- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.161
karinda mi caneGörünür inşallah canım ben ilaç yazdırmaya gidince doktor baktı 4+5 te gördü keseyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karinda mi caneGörünür inşallah canım ben ilaç yazdırmaya gidince doktor baktı 4+5 te gördü keseyi
Bıde kofteden tıksındım benTatlı şeyler benide tiksindiriyo
Oh masallah baya bellı7. Gün ilk idrar değil ama yine test yaptım ❤
Kan veriyim mi sizce bekliyim mi yoksaOh masallah baya bellı
Evet canım karından baktı. Aniden geç bakalım deyince ben de şaşırdım erken değil mi dedim görünmesi lazım dedi, çok şükür de göründü. İnşallah iyi haberlerini bekliyoruzkarinda mi cane
Çıkmış canım gözün aydın tebrik ederim7. Gün ilk idrar değil ama yine test yaptım ❤
Allah daim etsin inşallah herkesinkini benimkini deÇıkmış canım gözün aydın tebrik ederim
valla nekadar sürer bu durumlar acabaBıde kofteden tıksındım ben
Tebrikler çizgi gayet net gözüküyor.. kan verne konusunda eğer değerleri takıntı yapmazsanız verin, ama yok değerlere karşı takıntınız varsa hiç yapnayın gününüzü bekleyin. Yükseldiydi yok yükselmediydi telaşınız olmaz7. Gün ilk idrar değil ama yine test yaptım ❤
insallah canemEvet canım karından baktı. Aniden geç bakalım deyince ben de şaşırdım erken değil mi dedim görünmesi lazım dedi, çok şükür de göründü. İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz
iEvet canım karından baktı. Aniden geç bakalım deyince ben de şaşırdım erken değil mi dedim görünmesi lazım dedi, çok şükür de göründü. İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Bır sıkıntı olmazsa cnm bekle gununuKan veriyim mi sizce bekliyim mi yoksa
4 aya kdr surer en azvalla nekadar sürer bu durumlar acaba
Bnm 5+5 idi vajinalultrason baktilar.kalp.atisinda karindan bakiyolarselam hayirli kandiller herkese kizlar yarin 5+3 gunluk olcak. doktorum gel dedi carsamba. Acaba yarin karinda kese gorünür mü. Bide 5+3 6. haftamin icinde oldugum anlamina mi geliyor arkadaslar .
Şu anda 5+3 canım hemen hemen aynıyızpeki seninki kac hafta kac gun suan
i
Progestan ılac ıgne kullanıyomusun cnm drunla gorus bence ne dıyecek hemen ıgne ol yada ıkac ekleyelım der evet benımde oldu yattm sonra bende uzandımHayırlı kandiller kızlar
Bugün 7+4 oldum,sabah biraz kan geldi kırkımızı hemen yattım ve hala yatıyorum,rengi kahverengiye döndü.bunun gibi yaşayanlar varsa ne yaptınız hemen doktora gitmek gerekirmi?normalde perşembe sabah kontrolö var