- 20 Şubat 2020
- 473
- 668
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.181
Normalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galibaProgestan ılac ıgne kullanıyomusun cnm drunla gorus bence ne dıyecek hemen ıgne ol yada ıkac ekleyelım der evet benımde oldu yattm sonra bende uzandım
himm insallah hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz ... aminnBnm 5+5 idi vajinalultrason baktilar.kalp.atisinda karindan bakiyolar
Bence gorus cnm sen yat uzan agar bısey yapma unutma ılaclarını cnm gerekırse sana ıgne verır dr kanaman kesılırNormalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galibakese görmeye tüp bebek doktoruma gittim,kalp atışı için henüz bir doktora gitmedim perşembe birinden ramdevu almıştım ama beni bilen bi doktor değil yani.şu an kesilmiş durumda haber vermesem bişey olurmu yoksa tüp bebek doktoruma haber vereyimmi ay bilemedim ben.bugünlük geçsin bari böyle yatayım yarın olursa direkt giderim
Canım bence doktor una bildir.benimde dünbugün kahve lekem varNormalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galibakese görmeye tüp bebek doktoruma gittim,kalp atışı için henüz bir doktora gitmedim perşembe birinden ramdevu almıştım ama beni bilen bi doktor değil yani.şu an kesilmiş durumda haber vermesem bişey olurmu yoksa tüp bebek doktoruma haber vereyimmi ay bilemedim ben.bugünlük geçsin bari böyle yatayım yarın olursa direkt giderim
Canım duphalac şurubu kullanıyorum ben yemeklerden önce bir kaşık kendı doktorum verdi, istersen doktoruna sorup kullanabılırsınKızlar günaydın hayırlı kandiller herkeseBu kabızlık için neler yapıyorsunuz ben cok su ıcıyorum kayısı yiyorum ama afedersınız kan gordum az korktum hatta nerden geldıgını dun cozemedım korktum kanamam var dıye canımda yanıyor napmam lazım
Banada yazdı onu cnm ama vucut ona alısmasın demıstm bakalım devam ederse bakcam cnmCanım duphalac şurubu kullanıyorum ben yemeklerden önce bir kaşık kendı doktorum verdi, istersen doktoruna sorup kullanabılırsın
Tuo bebek doktorunu ara progeteron iğne yaptır der belkiNormalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galibakese görmeye tüp bebek doktoruma gittim,kalp atışı için henüz bir doktora gitmedim perşembe birinden ramdevu almıştım ama beni bilen bi doktor değil yani.şu an kesilmiş durumda haber vermesem bişey olurmu yoksa tüp bebek doktoruma haber vereyimmi ay bilemedim ben.bugünlük geçsin bari böyle yatayım yarın olursa direkt giderim
Amiin insallahhimm insallah hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz ... aminn
Bence de doktorunu ara canım bende de öyle bir şey oldu önce kan gibi geldi sonra kahverengiye döndü doktorumla görüştüm proluton5ipne yaptır dedi tek seferlik, onu yaptırdım geçtiNormalde progestanı fitil olarak kullanıyorum birkaç gündür öğlenleri unutuyordum ondan oldu galibakese görmeye tüp bebek doktoruma gittim,kalp atışı için henüz bir doktora gitmedim perşembe birinden ramdevu almıştım ama beni bilen bi doktor değil yani.şu an kesilmiş durumda haber vermesem bişey olurmu yoksa tüp bebek doktoruma haber vereyimmi ay bilemedim ben.bugünlük geçsin bari böyle yatayım yarın olursa direkt giderim
Miğde bulantısı için mi bu surupCanım duphalac şurubu kullanıyorum ben yemeklerden önce bir kaşık kendı doktorum verdi, istersen doktoruna sorup kullanabılırsın
Kabızlık için canımMiğde bulantısı için mi bu surup
Hımm okyKabızlık için canım
Belli olmuyor canım düşük de olsa 12. Gün aniden değeri artanlar oluyor inşallah seninki de artar canını sıkma her şey Allahın takdiri biz elimizden geleni yaptıktan sonra Allah ne derse o olur, inşallah güzel olurMerhabalar kan testi yaptırdım 0,1 çıktı bugğn 10.gün Dü. Artık sonuçlar değişmez değil mi cuma günü tekrarlamamın bir manası yok
ilk transferimde olmadı 10. Gün kan verdim 0.1 di benim sonucum doktorum ilaçları bıraktırmıştı ama sonraki ay kendiliğimden hamile kalmıştım ilaçların etkisiyle belli mi olur Allah büyüktür mübarek günde nerede varsa isteyen bekleyen yüzünü güldürsün inşallahİlaçları falan bıraktım ama napalım hayırlısı buymuş.
üzülme canem . Demekki daha zamani gelmemis . Sabret . umudunu yitirme. Ve Allaha tevekkül et. Birde eger 3.gun embriyosuysa simdi belli olmayabilir. 13. gününü bekle.. yuce Allahim bu kandil gecesi hürmetine sana ve olmayan herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin .....İlaçları falan bıraktım ama napalım hayırlısı buymuş.
Benimki 4.gün embriyosuydı.üzülme canem . Demekki daha zamani gelmemis . Sabret . umudunu yitirme. Ve Allaha tevekkül et. Birde eger 3.gun embriyosuysa simdi belli olmayabilir. 13. gününü bekle.. yuce Allahim bu kandil gecesi hürmetine sana ve olmayan herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?