- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.221
MaşaAllah katlanarak artsın8. Gün kan tahlili verdim 43,66 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaAllah katlanarak artsın8. Gün kan tahlili verdim 43,66 çıktı
5. gün tek embriyo3.gün embriyosu mu
Günaydın, amin inşallahGünaydın hanımla
MaşaAllah katlanarak artsın
Haklısınız Allah ne yaZdıysa onu yaşayacağız şoka girdim sanırım ben dün psikiyatriye gittim sevinemedim bile korku başladı . Doktor da dedi çok beklenen istenen bir olay birden gerçekleştiğinde insan şoka girer dedi gayet normal bu diyor . Çevremde diyor çok sakinsin hiç beklediğimiz gibi bir tepki vermedin diyorlar. Bende anlamadım şoka mı girdim ne şaşkınım keseyi kalp atışını görene kadar inanamayacağım sanırımBence bu şekilde düşünüp kendini strese sokma moralini yüksek tut çok şükür değerin çok güzel sen bu şekilde kafana takarsan 9 ay zor geçer kendine zulüm etme bu günleri tadını çıkar hamilesinnn. Hem sen ne düşünürsen düşün yazılan bir yazgı var malum o yüzden sıkıntı edip şu güzel günleri kendine zehir etme
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah5. gün tek embriyo
Canım senin değer de direk kese görünürdü aslındaBende bugün 2. Kanımı verdim. Öğleden sonra soucu alcam, sonrasında kese-kalp için randevu verecekler. Eve yeni girebildim geberdim resmen tükürdüğümün virüsü rezil oldum bugün. kan vermeye trenle gitmek zorunda kaldım 1 saatlik yol. İstasyonlardaki asansörleri iptal emişler. Bebek arabasıyla kucağımda in- çık canım çıktı en sonunda altıma işedim biraz
Senin için dua edeceğim bak yıllar sonra belki sahip olacaksın onun verdiği bir şok var ama ne olur kendine zehir etme tadını çıkar yıllar sonra belki kavuştun tadını çıkar ben çok pişmanım tüp bebekle hamile kaldım senin gibi hep telaş ettim kese kalp atışı ikili test ayrıntılı ultrason doğum derken fark ettim ki stresten hamileliğimin tadını çıkaramadım. Benim hiç bulantı aş erme olmayınca hep bir şüphe oldu akıntı gelse koşa koşa tuvalete gider korka korka bakardım şimdi geriye dönüp baktığım da hep stres geliyor aklımaHaklısınız Allah ne yaZdıysa onu yaşayacağız şoka girdim sanırım ben dün psikiyatriye gittim sevinemedim bile korku başladı . Doktor da dedi çok beklenen istenen bir olay birden gerçekleştiğinde insan şoka girer dedi gayet normal bu diyor . Çevremde diyor çok sakinsin hiç beklediğimiz gibi bir tepki vermedin diyorlar. Bende anlamadım şoka mı girdim ne şaşkınım keseyi kalp atışını görene kadar inanamayacağım sanırım
Aman canım ya benim merkez biraz uyuz ,2 kez kesinlikle kan alıyor isterse değerlerin 5 binlerde olsun onlar için önemli değil. Sonrasında randevu veriyorlar. Bide kanı illaki merkeze vermem lazım.Canım senin değer de direk kese görünürdü aslında
Yüksekmiş baya ikiz olabilir nezaman kontroldeğerlerim çok yüksek çıkınca doktor bir daha kan testi yaptırmamı istemedi 10. Gün değerim 700 küsür çıktı . Kese oluşacak mı ikiz mi kafamda deli sorular
Önümüzdeki hafta keseye çağırdı pazartesi yA da perşembe canım hayırlısı olsun ikizden korkuyorum biraz tabi ki sağlıklı olsunlar da önümde arkamda kimsem yokYüksekmiş baya ikiz olabilir nezaman kontrol
Elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ama biraz da bünye meselesi galiba . Zaten kaygı bozukluğum var üstüste geldi . Allahım sağlıklısını versin rabbim her şeyin en iyisini bilir tabi ki ama değerler yüksek çıkınca ikiz olma ihtimalinden de korktum sanırımSenin için dua edeceğim bak yıllar sonra belki sahip olacaksın onun verdiği bir şok var ama ne olur kendine zehir etme tadını çıkar yıllar sonra belki kavuştun tadını çıkar ben çok pişmanım tüp bebekle hamile kaldım senin gibi hep telaş ettim kese kalp atışı ikili test ayrıntılı ultrason doğum derken fark ettim ki stresten hamileliğimin tadını çıkaramadım. Benim hiç bulantı aş erme olmayınca hep bir şüphe oldu akıntı gelse koşa koşa tuvalete gider korka korka bakardım şimdi geriye dönüp baktığım da hep stres geliyor aklıma
Ne güzel ya :) Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ❤kizlaarr 5+3 günüm. ve keseyi karindan gormek icin gittim. ikiz annesi oldugumu öğrendim
amin sagol. hepimizin insallahNe güzel ya :) Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ❤
Aaaaaaaa ne güzel bir haber. hayırlı uğurlu olsun canım. Kucağınada alırsın İnşaAllah Sadece keselerimi gördün, kalp te varmıyı?kizlaarr 5+3 günüm. ve keseyi karindan gormek icin gittim. ikiz annesi oldugumu öğrendim
Ayy Allah yavrularınıza sağlıkla kavuştursun çok sevindimkizlaarr 5+3 günüm. ve keseyi karindan gormek icin gittim. ikiz annesi oldugumu öğrendim
cok sagol cane . 4 yillik hasretim bitecek insallah . Allah herkese nasip etsin . evlat hasretiyle sinamasin.Ayy Allah yavrularınıza sağlıkla kavuştursun çok sevindim
Amin inşallah Allah aratmadan versincok sagol cane . 4 yillik hasretim bitecek insallah . Allah herkese nasip etsin . evlat hasretiyle sinamasin.