2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ay inanmıyorum ben doğum için o 27.000 tl nin 7000 tl sini veremem derken 27.000 dudağımı uçuklattı. İnanılmaz bir para

Küçük şehirde yaşamının faydaları gaziantep sanko hastanesi doğum ücreti normal 1500 sezeryan 1750 suit oda
Doktor muayenesi 70 tl
Detaylı ultrasona 175 TL vereceğiz ama pazartesi

Öncelikle teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benim bebeğim biraz önden gidiyor ama hiç Dr insülin direncinden bahsetmedi.
Aklına kötü birşey getirme bu benim özel durumum. Sende yoktur eminim. Her önden giden bebek şeker sebebiyle gitmez. Zamanı gelince şeker yükleme testini mutlaka öneririm ama onun da altını çizmiş olayım.
Hayırlı olsun canım. O daha ilk haftalarda ben e artık değişmez çünkü detaylı ultrasonda bakıyorlar inceliyorlar. Sağlıkla kucağımıza alalım inş bebeklerimizi.
İnşallah canım amin
Valla bende 8+0 ultrason görüntüsü var yani ilk ultrason görüntümüz. Az önce baktım öyle kolu bacağı çok net değil şimdiki gibi çok insan görüntüsü yok. Küçük küçük çıkıntılar var sadece ama ileri haftalarda çok daha netleşiyor tabiki. Bak hattaburaya ekliyorum benimkini

Oyy yine de baya gelişmiş benim ilk ultrason 6+5 te verildi ve bildiğiniz bir tektaş yüzüğe benziyordu şuan 8. Haftada böyle görünmesi benim için baya farklı geldi Maşallah ya mucizeler resmen
Senin kesende fasulye gibiymiş benim de öyle, fasulye gibi olanlara erkek diyor forumdakilerr tabi doğruluğuna kesin olarak inandığım birşey değil

Oda gaziantep teki en pahalı hastahaneler den biri 1000 TL doğum yaptıran var

Tam bilimsel bi açıklama değil ama bende tutan erkek bebek belirtileri midemin bulanmaması, karnın sivri büyümesi ve göğüs uçlarının kararması oldu. Tabi bunlarda tine bilimsel olmayan ve herkeste tutmayan belirtiler. Ha birde tatlı tuzlu ekşi ne varsa yedim

Buda bizim minnoş ama 9 haftalık burda aslında fasülye gibi olmadı 10. 12.haftalarda belli oluyor şuan değil

Eklentiler

• IMG_20200504_120147.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 29
Buda bizim minnoş ama 9 haftalık burda aslında fasülye gibi olmadı 10. 12.haftalarda belli oluyor şuan değil
Oyyyy 9 haftalık mıı ama ya nasıl nasıl bu kadsr çabuk bebek gibi görünüyorlar allahım resmen mucize ya mucize ❤ Nasıl hızlı gelişiyorlar maşallah miniğe
Buda benimki 6+5 Hali bunu gören bir tanıdık fasulye gibi kese erkek bu dedi hmm dedim bende hayırlısı

Rabbimin mucizeleri çok şükür rabbim korusun meleklerimizi isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim

Küçük şehirde yaşamının faydaları gaziantep sanko hastanesi doğum ücreti normal 1500 sezeryan 1750 suit oda
Doktor muayenesi 70 tl
Detaylı ultrasona 175 TL vereceğiz ama pazartesi
Çok ıyimis özel muaynanesine gidiyorum ben doktorun 400 tl veriyoruz ama detaylı ultrason için ekstra birşey ödemedik önümüzdeki ay da şeker yüklemesi var dedi bakalım o ne kadar

Çok ıyimis özel muaynanesine gidiyorum ben doktorun 400 tl veriyoruz ama detaylı ultrason için ekstra birşey ödemedik önümüzdeki ay da şeker yüklemesi var dedi bakalım o ne kadar
Sağlık li bir şekilde kucağımiza alalım para kazanılır okadar uzun zamandır bekliyoruz ki gerisi önemli degil allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz Sağlık li bir şekilde kucağımiza alalım

B
Allah kolaylık versin gerçekten ben sadece hissetmek istiyorum o yüzden de büyümesi lazım galiba, kıpırdıyor mu peki? Kaçıncı haftada başlar hareketler
benim 18. Haftada başladı sanırım önce kasıklarımda pıt pıtlar olmaya başladı yemek yerken özellikle ama çok az seğirme gibi hafta geçtikçe artıyor tabi

Canim bana 17 de erkek dedi dr.21 erkek dedi yuzde yuz.17 den oncesi degisiyorms cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…