- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.321
MerhabaMaşallah canım, sonucun çok güzel, gözün aydın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Ben de c.tesi başladım iğnelere. Dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim. Sen taze hamiş olarak ,hamilelerin duası kabul olurmuş..Inşallah ben de burdan güzel haberler verebilirim.
Hayirli haberle gel canim sende insallahÇok şükür ikinizinde ıyi olmasına sevindim bende önümüzdeki hafta gidicem kontrole
Allah razi olsun canim sagol.Rabbim senin de gonlune gore versin canim kucagini bos koymasin..kim istiyorsa tattırsın Allahim insallah❤❤Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu..Ben de nu ayki adetimle c.tesi iğnelere başladım, 15 temmuzda yumurta toplama olacak .Çok heyecanlıyım, dua edin bana da.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYahrenayy @Kbdemirel 1014 çıktı sonucum 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❣
Amiin sana da nasip etsin inşallah canım çok teşekkür ederimMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimde eşimde hareketlilik morfoloji ve satı problemi vardı. Bize direkt icsi dediler diğerini denemedik. Sanırım spermlerin yumurtayı delen enzimleri varmış başında onlar sorunlu olduğu zaman istediğin kadar yumurtanın yanına bırak içeri giremiyormuş. Bizim ilk denememizde. Ama eğer sizin öyle bir probleminiz yoksa diğer yöntem de denenebilir. Doktor olur diyorsa neden olmasınKızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız
Garanti olsun ıcsı olsun yaBenimde eşimde hareketlilik morfoloji ve satı problemi vardı. Bize direkt icsi dediler diğerini denemedik. Sanırım spermlerin yumurtayı delen enzimleri varmış başında onlar sorunlu olduğu zaman istediğin kadar yumurtanın yanına bırak içeri giremiyormuş. Bizim ilk denememizde. Ama eğer sizin öyle bir probleminiz yoksa diğer yöntem de denenebilir. Doktor olur diyorsa neden olmasın
Ben 16 sinda 2 tetanoz asimi olacam 1 tetanoz asimi 16 haziran da olmustm canim.aynen kanda vernistimKızlar bugün sağlık ocağına gittim dün aradılar kontrole gelmen gerekiyo diye gittim kan tahlili yaptilar bide tetanoz aşısı yapıldı sizlerde gittiniz mi bu aralar
Bana da 2.doz için istersen 1 ay sonra gel dedi istersen 28.haftan da gel dediBen 16 sinda 2 tetanoz asimi olacam 1 tetanoz asimi 16 haziran da olmustm canim.aynen kanda vernistim
Hmm ben bir arayla gidip vuracam canim.Bana da 2.doz için istersen 1 ay sonra gel dedi istersen 28.haftan da gel dedi
Sık sık gitmim diye sağlık ocağına diye öyle dedi virusden dolayı kolda ağrı yapiyo baya azaldı allahtan ağrıHmm ben bir arayla gidip vuracam canim.
Sen bilirsn canim.benim cok agrimadiSık sık gitmim diye sağlık ocağına diye öyle dedi virusden dolayı kolda ağrı yapiyo baya azaldı allahtan ağrı
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim dün aradılar kontrole gelmen gerekiyo diye gittim kan tahlili yaptilar bide tetanoz aşısı yapıldı sizlerde gittiniz mi bu aralar
Tabi gerekki senin ve bebegin icin cok gerekli.git zamani gecmedenBen gitmedim gerekli mi bu aşı
Tabi gerekki senin ve bebegin icin cok gerekli.git zamani gecmeden
Aynen oyle canim kan verecen ilk aylarda 17 18 haftalikken ilk asi bir ay sonra 2 .asi olacanTamam canım bir görüşeyim o zaman aile hekimimle
Merhaba, icsi degil imsi yontemi daha iyi, spermi cok daha ayrintili bakip iyisini seciyorlar internetten bakabilirsin, mutlaka bu yontemin olmasinda israrci ol, dr herseyin en iyisini yapar diye bise yok sor arastir, ben zamaninda cok bosa para harcadim vakit kaybettimKızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?