2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba Allah razı olsun herzaman bebek isteyen herkese dua ediyorum daha da çook edeceğim inşallah seninde güzel haberlerini alırız burada

Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu..Ben de nu ayki adetimle c.tesi iğnelere başladım, 15 temmuzda yumurta toplama olacak .Çok heyecanlıyım, dua edin bana da.
Allah razi olsun canim sagol.Rabbim senin de gonlune gore versin canim kucagini bos koymasin..kim istiyorsa tattırsın Allahim insallah❤❤

Kızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız

Benimde eşimde hareketlilik morfoloji ve satı problemi vardı. Bize direkt icsi dediler diğerini denemedik. Sanırım spermlerin yumurtayı delen enzimleri varmış başında onlar sorunlu olduğu zaman istediğin kadar yumurtanın yanına bırak içeri giremiyormuş. Bizim ilk denememizde. Ama eğer sizin öyle bir probleminiz yoksa diğer yöntem de denenebilir. Doktor olur diyorsa neden olmasın

Garanti olsun ıcsı olsun ya

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim dün aradılar kontrole gelmen gerekiyo diye gittim kan tahlili yaptilar bide tetanoz aşısı yapıldı sizlerde gittiniz mi bu aralar

Kizlar ben 19. Haftadayim tekme hissetmiyorum elimi koyup hafif bastirinca bazen dalgalanma hissediyorum normal mi? Elimi koymadan bise hissetmiyorum

Merhaba, icsi degil imsi yontemi daha iyi, spermi cok daha ayrintili bakip iyisini seciyorlar internetten bakabilirsin, mutlaka bu yontemin olmasinda israrci ol, dr herseyin en iyisini yapar diye bise yok sor arastir, ben zamaninda cok bosa para harcadim vakit kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…