- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.881
Yok canım benim araştırmadım 5 ci gün bile olan çıkıyor diye .. çok üzüldüm çok ağladım .. çok büyük umutlarla büyük hevesle gelmiştim türkiyeye , çok fazla duygular yüklemiştim , zorlu süreçlerden geçmiştim herkez gibi çok emek vermiştim .. öok canım yandı bıraktım .. aslında ben her iki sonucada alıştırıyorum kendimi demiştimde yinede çok zor negatif almak . Gece uykuda bile gözlerimden yaşlar iniyo sonradan anlayıp uyanıyorum .. zor bi süreç allah herkezin yardımcısı olsun
İnşllah canım ..Çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten ama her nasibin bir vakti var, vakti gelene kadar o kadar çaresiziz ki keşke elimizden bir şey gelse sadece dua edebiliriz inşallah yakın zamanda sen de tadarsın bu duyguları
Seni çok iyi anlıyorum yasayan bilir tabi sen inanmaktan vazgeçme kendini toparlayınca tekrar deneyin kime yaptırdınız tüp bebek işleminiYok canım benim araştırmadım 5 ci gün bile olan çıkıyor diye .. çok üzüldüm çok ağladım .. çok büyük umutlarla büyük hevesle gelmiştim türkiyeye , çok fazla duygular yüklemiştim , zorlu süreçlerden geçmiştim herkez gibi çok emek vermiştim .. öok canım yandı bıraktım .. aslında ben her iki sonucada alıştırıyorum kendimi demiştimde yinede çok zor negatif almak . Gece uykuda bile gözlerimden yaşlar iniyo sonradan anlayıp uyanıyorum .. zor bi süreç allah herkezin yardımcısı olsun
Bahçeci ( umut ) Doktorum Sabri CavkaytarSeni çok iyi anlıyorum yasayan bilir tabi sen inanmaktan vazgeçme kendini toparlayınca tekrar deneyin kime yaptırdınız tüp bebek işlemini
Him 12. Günden sonra gider konuşursunuz ıllaki bir sebebi vardır tutmasının bir araştırsınlar yedekte yumurta varmıBahçeci ( umut ) Doktorum Sabri Cavkaytar
Gidip konuşamam , arar galiba doktorum .. yok kalmadı tek embrio idi ..Him 12. Günden sonra gider konuşursunuz ıllaki bir sebebi vardır tutmasının bir araştırsınlar yedekte yumurta varmı
Ahh canım ben bu günlere gelene kadar neler yaşadım bir bilsen ama mücadeleyi bırakma allah doğru zamanda nasip eder bunu unutma bazen napsak boş herşeyin bir vakti zamanı var seninde vaktin var daha demekGidip konuşamam , arar galiba doktorum .. yok kalmadı tek embrio idi ..
Gidip konuşamam , arar galiba doktorum .. yok kalmadı tek embrio idi ..
İnanırım canım bebeim bebeğini sana bağışlasın rabbim ..Ahh canım ben bu günlere gelene kadar neler yaşadım bir bilsen ama mücadeleyi bırakma allah doğru zamanda nasip eder bunu unutma bazen napsak boş herşeyin bir vakti zamanı var seninde vaktin var daha demek
Erkek infertilesi.. sperm kaynaklı . Sayı az ve ileri hız azPeki neden tek embriyo oluştu sorun neydi sizde canım
Erkek infertilesi.. sperm kaynaklı . Sayı az ve ileri hız az
Amin canım benim inşallhKuzum gerçi sorun ne diyorum ama her şey bahane Allah nasip edene kadar her şey boş mesela bizde iki tarafta da sorun olmamasına rağmen 4,5 yıl hiç gebelik oluşmadı üstelik sperm de yumurtalık da kaliteli olmasına rağmen 5. Güne sadece 3 döllenmiş yumurtam kaldı ikisi transfer edildi biri tuttu, kalan birini de dondurduk. Kısacası sorun var diye öyle zannetme kuzum Allahın takdiri Allah isterse her şey olur vakti gelene kadar biz anlamasak da o bekletiyor bizleri o zamanlar çok zor geliyor ama sonra diyorsun ki her şeyin en iyisini Allah bilir inşallah yakın zamanda yüzün güler
Inşallah canım inşallah allahım sanada nasip etsin en kısa zaman daAmin canım benim inşallhRabbim neylerde güzel eyler , inşallah bende anne olurum birgün
Merhaba bende mart transferiyim heyecanla doğumu bekliyorum sizde durumlar nasıl
Merhaba nerelerdeydin buzamana kadar bizde napalim günümüzü sayıyoruz yavaş yavaş hazırlıklar alış veriş yapıyoruzMerhaba bende mart transferiyim heyecanla doğumu bekliyorum sizde durumlar nasıl
Evet benimkide erkek hayırlısıyla doğar inşallah oğlan anaları olucazMerhaba hoşgeldin tatlı bekleyiş içindeyiz hepimiz
Seninkinin cinsiyeti ne? Mart transferlerinin hepsi erkek bebek bekliyor
Hayirli olsn cnm.benim bas asagi donmus normal galiba artkEvet benimkide erkek hayırlısıyla doğar inşallah oğlan anaları olucaztakipteydim şimdiye kadar ama yazmamıştım. Artık zor zamanlara girdik belim bacaklarım ağrıyor hep sizde durumlar nasıl
Sağlıkla gelsin oğullarımızEvet benimkide erkek hayırlısıyla doğar inşallah oğlan anaları olucaztakipteydim şimdiye kadar ama yazmamıştım. Artık zor zamanlara girdik belim bacaklarım ağrıyor hep sizde durumlar nasıl
Evet zor zamanlar yaşıyoruz benim günüm günümü tutmuyo bazen çok ıyim bazen ağrılarım oluyo çok bel ağrısı çekmiyorum kasıklarıma ağrı giriyo yokluyo sanki normal galiba bu kasılmalar ama insan korkuyo yinedeEvet benimkide erkek hayırlısıyla doğar inşallah oğlan anaları olucaztakipteydim şimdiye kadar ama yazmamıştım. Artık zor zamanlara girdik belim bacaklarım ağrıyor hep sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?