2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Onun benim çocuk sahibi olmamı istemediğini biliyorum zaten Allah herkesin kalbindekini biliyor Allaha sığınıyorum dualara sığınıyorum

Teşekkürler yarın seninde güzel haberlerini alırız. Gereksiz konuşanları kafaya takma hepimizde var. Sen bol bol dua et. Dua edince onlarıda düşünmüyorsun

Onun benim çocuk sahibi olmamı istemediğini biliyorum zaten Allah herkesin kalbindekini biliyor Allaha sığınıyorum dualara sığınıyorum
Aynen canım rabbim herşeyi görüyor herkesin kalbine göre versin sen sakın üzülme takılma herkes kendine yakışanı yapar

Canım yaparken acımıyor ama sonra çok ağrıyor ben beş gün vuruldum sonra bıraktım ama hala mor mor kalçalarım
Iğne gerçekten zor bi iğne ya yanıyo yerleri ben dolaptan çıkarınca elimde ısıtıyorum hemşire söylemişti vücut ısısına getir elinde öyle yaptır diye öyle yapıyorum biraz hafif oluyo

Iğne gerçekten zor bi iğne ya yanıyo yerleri ben dolaptan çıkarınca elimde ısıtıyorum hemşire söylemişti vücut ısısına getir elinde öyle yaptır diye öyle yapıyorum biraz hafif oluyo
Şuan o kalçadan vurulan bitti çok şükür koldan kan sulandırıcı yapıyorum o yakıyor baya ama geçiyor 10 dakka sonra test gününe kadar devam dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı

Sana remzi bey mi söyledi test gününu canım, benimde cumartesi heyecan başladı.
Transferden sonra ne kadar yatırdılar seni
Hemşire söyledi canım bütün bilgileri hemşire verdi remzi hoca yanıma uğradı ama normal uğradı hani hayırlı olsun demek için transferden sonra yarım saat yatış süresi diyolar ama ben yarım saat sonra kalkmadım hemen benden sonra da hasta yoktu hemşire gelmedi kalkabilirsin demek için ben de 1saat yattım tuvalete de 1 saat sonra gittim ben eve gelene kadar da arabanın arkasında uzanarak geldim sen bi de o transfer günü gör nasıl heyecanlı olcaksın

Cok teşekkür ederim Canim. Evet yarın nasıl olucam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…