- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım eşim alıcak iş çıkışı eve gelirken heyecanla gelmesini bekliyorum son 1 saat inşallah
Hadi bakalım
canım maalesef negatif çıktı benim.. rabbim inşallah sana nasip eder
İnşallah canım. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin. ❤ Bende yarın bakayım. Yazarım sonucumu
Sat 1 mayıs. Bende beklemedeyim. Klomen+ çatlatma iğnesi oldum. Çat gününü saymazsak 8. Günüm benim de. 12. Günümde erken gebelik testi yapacağım,tabi iğnenin etkisi geçerse. Çünlü o zaman pozif çıkıyor.Merhaba arkadaşlar.. yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti inşallah bu ay miniğim bana tutunur ve gebelik haberini alırım. Sizde bu ay beklemedeyseniz birlikte konuşarak motive olabiliriz. Ne dersiniz?
Sat 1 mayıs. Bende beklemedeyim. Klomen+ çatlatma iğnesi oldum. Çat gününü saymazsak 8. Günüm benim de. 12. Günümde erken gebelik testi yapacağım,tabi iğnenin etkisi geçerse. Çünlü o zaman pozif çıkıyor.
Teşekkür ederim cNım ama benim hiç umıdum yok. Ne yaptıysam hamile kalamadım. Bu ay ilk defa klomen çat kullandım. Geriye bi aşılama bi tüp bebek kaldısanırım.sen dd çat olmuşmuydun. O yüzden mi çift çizgi çıktıCanım inşallah tutmuştur hayırlı haberler alırsın benim bugün 12. Günümdü maalesef kanda negatif çıktı. hazirana kaldım inşallah rabbim sana nasip eder bu ay ❤
Teşekkür ederim cNım ama benim hiç umıdum yok. Ne yaptıysam hamile kalamadım. Bu ay ilk defa klomen çat kullandım. Geriye bi aşılama bi tüp bebek kaldısanırım.sen dd çat olmuşmuydun. O yüzden mi çift çizgi çıktı
Amin inşallah canım. Doktora git yumurta takibi ile dene canım daha iyi olur. Yolun başındasın daha,bunlar ısınma turları senin için. Başka ciddi bir sorunun yoksa birkaç içinde kesinlikle hamile kalırsınYok canım biz bu ay ilk defa bebiş düşünmeye başladık ve ilk kez ovülasyon testi kullandım. Daha öncesinde bilmiyordum hiç böyle şeyler araştırmamıştım. Yani biraz geç yumurtladım en son adetimden 42 gün sonra yumurtladım. 2 gün sürdü sonra çatlama oldu ama tutmamış ne yazıkki inşallah siz güzel haberler verirsiniz dua ediyorum sürekli hepimiz için.. rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sende iyi düşün iyi olsun canım her zaman bi Ümit var Allahtan Ümit kesilmez umutlu ol ❤
İnşallah canım inşallah Allah nasip etsin hayırlı haberler almayı sana ❤
Sanırım adet oluyorum kahverengi akıntım var bu ayda olmadı
Amin inşallah canım. Doktora git yumurta takibi ile dene canım daha iyi olur. Yolun başındasın daha,bunlar ısınma turları senin için. Başka ciddi bir sorunun yoksa birkaç içinde kesinlikle hamile kalırsın
canımm kötü düşünme hemen inşallah olmazsın belki yerleşme kanaması falandır inşallahyaa dualarım seninle
Maalesef canım adet oldum oysa ki daha 3 gün vardı.
Olsun hayırlısı olsun inşallah. Rabbimin sınavı işte bozma moralini canım birdahaki aya inşallah en azından adet olmuşsun ben henüz onuda olamadım çok şişim patlamak üzereyim neredeyse
İnşallah. ❤
Dediğin gibi moral bozmamak lazım verecek olan Allah. Biz elimizden geleni yapalım da.
Aynı bende öyle suan insallahBende pcosum inofolic kullanırken ilk yumurtlama gecirdim catlama oldu bugun, 3 gündür aşırı kasık ağrım oluyor ilk defa bu kadar yogun oldu, birde bacaklarim agriyor sanki spor yapmisim gibi. İnşallah hayırlı haberler alırız
Sizde mi inofolic kullaniyorsunuzAynı bende öyle suan insallah