- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.461
Ah o pıt pıtlara ölürüm yaB
benim 18. Haftada başladı sanırım önce kasıklarımda pıt pıtlar olmaya başladı yemek yerken özellikle ama çok az seğirme gibi hafta geçtikçe artıyor tabi
Inşallah sende yazıcaksın o günleri bizde ah ah o günler ne çabuk geçti dicez InşallahAh o pıt pıtlara ölürüm yaMaşallah
Darısı başıma, o günleri heyecanla bekliyorum ❤
19+4 de 20. Hafta oluyor her iki doktor da %100 dedi artık değişmez inşallah diye düşünüyorum.Canim bana 17 de erkek dedi dr.21 erkek dedi yuzde yuz.17 den oncesi degisiyorms cinsiyet
İnşallah canım kilolu musun zayıf mısın bilmiyorum ama zayıf olanlar bebeğin hareketlerini daha erken haftalarda hissediyormuş benim biraz göbeğim vardıAh o pıt pıtlara ölürüm yaMaşallah
Darısı başıma, o günleri heyecanla bekliyorum ❤
Valla 66 kiloyum bende de biraz göbek varİnşallah canım kilolu musun zayıf mısın bilmiyorum ama zayıf olanlar bebeğin hareketlerini daha erken haftalarda hissediyormuş benim biraz göbeğim vardı18 de hissetmeye başladım
Hayırlı olsun canım insan merak ediyor gerçekten öğrenmek güzel bir his :) Artık değişmez,detaylı ultrasonda herşeyi inceliyorlar zaten.yavaş yavaş hazırlıklara başlamak lazım.bende henüz hiç birşey almadım yeni yeni alacağım.Kızlar selam nihayet bugün 19+4 de bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Doktorum ilk defa cinsiyete baktı ve bebek erkek dedi ve organlarını incelerken testislerini falan da gösterdi hiç bir organda eksiklik olmaması için bakıyorlar çünkü. Hatta benim doktorum asistan doktor bir ikinci uzman doktor da geldi detaylı organ ultrasonuna o da cinsiyet için erkek dedi. Şimdi önemli olan cinsiyetten önce bebeğin sağlığı tabiki. Ama benim sorum daha önce cinsiyeti değişenler vardı sanki. Bu saatten sonra değişir mi sizce. 20. Haftamdayım. Artık isim bakmak istiyoruz alışveriş planı yapmak istiyoruz. Değişme ihtimali var mıdır sizce?
Benim minnoşlarda gece çok hareketleniyorMerhaba, benim de karnım iyice büyümeye başladı bu ayHareketleri çok bariz hissediyorum hatta elimi koyunca resmen böyle elime vuruyor gibi oluyor, bu ay içinde uyku düzeninin oturduğunu okudum ve iyice dikkat etmeye başladım şimdi bebeğimin hemen hemen aynı saatlerde hareket ettiğini hissediyorum inanılmaz bir şey
Hepimize kolay ve güzel hamilelik ve doğum diliyorum
Yok canim degismez buyuk ihtimal.cunku penisi testisi gorduklerinde yuzde yuz diyorlar.19+4 de 20. Hafta oluyor her iki doktor da %100 dedi artık değişmez inşallah diye düşünüyorum.
Ooo ben iyiyim o zaman en son tartildim 63 idim 6.ayimdayimValla 66 kiloyum bende de biraz göbek varhatta çok kilo alacağım diye korkuyorum inşallah benimde hissetmem uzun sürmez
MaşallahOoo ben iyiyim o zaman en son tartildim 63 idim 6.ayimdayimhayirli gebeliklerimiz olsun
Canim ben 63 ile basladm. Kusmalar baya olunca 57 dustum 2 hafta once 63 idimMaşallahkaç kilo ile hamile kalmıştın? Ben 66 ile başladım kaç ile kapatacagim çok merak ediyorum
E sen hiç kilo almamışsınnn aynı şey bana da olsa keşkeCanim ben 63 ile basladm. Kusmalar baya olunca 57 dustum 2 hafta once 63 idim
Aynen canim dur size annemin aldiklarini paylasayim nasillar yeni cikan battaniyelerden almama gerwk varmi sizceE sen hiç kilo almamışsınnn aynı şey bana da olsa keşkeben 47 kilo ile evlendim 3 senede 20 kg aldım kulağa inanılmaz geliyor dimi kimse inanamıyor 20 kg aldım deyince. Çünkü çok zayıf olduğumdan aldığım kilolar sırıtmadı. Hamile kalmadan önce 50 55 falan olsaydım iyiydi de olmadı ya gebelik sonrası sıkı bir diyet yaparımmyaparımm
Oyy yerim yaa eşyaların içini dolu dolu görmekte nasip olsun insallahAynen canim dur size annemin aldiklarini paylasayim nasillar yeni cikan battaniyelerden almama gerwk varmi sizce
Annem her modelden almis 4 battaniyesi var simdiden bir hastane cikisi.cok eksik varda erken diyorum daha.sagol canim benim Rabbim hepimizin gonlune gore versinOyy yerim yaa eşyaların içini dolu dolu görmekte nasip olsun insallahbattaniye bana yeterli gibi geldi kuzum ama yine de tecrübeli annelerden fikir almak lazım
Artık bu zamanlardan sonra eksiklerini yavaş yavaş alırsın bir anda hepsi üst üste gelmesin kuzucumAnnem her modelden almis 4 battaniyesi var simdiden bir hastane cikisi.cok eksik varda erken diyorum daha.sagol canim benim Rabbim hepimizin gonlune gore versin
Evet canim nasipse ekim kasim arasi dogacak .aynen yaza dogruysa cok almaArtık bu zamanlardan sonra eksiklerini yavaş yavaş alırsın bir anda hepsi üst üste gelmesin kuzucumseninki kışa denk gelecek benimki bahara, o yüzden 1 2 tane battaniye alırım diye düşünüyorum bakalım
Canim bsey soracam.bu yazdigimz yazilari nasil silebilirizArtık bu zamanlardan sonra eksiklerini yavaş yavaş alırsın bir anda hepsi üst üste gelmesin kuzucumseninki kışa denk gelecek benimki bahara, o yüzden 1 2 tane battaniye alırım diye düşünüyorum bakalım
Kim bilir ne kadar güzeldir bebiş için alışveriş yapmakEvet canim nasipse ekim kasim arasi dogacak .aynen yaza dogruysa cok alma
Silemeyiz kuzum buraya yazılan herşey burada kalır. Neyi silmek istedin? Yazılanları silmek yasak, site kuralı.Canim bsey soracam.bu yazdigimz yazilari nasil silebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?