2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah uslu ve bakımı kolay bir bebek olur Benimki karnımda da çok hareketli diye herkes çıkınca da öyle hareketli olur diyor biraz endişeliyim ama bakalım nasıl olacak

Inşallah herşey güzel olsun hepimiz için dün kontrolüm vardı herşey güzel dedi

Napiyonuz kizlar kac haftalik oldunuz ne alemdesinizben cuma kontrolum vardi 31+6 idim ama ultrasonda 31+3 cikti doktr onemli dgl bi kac gun dedi oglusum masallah 1749 gram olmus uyumlu haftasina dedi.bir gun oncesi pek hareket etmedi doktra soyledim nst ye bagladilar skinti ckmadi sukur uyurlarmis bu haftalarda cok hareketlerine dikkat et say en az 10 olsun dedi.bundan sonra hep nst olacakmis

Tecrübeli rütbeli anne adayları selamlar bende cuma günü transfer oldum Çok şükür şimdi bekleme sürecindeyim ama lakin dün yani tranasferden sonra 25/30 saatlik dilimde koyu kahverengi akıntım oldu .. sonradan durdu fitildenmi aceba dedim ama hayır bugünde fitil uygulafım böyle bişey yaşamadım sizden yaşayan varmı ?

Ay resmen 30. Hafta içinde yazıyor oracıkta, çok heyecanlıı minik ellere tatlı buruna kavuşma vakti yaklaşıyor. Ben de randevulara gün sayıyorum artık ne yapayım Bizim kavuşmalar şimdilik böyle.
Evet bi 30 olsam diyordum oldum, simdi 36 olsam diyorum senin ne zaman randevun cinsiyet kesinlesse artık

Maşallah nazar değmesin inşallah bende 30 u doldurdum ama öyle nta felan giriceksin demedi sancinmi oldu da nts girdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…