- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.781
İnşallah uslu ve bakımı kolay bir bebek olurEvet Martta transfer olanlarda benim de dikkatimi çeken şey hemen hemen hepimizin erkek bebek bekliyor olduğumuz. İnşallah sağlıkla gelirler. Yavaştan hazırlıklara başladım bende. İnşallah akıllı uslu bebişler olurlar. Benim burada destekçim olmayacak onun için çok dua ediyorum
Umarım bebişlerimize hakkıyla bakarız onlarda bizi üzmezlerİnşallah uslu ve bakımı kolay bir bebek olurBenimki karnımda da çok hareketli diye herkes çıkınca da öyle hareketli olur diyor biraz endişeliyim ama bakalım nasıl olacak
Inşallah herşey güzel olsun hepimiz için dün kontrolüm vardı herşey güzel dediEvet Martta transfer olanlarda benim de dikkatimi çeken şey hemen hemen hepimizin erkek bebek bekliyor olduğumuz. İnşallah sağlıkla gelirler. Yavaştan hazırlıklara başladım bende. İnşallah akıllı uslu bebişler olurlar. Benim burada destekçim olmayacak onun için çok dua ediyorum
Aaa büyük şok olmuşlardır insan ona göre alış veriş yapıyor hazırlık yapıyorUykusuz Koala la benim arkqdas ayni aydi kiz dediler erkekmis.bakalim senin neyms.ayy bugun kontrole gittim hep erkek d3nmis kiz dogurmus sikayet etti
Aynen oyle vallaAaa büyük şok olmuşlardır insan ona göre alış veriş yapıyor hazırlık yapıyor
1 hafta sonra kontrolüm var bence artık değişmez benimki ama eminde olamıyorum vallaUykusuz Koala la benim arkqdas ayni aydi kiz dediler erkekmis.bakalim senin neyms.ayy bugun kontrole gittim hep erkek d3nmis kiz dogurmus sikayet etti
Hic belli olmaz canim❤erkek diye gelirsen sasrmam .arkadasda sen gibi dedi .neyse saglikli olsun da gerisi muhim degil cnm1 hafta sonra kontrolüm var bence artık değişmez benimki ama eminde olamıyorum valla
Burdayim canım
Kesinlikle öyle kuzum herşeyden önce sağlıklı olması öncelik❤Hic belli olmaz canim❤erkek diye gelirsen sasrmam .arkadasda sen gibi dedi .neyse saglikli olsun da gerisi muhim degil cnm
Ay resmen 30. Hafta içinde yazıyor oracıkta, çok heyecanlııBurdayim canımgun sayıyorum sen napiyosun
Evet bi 30 olsam diyordum oldum, simdi 36 olsam diyorumAy resmen 30. Hafta içinde yazıyor oracıkta, çok heyecanlııminik ellere tatlı buruna kavuşma vakti yaklaşıyor. Ben de randevulara gün sayıyorum artık ne yapayım Bizim kavuşmalar şimdilik böyle.
Ahh ben de gelebilecek miyim o günlere acabaa.Evet bi 30 olsam diyordum oldum, simdi 36 olsam diyorumsenin ne zaman randevun cinsiyet kesinlesse artık
Geleceksin ınsallah, bulantinda olmadı galiba dimiAhh ben de gelebilecek miyim o günlere acabaa.Sağlıkla gelsin inşallah ya ❤
Ben randevumu henüz almadım ama bu ayın 28 29 yada 30una alacağım kısmetse
İnşallahGeleceksin ınsallah, bulantinda olmadı galiba dimi
Maşallah nazar değmesin inşallah bende 30 u doldurdum ama öyle nta felan giriceksin demedi sancinmi oldu da nts girdinNapiyonuz kizlar kac haftalik oldunuz ne alemdesinizben cuma kontrolum vardi 31+6 idim ama ultrasonda 31+3 cikti doktr onemli dgl bi kac gun dedi oglusum masallah 1749 gram olmus uyumlu haftasina dedi.bir gun oncesi pek hareket etmedi doktra soyledim nst ye bagladilar skinti ckmadi sukur uyurlarmis bu haftalarda cok hareketlerine dikkat et say en az 10 olsun dedi.bundan sonra hep nst olacakmis
Kizlar bu yazi nasil cikiuo muhtemel dogum tarihi nasil gorebilirimEvet bi 30 olsam diyordum oldum, simdi 36 olsam diyorumsenin ne zaman randevun cinsiyet kesinlesse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?