• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Tüp bebek tedavisi öncesi yumurtalarınızın kaliteli olması için neler yaptınız ben şuanda ferritin düşük oldugu için ferrosonal kullanıyorum birde promotil woman kullanıyorum deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevirim :dua:
öncelikle hakkında hayırlısı olsun canm... bnm ilaçlarım farklıydı.. beslenmene dikkat et.. bol bol meyve tüket.. incir çok iyi geliyor... hurma ceviz bunları yiyebilirsin canm..

Kızlar günaydın hayırlı kandiller herkese🤲 Bu kabızlık için neler yapıyorsunuz ben cok su ıcıyorum kayısı yiyorum ama afedersınız kan gordum az korktum hatta nerden geldıgını dun cozemedım korktum kanamam var dıye canımda yanıyor napmam lazım 🥺
kayısı yemek işe yaramıyorsa hazır kayısı çayı daha etkin oluyor canım onu içebilirsin

Arkadaşlar günaydın transferin 12. Günü pozitif görünüyor kese görmeye daha gitmedim iki gündür afedersiniz kahverengi lekenmem geliyor çok değil ama progestan fitille birlikte hafif akıntı gibi normal midir

Arkadaşlar günaydın transferin 12. Günü pozitif görünüyor kese görmeye daha gitmedim iki gündür afedersiniz kahverengi lekenmem geliyor çok değil ama progestan fitille birlikte hafif akıntı gibi normal midir
Hemen hemen hepimizde geliyo o leke, yoğun kırmızı kanamaya dönmedikçe korkma.

Benim transferden sonra 21. Gün lekem olunca doktora gitmiştim o zaman göründü alttan bakınca
Bana perşembe gelsen daha net görünür ama duramazsan pazartesi gel dedi . Şimdi düşünüyorum pazartesi gitsem görünmezse canım sıkılır perşembe ye kadar da durabilir miyim şimdiden var mı yok mu diye düşünüyorum zaten 😑

Bana perşembe gelsen daha net görünür ama duramazsan pazartesi gel dedi . Şimdi düşünüyorum pazartesi gitsem görünmezse canım sıkılır perşembe ye kadar da durabilir miyim şimdiden var mı yok mu diye düşünüyorum zaten 😑
Vardır insallah kötü düşünme ama perşembeyi bekle bence, daha garanti olur.

değerlerim çok yüksek çıkınca doktor bir daha kan testi yaptırmamı istemedi 10. Gün değerim 700 küsür çıktı . Kese oluşacak mı ikiz mi kafamda deli sorular 🥺

ilk transferimde olmadı 10. Gün kan verdim 0.1 di benim sonucum doktorum ilaçları bıraktırmıştı ama sonraki ay kendiliğimden hamile kalmıştım ilaçların etkisiyle belli mi olur Allah büyüktür mübarek günde nerede varsa isteyen bekleyen yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻
Benim tüp bebekle olmayınca normal hiç olmaz gibime geliyor ya Ama veren Allah nasip ederse tabi neden olmasın diyorum ama işte

değerlerim çok yüksek çıkınca doktor bir daha kan testi yaptırmamı istemedi 10. Gün değerim 700 küsür çıktı . Kese oluşacak mı ikiz mi kafamda deli sorular 🥺
Bence bu şekilde düşünüp kendini strese sokma moralini yüksek tut çok şükür değerin çok güzel sen bu şekilde kafana takarsan 9 ay zor geçer kendine zulüm etme bu günleri tadını çıkar hamilesinnn. Hem sen ne düşünürsen düşün yazılan bir yazgı var malum o yüzden sıkıntı edip şu güzel günleri kendine zehir etme

Back