebe hemen bilgilerimi kaydetti orda Bende korktum başta ama doktor kanaman olmadığı sürece korkma dedi

Kan testimi orda yaptırmıştım zaten ebe hemen bilgilerimi kaydetti orda Bende korktum başta ama doktor kanaman olmadığı sürece korkma dedi
Benimki tedbirli kalp atışı olmadan kaydetmeyelim diyor.tetenoz aşısı 2 doz olcakmış kontrollerde onu sor dedi hoş daha çok varmış.Doktordan daha çok yenilecek,dikkat edilecek şeylerden bahsetti

Yurt dışı zor ama inan burası sayesinde uzak olduğunu unutuyorsun 2 cocugumda da burdan yazistim şimdi 3. Sürpriz oldu hiç kimseye söyleyemedim ilk aklıma burası geldi buraya derdimi anlattım

Çok önceden planlı Konya gezimiz vardi İzmir'de oturuyorum bu akşam 2 çocukla ve hamile halimle yola çıkacağım

progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Dünden beri lekelenme yoktu ama feci kabızım asla ıkınmıyorum büyük tuvaletimi yaptıktan sonra oluyor kahverengi leke gördükçe moralim bozuluyor ya.
Kayısı yiyorum o rahattı biraz artık her gece yatmadan 3 tane yemeye karar verdim ertesi güne fayda etsin diye. Kabızlıktan kurtulunca bida olmaz umarım

Merhaba kızlar benim sat 5 temmuz kalp keseyi ne zaman görürüz kalp atışını ne zaman duyarız acaba ❤
Benim sat 4 Temmuz, 6. Haftanın başlarında keseyi gördük, 7. Haftanın başlarında yani bugün de kalp atışını duyduk. Ben geç yorum yazıyorum gerçi muhtemelen görmüşsündür.

Ya evet, bir de o var. Peynir ekmek ve susamlı çubuk yemekten kabızlık başlıyor, kahverengi lekelenme görünce "yine mi" diyor insan. Kurtuluruz umarım

Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimde

Gebeliğin başından itibaren önerilen tedavi ve ilaçlar olabiliyor. Ben çok erken Dr gitmeye başladım. Birçok dr Her gittiğinde muayene ücreti almıyor. Sık sık gidince daha kontrol altında olunuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…