- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.261
İğnesinden belli olur zaten canım çatlama iğnesine benzer küçük bir iğneyse göbekten rahat yapılır. Kalçada yapılan progestanın normal boy iğnesi oluyorEşim iğneleri alabildiyse fotosunu yüklerim canım. Çünkü burda bu tarz şeyleri hemen alamıyorsun, sipariş veriyorsun, yetişirse öğleden sonra alabiliyorsun, yetişmezse ertesi güne kalıyor.
Oky merak ettim bende resimleri yollarsınEşim iğneleri alabildiyse fotosunu yüklerim canım. Çünkü burda bu tarz şeyleri hemen alamıyorsun, sipariş veriyorsun, yetişirse öğleden sonra alabiliyorsun, yetişmezse ertesi güne kalıyor.
Birgün miydem bulanmadı diye gebelik sonlanır mı ki sanmıyorum kendini dinleme bence böyle geçmez zaman allahın izniyle bisey olmazKızlar bugun mıdem bulanmadı bebege bısey olmamıstır dımı taktım buna
Ay ne bılım delırdımm sanırım korkuyorumBirgün miydem bulanmadı diye gebelik sonlanır mı ki sanmıyorum kendini dinleme bence böyle geçmez zaman allahın izniyle bisey olmaz
Canım sanmıyorum benim hiç bir gün midem bulanmıyor ben ne yapayım pekiKızlar bugun mıdem bulanmadı bebege bısey olmamıstır dımı taktım buna
Çocukları dünyaya getirene kadar zor geçicek zaman ama denizi geçip derede bogulmayalimAy ne bılım delırdımm sanırım korkuyorum
canım gozun aydın keseyı gormussun. ama bellı zor bı gun gecırmıssın. alalh kolalık versın. gobekten yapman daha ıyı en azından her gun hastane yada saglık merkezıne gıtmmen gerekmeyecek.Kızlar benim progeston düşük çıkmış, fitil kullanıyordum şimdi iğnede eklediler. 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.. ben göbekten iğnede yapamam ki, nasıl olacak? Acıyor mu? Fitilden karnım şiş dolaşıyordum bi de iğne eklendi
progestanın göbekten yapılanıda varmıs. prolutex dı galıba adı.Oky merak ettim bende resimleri yollarsın
aynı ben dun hıc bulantım yoktu.cok az lekelenmem oldu odum kopuyor bısey mı oldu dıye neysekı bu sabahda mıdem bulandı rahatladım bıraz :)))Kızlar bugun mıdem bulanmadı bebege bısey olmamıstır dımı taktım buna
gözünüz iki kere aydın olsun o halde:). allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.sadece keseleri görduk. bebeklerde kendini az bisey belli ediyodukalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi.
gözün aydın canım.bıldıgım kadarıyla 12 . hafta gotmelısın.Kızlar merhaba, ben de 16 Martta transfer olmuştum bugün 6 haftalık keseyi gördüm, kalp atışını da duydum.
Şimdi kendi doktoruma gitmeye başlayacağım ama kaç hafta sonra gitmeliyim onu bilmiyorum. Kaç haftalıkken bir daha ultrasona girmeliyiz?
canım çifte mutlulugunuz gelmız gozunuz aydın. saglıkla gelsınler.Merhaba , bugün hafif bir lekelenme oldu 2 gün erken gittim doktora 2 kese göründü çok şükür
Canım sanmıyorum benim hiç bir gün midem bulanmıyor ben ne yapayım peki
Hemde cok zor benım her gunum oyle
Çocukları dünyaya getirene kadar zor geçicek zaman ama denizi geçip derede bogulmayalim
Ay bıde bulanmayınca lekelenmenmı oldu bn ıyıce korktmcanım gozun aydın keseyı gormussun. ama bellı zor bı gun gecırmıssın. alalh kolalık versın. gobekten yapman daha ıyı en azından her gun hastane yada saglık merkezıne gıtmmen gerekmeyecek.
progestanın göbekten yapılanıda varmıs. prolutex dı galıba adı.
aynı ben dun hıc bulantım yoktu.cok az lekelenmem oldu odum kopuyor bısey mı oldu dıye neysekı bu sabahda mıdem bulandı rahatladım bıraz :)))
Kalp atışına gittin mi peki? Gitmediysen ne zaman gideceksin?ay valla nebılım cnm cıkmazdaym
Teşekkür ederim rabbim. Hepimize sağlıkla kucaklamaya nasip etsinHayırlı olsun, MaşaAllah sayfada ikiz sayısı artmaya başladı. Sağlıkla kucağınızada alırsınız İnşaAllah
Teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallahHayırlı olsun, MaşaAllah sayfada ikiz sayısı artmaya başladı. Sağlıkla kucağınızada alırsınız İnşaAllah
Gıtmedım cnm rapor ıcın gıdıcem gene kalp atısı duyulmaz sanırım erkenKalp atışına gittin mi peki? Gitmediysen ne zaman gideceksin?
Progestan kalçadan oluyor fakat bende aşırı ağrı yaptığı için prolutex 25 mg göbekten önerdi doktorum onu kullanıyorum pahalı raporlada alınmıyorYumurta için yapılan iğneler evet göbekten oluyor ama progestan kalçadan olunuyor emin olamadım
Çok teşekkür ediyorum sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimizeHayırlı olsun, MaşaAllah sayfada ikiz sayısı artmaya başladı. Sağlıkla kucağınızada alırsınız İnşaAllah
Çok teşekkür ediyorumgözünüz iki kere aydın olsun o halde:). allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
gözün aydın canım.bıldıgım kadarıyla 12 . hafta gotmelısın.
canım çifte mutlulugunuz gelmız gozunuz aydın. saglıkla gelsınler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?