- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.761
3 buçuk sene myom ameliyatı olmuştum ondan dolayı normal doğum benim için riskli olabilirmiş canım zaten zor bulunmuş gebelik riske atmak istemiyoruz o yüzden sezeryan olacakAaa neden hayirlisi sagliklisi neyse o olsun canim yeterki saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallah❤
Aynen dogru diyon canim benim tup bebek risk olur diye bebde sezeryan istiyirum su an pozisyon sezeryan ama donerse doktorum normal yapacak korkuyorum da3 buçuk sene myom ameliyatı olmuştum ondan dolayı normal doğum benim için riskli olabilirmiş canım zaten zor bulunmuş gebelik riske atmak istemiyoruz o yüzden sezeryan olacak
Çok taan 12.hafta dan beri erkekAmin insallah❤ kizlar cinsiyetler belli oldumu
Aynen dogru diyon canim benim tup bebek risk olur diye bebde sezeryan istiyirum su an pozisyon sezeryan ama donerse doktorum normal yapacak korkuyorum da
Aynen oyle canim da basindan beri iliski yuruyus yasakti bize rahim vajina dar ilk dogum o yuzden korkyurumKarar sana ait ama bence korkma yani bana doktorum izin verse normal yapmayı çok isterdim gerçektenAma tabi ki her şeyin başı sağlık sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ❤
Benimde erkek canim saglikla gelsinler.Çok taan 12.hafta dan beri erkek
Aynen oyle canim da basindan beri iliski yuruyus yasakti bize rahim vajina dar ilk dogum o yuzden korkyurum
Doktor çok yüksek ihtimalle cimcime dedi biz de kendimizi baya alıştırdıkBenimde erkek canim saglikla gelsinler.Uykusuz Koala senin bellimi cimcime mi pasami geliyo
Bilmiyorum.vallaO zaman riske atma tabi kiBu arada benimki de erkek, kız olan var mı acaba mart transferlerinden
Saglikla gelsin kuzularimiz.bizide haberdar et canim❣❣Doktor çok yüksek ihtimalle cimcime dedi biz de kendimizi baya alıştırdık
Randevum 2 hafta sonra, gidince artık kesinleşir diye düşünüyorumbir süpriz daha yapmaz umarım
Amiin canım inşallah ❤ Tabiii haber veririmSaglikla gelsin kuzularimiz.bizide haberdar et canim❣❣
Bende normal doğum yapmayı çok isterim ama nasip kısmet son haftalar belli olur dedi doktor normalmi olur sezaryan miAynen oyle canim da basindan beri iliski yuruyus yasakti bize rahim vajina dar ilk dogum o yuzden korkyurum
Hangi doktordu sizinKüçük şehirde yaşamının faydaları gaziantep sanko hastanesi doğum ücreti normal 1500 sezeryan 1750 suit oda
Doktor muayenesi 70 tl
Detaylı ultrasona 175 TL vereceğiz ama pazartesi
Hakkimizfa ne varsa hayirlisini olsunBende normal doğum yapmayı çok isterim ama nasip kısmet son haftalar belli olur dedi doktor normalmi olur sezaryan mi
Sanko hastanesi çağdaş demiroğluHangi doktordu sizin
Benim bebişte erkek. 20. Haftada baktı doktorum ilk defa. Sağlıkla gelsinler önemli olan o. Bu arada benimde dikkatimi çekti kızı olan yok mu?O zaman riske atma tabi kiBu arada benimki de erkek, kız olan var mı acaba mart transferlerinden
Yok gibi martta erkek yoğunluğu varBenim bebişte erkek. 20. Haftada baktı doktorum ilk defa. Sağlıkla gelsinler önemli olan o. Bu arada benimde dikkatimi çekti kızı olan yok mu?
Aynen mart ayi erkek ayi gibiYok gibi martta erkek yoğunluğu varŞu an sadece Pembeumutlar kız sanırım o da zaten sonradan transfer oldu
AmiinHakkimizfa ne varsa hayirlisini olsun
Yok gibi martta erkek yoğunluğu varŞu an sadece Pembeumutlar kız sanırım o da zaten sonradan transfer oldu
Evet Martta transfer olanlarda benim de dikkatimi çeken şey hemen hemen hepimizin erkek bebek bekliyor olduğumuz. İnşallah sağlıkla gelirler. Yavaştan hazırlıklara başladım bende. İnşallah akıllı uslu bebişler olurlar. Benim burada destekçim olmayacak onun için çok dua ediyorumAynen mart ayi erkek ayi gibipembeumutlar ile bi arkadasim ayni ay hamile ikisininde kiz bakalim tutacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?