Hayır hiç birsey hamile olduğunu daha bilmiyorum yeni oldu icinSizde mi inofolic kullaniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç birsey hamile olduğunu daha bilmiyorum yeni oldu icinSizde mi inofolic kullaniyorsunuz
Merhabalar ben adet oldum 10 Mayıs da 15 da temizledim ve 16 de iliski girdim erkek çocuğun olsun diye ve Bu Cumartesi Gine yapcam ve kaşık ve karnım agriyo biraz da akıntım var insallah hamileyim dir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhabalar ben adet oldum 10 Mayıs da 15 da temizledim ve 16 de iliski girdim erkek çocuğun olsun diye ve Bu Cumartesi Gine yapcam ve kaşık ve karnım agriyo biraz da akıntım var insallah hamileyim dir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım yumurtlamatakibi yapmanı öneririm. Yumurtlama zamanın kaçınca gebelik oluşmuyor maalesef
yaptikadet takvimi de baktım tutarsa tut tutmasa da demek daha düzelmemişim cunku 11 Eylül de dusuk yaptım ondan biraz korkum var
Amin insallahGeçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah canım
yasmincee canım napıyorsun nasılsın? Devam ediyormu adetin
Evet canım maalesef. Bildiğimiz adet oldum doktora gideceğim bayramdan sonra bakalım
Hayırlısı canım hazirana inşallah o zaman Hayırlı bayramlar bu arada
Merhaba kızlar.Hamile olabileceğimden şüphelenip konu açmıştım.İlk defa reglm 7 gün geçikti.Her zaman ki gibi 3 gün sürer temizlenirim bir daha gelmezdi.Ama bu sefer reglden 2 gün sonra wc de kan gördüm bir daha gelmedi.Kalan kan mı geldi dicem ama hiç böyle olmadı.Böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Şuanda mesela adet olcak gibi ağrım var lütfen yaşayanlar bilenler yardım etsin.Test almayı biliyorum ama öncelikle sizden tavsiye almak istiyorum.Kimi adet gören hamile kalmaz diyor kimi kalır diyor o yüzden heveslenmekte istemiyorum
Umutlanıp boş cıkması gercekten uzucu canım.Kendimi sürekli kontrol ediyorum kasıklarım be göbeğimde bu sefer damarlar çıkmaya başlamış ben hala test yapmadım yok dedikce belirtilrm cıkıyor.Çoğalan beyaz akntı vs ama yinede test yapmak isteniyorum bikiyorum negatif cikcak ama hala hamile hissediyorum ne zaman hazır hissedersem psikolojik olarak o zmn yapmayi dusunuyorum canim iyice kafayı yedim zaten calismalara devam Allah ne zaman nasip ederse inşallah o zaman olur.Bedenimi dinledikce bana mesajlar veriyor bilmiyrm artkİnşallah vardır bebişin canım ama adetten sonrası zor bir ihtimal. Bu ay bende çok umutlanmıştım hatta hamilelik adına bütün belirtileri yaşadım. Adetten önce asla ağrımayan göğüslerim ve belim bu ay ilk kez bu kadar çok ağrıdı. İdrar testlerimde hep görülebilir pembelikte silik çizgi çıktı. Kan testim yumurtlamanın 12. Günü 1.28 çıktı. Arttı mı sonrasında bilmiyorum. Bunlardan sonra kimyasal gebelik olmuştur diyenler çok. Adetim tam 23. Gün gecikti ilk defa. Ama sonrasında adet oldum. Hayal kırıklığı..
Umutlanıp boş cıkması gercekten uzucu canım.Kendimi sürekli kontrol ediyorum kasıklarım be göbeğimde bu sefer damarlar çıkmaya başlamış ben hala test yapmadım yok dedikce belirtilrm cıkıyor.Çoğalan beyaz akntı vs ama yinede test yapmak isteniyorum bikiyorum negatif cikcak ama hala hamile hissediyorum ne zaman hazır hissedersem psikolojik olarak o zmn yapmayi dusunuyorum canim iyice kafayı yedim zaten calismalara devam Allah ne zaman nasip ederse inşallah o zaman olur.Bedenimi dinledikce bana mesajlar veriyor bilmiyrm artk
Mantıklı geldi o yaptığın canım denemeli daha çok delirmeliEvet canım geliyor inşallah benimledirAllah ım isteyen herkese nasip etsin banada dunyada en guzel his anne olmakmis bunu simdiden hissetmek boyleyse anne olsak kimbilir nasil olacakCanım akışına bırak dinleme boşver desemde zor biliyorum dinlememek imkansız ben adetliyken bile gebelik testi yapmıştım düşün umuda bak ama beyaz akıntı felan geliyorsa hamilelik olabilir canım inşallah bebişin seninledir
Mantıklı geldi o yaptığın canım denemeli daha çok delirmeliEvet canım geliyor inşallah benimledirAllah ım isteyen herkese nasip etsin banada dunyada en guzel his anne olmakmis bunu simdiden hissetmek boyleyse anne olsak kimbilir nasil olacak
Yaa bende inanır mısn canım benimAminn Allah razi olsun kuzum benimde dualarim senin icin olacakEvet canım ya rüyamda bazen görüyorum uyanınca keşke uyanmasaydım diyorum tez zamanda kavuşuruz inşallah hayallerimize Güzel haberlerini bekliyorum inşallah dualarım seninle