2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

O son dakkaya kadar belli olmaz onların dediğine bakma sen eltimin son dakkaya kadar normaldi bebek kanala girmiyor dediler sezeryana aldılar sağlıkla gelsin de önemli olan o bende şeker yüklemesi yaptirdim 149 cıktı sonuç tok yapılmıştı 50g şekerle yarın da ac yapilicak 75g la bakalım o nasıl cikicak

Merhaba cnm 2 gun once hastanede yattım erken dogum rıskı ve enfeksiyon olmus keselerde suan ıyıyım bakalım sen nasılsın
Him çok geçmiş olsun ıyim ben perşembe kontrolüm vardı herşey güzel dedi ıyi gelişiyor dedi 840g olmuş şeker yüklemesi yaptirdim tok 50g 149 cikti sonuc yarin sabah ta ac yapilicak 75g lik bakalım o nasıl olucak

Senın bebek baya onde benım carsamba 700 kusurlerdı grları seker yuklemem normal cıktı benım cok sukur bugun cok tansıyonum oynuyor ama dusuyor 8 5,5 a falan basım donuyor baska yazan da yok su zor haftalrı atlatsak az daha

Him düzelir inşallah tansiyon sorunum yok şuan da tek şeker yüksek dedi yarınki inşallah normal çıkar

Insallah canim.umarim iyi cikar sonuclarin cnm

Benim 25+5 733 gramdı canim.persembeye 27+5 olacak bakalim kac gram olmus pasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…