- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.921
Onun benim çocuk sahibi olmamı istemediğini biliyorum zaten Allah herkesin kalbindekini biliyor Allaha sığınıyorum dualara sığınıyorumCanım sen tevekkülü bırakma rabbimden iste öyle boş insanlara da kulak asma lütfen moralini bozma bak benim kanda çıktı yarın üçüncü kanı vereceğim bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı benim yengemde 6 aylık hamileydi hatıra olsun diye her ay test yapıyordu ama 6. Ayına kadar idrarda negatif çıktı
Rabbim yardımcın olsun inşallah moralini yüksek tut olur inşallah
Merhaba canım ıgneleri vurulurken nelere dikkat ettin beslenmedeTesekkur ederim , cok sagolun.10 yumurta topladik dediler ve bugun dollenmeye birakildi. Kac tanesi dolu, saglikli bilmiyorum . Yarin sabah 10 :00 da aricaklar ve bilgi verecekler insallah❤
Çok teşekkürlerGa yet normal bence❤bundan sonra katlanma degerlerini takip et , hayirli olsuun
Teşekkürler yarın seninde güzel haberlerini alırız. Gereksiz konuşanları kafaya takma hepimizde var. Sen bol bol dua et. Dua edince onlarıda düşünmüyorsunKızlar bugün sonuç alanlara hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucaklarımızada almayı nasip etsin benim testimde yarın çok merak ediyorum çok bilmiş eltim moralimi bozdu bugün neymiş testte olmasa bile pozitif görünürmüş zaten
Aynen canım rabbim herşeyi görüyor herkesin kalbine göre versin sen sakın üzülme takılma herkes kendine yakışanı yaparOnun benim çocuk sahibi olmamı istemediğini biliyorum zaten Allah herkesin kalbindekini biliyor Allaha sığınıyorum dualara sığınıyorum
Canım yaparken acımıyor ama sonra çok ağrıyor ben beş gün vuruldum sonra bıraktım ama hala mor mor kalçalarımKızlar progestan iğne yaptırırkeb acımadı ama oturamıyorım suantas gıbı oldum
Iğne gerçekten zor bi iğne ya yanıyo yerleriCanım yaparken acımıyor ama sonra çok ağrıyor ben beş gün vuruldum sonra bıraktım ama hala mor mor kalçalarım
Çok teşekkürler
Özellikle öyle istediklerini bilmiyodumCanım duşu kısa süre ve ayakta yapmayı öneriyorlar özellikle ayakta diye belirtiyorlar hatta bilgin olsum
Gayet güzel hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
Çok teşekkürlerGayet güzel hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Transfer olduktan sonra 12.gün oluyo test tarihi canım ona göre hesapla transfer oldugun güne göre değişir benim 19u adet 19u test günümKızlar bişey söylicem size adet tarihim martın 18’i test tarihim martın 21’i normalde de böyle mi olması lazım yoksa bir tuhaflık mı var
Sana remzi bey mi söyledi test gününu canım, benimde cumartesi heyecan başladı.Transfer olduktan sonra 12.gün oluyo test tarihi canım ona göre hesapla transfer oldugun güne göre değişir benim 19u adet 19u test günüm
Şuan o kalçadan vurulan bitti çok şükür koldan kan sulandırıcı yapıyorum o yakıyor baya ama geçiyor 10 dakka sonra test gününe kadar devam dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısıIğne gerçekten zor bi iğne ya yanıyo yerleriben dolaptan çıkarınca elimde ısıtıyorum hemşire söylemişti vücut ısısına getir elinde öyle yaptır diye öyle yapıyorum biraz hafif oluyo
Gunaydin, en onemlisi su ❤ hergun bol bol su icmeye gayret ettim, kahvaltimda peynir , zeytin ,ve yumurta mutlaka vardi birde kuruyemus yedim canim. Hamur isi neredeyse hic yok, birde her gun 1-2 adet meyve yedimMerhaba canım ıgneleri vurulurken nelere dikkat ettin beslenmede
Onu bırak kac gun devam etcez bıde pruluton a gecıcez sanırım transferden sonra o yaparkende yaptıktan sonra da cok acıyoCanım yaparken acımıyor ama sonra çok ağrıyor ben beş gün vuruldum sonra bıraktım ama hala mor mor kalçalarım
Hemşire söyledi canım bütün bilgileri hemşire verdi remzi hoca yanıma uğradı ama normal uğradı hani hayırlı olsun demek içinSana remzi bey mi söyledi test gününu canım, benimde cumartesi heyecan başladı.
Transferden sonra ne kadar yatırdılar seni
12. Gün oluyor tam test günüm ama adet olursam yaptırmaya gerek kalmıcakTransfer olduktan sonra 12.gün oluyo test tarihi canım ona göre hesapla transfer oldugun güne göre değişir benim 19u adet 19u test günüm
Cok teşekkür ederim Canim. Evet yarın nasıl olucam bakalimHemşire söyledi canım bütün bilgileri hemşire verdi remzi hoca yanıma uğradı ama normal uğradı hani hayırlı olsun demek içintransferden sonra yarım saat yatış süresi diyolar ama ben yarım saat sonra kalkmadım hemen benden sonra da hasta yoktu hemşire gelmedi kalkabilirsin demek için ben de 1saat yattım tuvalete de 1 saat sonra gittim ben eve gelene kadar da arabanın arkasında uzanarak geldim sen bi de o transfer günü gör nasıl heyecanlı olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?