2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aaa neden hayirlisi sagliklisi neyse o olsun canim yeterki saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallah
3 buçuk sene myom ameliyatı olmuştum ondan dolayı normal doğum benim için riskli olabilirmiş canım zaten zor bulunmuş gebelik riske atmak istemiyoruz o yüzden sezeryan olacak

3 buçuk sene myom ameliyatı olmuştum ondan dolayı normal doğum benim için riskli olabilirmiş canım zaten zor bulunmuş gebelik riske atmak istemiyoruz o yüzden sezeryan olacak
Aynen dogru diyon canim benim tup bebek risk olur diye bebde sezeryan istiyirum su an pozisyon sezeryan ama donerse doktorum normal yapacak korkuyorum da

Aynen dogru diyon canim benim tup bebek risk olur diye bebde sezeryan istiyirum su an pozisyon sezeryan ama donerse doktorum normal yapacak korkuyorum da

Karar sana ait ama bence korkma yani bana doktorum izin verse normal yapmayı çok isterdim gerçekten Ama tabi ki her şeyin başı sağlık sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil

Karar sana ait ama bence korkma yani bana doktorum izin verse normal yapmayı çok isterdim gerçekten Ama tabi ki her şeyin başı sağlık sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ❤
Aynen oyle canim da basindan beri iliski yuruyus yasakti bize rahim vajina dar ilk dogum o yuzden korkyurum

Yok gibi martta erkek yoğunluğu var Şu an sadece Pembeumutlar kız sanırım o da zaten sonradan transfer oldu
Aynen mart ayi erkek ayi gibipembeumutlar ile bi arkadasim ayni ay hamile ikisininde kiz bakalim tutacakmi
Evet Martta transfer olanlarda benim de dikkatimi çeken şey hemen hemen hepimizin erkek bebek bekliyor olduğumuz. İnşallah sağlıkla gelirler. Yavaştan hazırlıklara başladım bende. İnşallah akıllı uslu bebişler olurlar. Benim burada destekçim olmayacak onun için çok dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…