- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.801
33 haftama girdim canim .bundan sonra hep nst olacak.uok agrim falan olmadi bebek hareketi bi gun once azalmsti gunduz.gece masallahi vardi ama doktr 10 kere hareket etmeli demisti.yunede soyleeyeyim dedim doktra.oda bi baakalm ultrasin da hareketli ama yinede belli olmaz dedi.bes alti saat uyur bu haftalarda yine de takip et randevu gununu bekleme dediMaşallah nazar değmesin inşallah bende 30 u doldurdum ama öyle nta felan giriceksin demedi sancinmi oldu da nts girdin
Kac haftada ggidiyorsun kontrole muhtemel bi dahaki gidisinde nst alirlar seni canim .benim 16 ve 14 gune idi simdi 12 gun sonrasina verdiMaşallah nazar değmesin inşallah bende 30 u doldurdum ama öyle nta felan giriceksin demedi sancinmi oldu da nts girdin
Tutunma lekelenmesi diyorlar anlara çok kafani takma ilaçlarını düzenli kullan inşallah tutunmaya calisiyordurTecrübeli rütbeli anne adayları selamlar bende cuma günü transfer oldumÇok şükür şimdi bekleme sürecindeyim ama lakin dün yani tranasferden sonra 25/30 saatlik dilimde koyu kahverengi akıntım oldu .. sonradan durdu fitildenmi aceba dedim ama hayır bugünde fitil uygulafım böyle bişey yaşamadım sizden yaşayan varmı ?
Him bildiğim kadarıyla 35 den sonra nts giriyorsun sen hareketlerini takip et hareket etmediği zaman birşeyler ye33 haftama girdim canim .bundan sonra hep nst olacak.uok agrim falan olmadi bebek hareketi bi gun once azalmsti gunduz.gece masallahi vardi ama doktr 10 kere hareket etmeli demisti.yunede soyleeyeyim dedim doktra.oda bi baakalm ultrasin da hareketli ama yinede belli olmaz dedi.bes alti saat uyur bu haftalarda yine de takip et randevu gununu bekleme dedi
Nst isi doktora gore degisiyo canim.yedigim halde etmedi.babasi kilikli uykucu cikti oglusum❤Him bildiğim kadarıyla 35 den sonra nts giriyorsun sen hareketlerini takip et hareket etmediği zaman birşeyler ye
Benim tablomun altinda imza eklemek icin tiklayin yazıyor , oraya tıklayıp yapabilirsin canımKizlar bu yazi nasil cikiuo muhtemel dogum tarihi nasil gorebilirim
Tesekkurler canim yaptm galiba❣Benim tablomun altinda imza eklemek icin tiklayin yazıyor , oraya tıklayıp yapabilirsin canım
İnşallah canım umarım öyledir ..Tutunma lekelenmesi diyorlar anlara çok kafani takma ilaçlarını düzenli kullan inşallah tutunmaya calisiyordur
Gerçi sen 2 hafta öndesin bizden bebekte büyüdüğü için yeri daralıyor ondan da az hareket edebilir diyor doktorlar33 haftama girdim canim .bundan sonra hep nst olacak.uok agrim falan olmadi bebek hareketi bi gun once azalmsti gunduz.gece masallahi vardi ama doktr 10 kere hareket etmeli demisti.yunede soyleeyeyim dedim doktra.oda bi baakalm ultrasin da hareketli ama yinede belli olmaz dedi.bes alti saat uyur bu haftalarda yine de takip et randevu gununu bekleme dedi
Aynen canim sag salim birde kucagimiza alirsak insallahGerçi sen 2 hafta öndesin bizden bebekte büyüdüğü için yeri daralıyor ondan da az hareket edebilir diyor doktorlar
Inşallah ya cevremde okadar çok hamile vardiki hepsi doğum yaptı bir ben kaldım sonaAynen canim sag salim birde kucagimiza alirsak insallah
Test günün ne zamanİnşallah canım umarım öyledir ..
30 eylül ama bekliye bilirmiyim bilmiyorumTest günün ne zaman
aynen bizim binadada 3 kisi hamileyiz ayni ay bakalim hangimiz once dogurcakInşallah ya cevremde okadar çok hamile vardiki hepsi doğum yaptı bir ben kaldım sona
Ben 9.gün yapmıştım çıkmıştı erken sonuç veren testlerde 10.gün de kanda baktırdım oda çıkmıştı30 eylül ama bekliye bilirmiyim bilmiyorumşeytan yarın yap diye başladı
Kendinde bi değiliklik hissediyormuydun canım ?Ben 9.gün yapmıştım çıkmıştı erken sonuç veren testlerde 10.gün de kanda baktırdım oda çıkmıştı
Benim de 6. gun çıkmıştı erken gebelik testinde . Belirti miydi bilmiyorum ama akintim coktu. Insallah senin de pozitif olur.30 eylül ama bekliye bilirmiyim bilmiyorumşeytan yarın yap diye başladı
Akıntım benimde çok yavru ama fitilden benceBenim de 6. gun çıkmıştı erken gebelik testinde . Belirti miydi bilmiyorum ama akintim coktu. Insallah senin de pozitif olur.
Genelde herkeste oluyor galibaAkıntım benimde çok yavru ama fitilden bence
Ama belirti ney bende bişey yok galiba transferden sonra 25 ci 30 cu saatler arası koyu kahve lekelenmem oldu belim ağrıyodu bugün daha azaldı bel ağrım bilmiyorum yaaGenelde herkeste oluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?