- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.221
Senin boyutlar bir önceki kontrolde ne kadardıYok kalın demedıler de daha once arastırdıgımda 14 15mm falan da transfer yapılıyormus en fazlamsanırım valla mmlerını sormadım ama yeterlı degıldı 13 15 lerdeydı sanırım 11 yumurta buyumus saydılar
Bır oncekınde carsamba 9 11mmdı cnmSenin boyutlar bir önceki kontrolde ne kadardı
4_5 mm büyümüş canım o zaman 3 günde pazartesi o zaman yeterli büyüklükte olurYakınız ozaman cnm benım carsamba 9 11 mmdı ıste sımdı daha buyuk gordum 13 15 kesın vardı cnm belkı hepsı buyusun dıye dozu yukselttıler
Tedirgin bir şekilde bekliyorum canım. Dün bir tanesi canlılık gösterdi onu takip edeceğiz dedikleri bugün ikiye bölünmüş ama normalde dün ikiye bölünüp bugün dörde çıkması mı gerekiyorduNe durumdasin gamzecim
Umarım cnm hıc bılmem cunku bırsıru yumurta bıranda buyuyor gunde 1 2mm buyur sanırım4
4_5 mm büyümüş canım o zaman 3 günde pazartesi o zaman yeterli büyüklükte olur
Toplamadan kacinci gun 2 ye bolunmisTedirgin bir şekilde bekliyorum canım. Dün bir tanesi canlılık gösterdi onu takip edeceğiz dedikleri bugün ikiye bölünmüş ama normalde dün ikiye bölünüp bugün dörde çıkması mı gerekiyordu
Canını skma kac tane olursanolsun 1 tane konuluyo ilk denemede.Allah ona can verecekse her turluolurTedirgin bir şekilde bekliyorum canım. Dün bir tanesi canlılık gösterdi onu takip edeceğiz dedikleri bugün ikiye bölünmüş ama normalde dün ikiye bölünüp bugün dörde çıkması mı gerekiyordu
perşembe toplandı canım dün bir gün bugün iki gün oldu toplayalı normalde dün ikiye bölünüyormuş bugün dörde yarın da 7-8 e çıkıyormuş galibaToplamadan kacinci gun 2 ye bolunmis
ama benim ki bugün ikiye bölünmüş inşallah bundan sonra gelişimi durmaz hızla ilerlerperşembe toplandı canım dün bir gün bugün iki gün oldu toplayalı normalde dün ikiye bölünüyormuş bugün dörde yarın da 7-8 e çıkıyormuş galiba
Canim yavas ilerlesede.ilerliyor mu ona bak Allahdan ümidini kesme.Mevlam neylerse güzel eylerperşembe toplandı canım dün bir gün bugün iki gün oldu toplayalı normalde dün ikiye bölünüyormuş bugün dörde yarın da 7-8 e çıkıyormuş galiba
Insallah canım benim.uzme kendini nasibi varsa hertürlü olurama benim ki bugün ikiye bölünmüş inşallah bundan sonra gelişimi durmaz hızla ilerler
Umudumu kesmiyorum tabi ama bekleyiş zorCanim yavas ilerlesede.ilerliyor mu ona bak Allahdan ümidini kesme.Mevlam neylerse güzel eyler
inşallah canımInsallah canım benim.uzme kendini nasibi varsa hertürlü olur
Bakma benim icin de zor su an.ama sükurle sabırla bekliyoruz.Umudumu kesmiyorum tabi ama bekleyiş zor
Selam canım nasıl gidiyor var mı değişiklik vardın mı evine??Persembe test günü canim
He kiz dun gece geldim var ama ne yonde bilmiyorum seninSelam canım nasıl gidiyor var mı değişiklik vardın mı evine??
Evet canım hepimizin işi zor. Allah yardımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bakma benim icin de zor su an.ama sükurle sabırla bekliyoruz.
Kiz dediğim ilk iki gun belim cok ağrıdı. Dün çok kötüydüm agzim aci su oluyordu rahimime kasiklarima agri saplaniyordu.yersiz sinirleniyor agliyordum.bugun hafif karin altım ağrıyor ve belim.seninSelam canım nasıl gidiyor var mı değişiklik vardın mı evine??
Amin canim inşallah. Hayırlısı ile helimiz anne olalimEvet canım hepimizin işi zor. Allah yardımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Bende hiç birşey yok hafif kasıka ağrı dokunup kaçıyor.He kiz dun gece geldim var ama ne yonde bilmiyorum senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?