• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Progestan ılac ıgne kullanıyomusun cnm drunla gorus bence ne dıyecek hemen ıgne ol yada ıkac ekleyelım der evet benımde oldu yattm sonra bende uzandım
Normalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galiba:KK43: kese görmeye tüp bebek doktoruma gittim,kalp atışı için henüz bir doktora gitmedim perşembe birinden ramdevu almıştım ama beni bilen bi doktor değil yani.şu an kesilmiş durumda haber vermesem bişey olurmu yoksa tüp bebek doktoruma haber vereyimmi ay bilemedim ben.bugünlük geçsin bari böyle yatayım yarın olursa direkt giderim

Normalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galiba:KK43: kese görmeye tüp bebek doktoruma gittim,kalp atışı için henüz bir doktora gitmedim perşembe birinden ramdevu almıştım ama beni bilen bi doktor değil yani.şu an kesilmiş durumda haber vermesem bişey olurmu yoksa tüp bebek doktoruma haber vereyimmi ay bilemedim ben.bugünlük geçsin bari böyle yatayım yarın olursa direkt giderim
Bence gorus cnm sen yat uzan agar bısey yapma unutma ılaclarını cnm gerekırse sana ıgne verır dr kanaman kesılır

Canım bence doktor una bildir.benimde dünbugün kahve lekem var

Kızlar günaydın hayırlı kandiller herkese🤲 Bu kabızlık için neler yapıyorsunuz ben cok su ıcıyorum kayısı yiyorum ama afedersınız kan gordum az korktum hatta nerden geldıgını dun cozemedım korktum kanamam var dıye canımda yanıyor napmam lazım 🥺
Canım duphalac şurubu kullanıyorum ben yemeklerden önce bir kaşık kendı doktorum verdi, istersen doktoruna sorup kullanabılırsın

Tüp bebek tedavisi öncesi yumurtalarınızın kaliteli olması için neler yaptınız ben şuanda ferritin düşük oldugu için ferrosonal kullanıyorum birde promotil woman kullanıyorum deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevirim :dua:

Tuo bebek doktorunu ara progeteron iğne yaptır der belki
himm insallah hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz ... aminn 🌹🌹🌹
Amiin insallah

Bence de doktorunu ara canım bende de öyle bir şey oldu önce kan gibi geldi sonra kahverengiye döndü doktorumla görüştüm proluton5ipne yaptır dedi tek seferlik, onu yaptırdım geçti

Merhabalar kan testi yaptırdım 0,1 çıktı bugğn 10.gün Dü. Artık sonuçlar değişmez değil mi cuma günü tekrarlamamın bir manası yok

Merhabalar kan testi yaptırdım 0,1 çıktı bugğn 10.gün Dü. Artık sonuçlar değişmez değil mi cuma günü tekrarlamamın bir manası yok
Belli olmuyor canım düşük de olsa 12. Gün aniden değeri artanlar oluyor inşallah seninki de artar canını sıkma her şey Allahın takdiri biz elimizden geleni yaptıktan sonra Allah ne derse o olur, inşallah güzel olur :dua:

İlaçları falan bıraktım ama napalım hayırlısı buymuş.
ilk transferimde olmadı 10. Gün kan verdim 0.1 di benim sonucum doktorum ilaçları bıraktırmıştı ama sonraki ay kendiliğimden hamile kalmıştım ilaçların etkisiyle belli mi olur Allah büyüktür mübarek günde nerede varsa isteyen bekleyen yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻

İlaçları falan bıraktım ama napalım hayırlısı buymuş.
üzülme canem . Demekki daha zamani gelmemis . Sabret . umudunu yitirme. Ve Allaha tevekkül et. Birde eger 3.gun embriyosuysa simdi belli olmayabilir. 13. gününü bekle.. yuce Allahim bu kandil gecesi hürmetine sana ve olmayan herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin .....

üzülme canem . Demekki daha zamani gelmemis . Sabret . umudunu yitirme. Ve Allaha tevekkül et. Birde eger 3.gun embriyosuysa simdi belli olmayabilir. 13. gününü bekle.. yuce Allahim bu kandil gecesi hürmetine sana ve olmayan herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin .....
Benimki 4.gün embriyosuydı.

Back