- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.701
inşallah pozitif haberlerini alalım. mart ayı cok guzel haberler aldık. onlardan bırıde sen ol insallah.
hayırlı olsun cok sevındım canım. allah tamamına erdırsın.
inşallah canımTamam o zaman, haftaya cuma gideceğim bende duyarız inşallah❤❤
Çok şükür iyiyşm canım virüs bitince inşallah başlıcam tekrar :) yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı :)canım insallah bu kez pozitif olurrr
cok dogru soyluyorsun. sen naslsın neler yapıyorsun.
gözünüz aydın canım cok sevındım.allah tamamına erdırsın.
@Hejan bejan canım hayırlı olsun. alllah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Duyulur canım Allahın izniyleKızlar 6+5 te kalp atışı duyulur mu sizce?
Ben bu persembe kese için gittim keseyi gördük önümüzdeki cuma Kalp sesini duymaya çağırdı doktor ozaman 6+4 olmuş olucak cagirdigina göre duyuluyo diye düşünüyorum cnmKızlar 6+5 te kalp atışı duyulur mu sizce?
hayır kuzum o ne demek oyle. yılmadan devam etcez tabi. bu yenılgı degıl. vaktını beklıyor.inşallah bu kez senınde olacak. pozitif haberını heyecanla beklıyorumÇok şükür iyiyşm canım virüs bitince inşallah başlıcam tekrar :) yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı :)
Valla canim benim bulantim basladi bu hafta basinda o yuzden cok bisey yiyemiyorum. Canim hicbisey istemiyor. Ama elimden geldigince kayisi,incir,kabak cekirdegi, taze sikilmis meyve suyu, cerezlik maras tarhanasi, ceviz ve findik tuketmeye calisiyorum. Tabi bunlari duzenli yapamiyorum. Bulanti pek musade etmiyorSevgili pozitifi gören arkadaşlarım gebeliğinizin ilk haftalarında neler yapıyorsunuz?
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
Ya da hanği hareketlerden kaçınıyorsunuz?
Birbirimize fikir verelim..
Merhaba bende proluton kullanıyorum ,doktorunuz önerdıyse alın bnceİyi akşamlar kızlar.. Benm pazar gününden beri ara ara gelen kahverengi lekelenmelerim var ,p.tesi doktora kese için gittiğimde söylemiştim bi sıkıntı yok crinone jel beklemiştir demişti. O gündem beri de devam ediyo ama yoğun değil hatta jelin kalıntısı tortu şeklinde geliyo ya sadece onlar kahverengi.bugün doktora msj attım devam ettiğini belirttim doktor da çok sık karşılaştığımız bi durum ama korkuyosanız düşük önleyici proluton yaptırabilirsiniz dedi.. Böyle lekelenme yaşayanlar naptılar acaba ne kadar sürede bitti
Tatlim ayni sikinti bende de var hemde senle ayni sekilde. Ben proluteks igne ve progestan fitil kullaniyorum hala geliyor ama gunde 1 defa falan fitil kalintisiyla beraber geliyor. Korkma diyor herkes ve doktor. Ama bende senin gibi tedirginim acikcasiİyi akşamlar kızlar.. Benm pazar gününden beri ara ara gelen kahverengi lekelenmelerim var ,p.tesi doktora kese için gittiğimde söylemiştim bi sıkıntı yok crinone jel beklemiştir demişti. O gündem beri de devam ediyo ama yoğun değil hatta jelin kalıntısı tortu şeklinde geliyo ya sadece onlar kahverengi.bugün doktora msj attım devam ettiğini belirttim doktor da çok sık karşılaştığımız bi durum ama korkuyosanız düşük önleyici proluton yaptırabilirsiniz dedi.. Böyle lekelenme yaşayanlar naptılar acaba ne kadar sürede bitti
Masaallah sen guzel yiyorsun kuzum ben yogurttan baska sut urunu tuketemiyorum bulantidan dolayi. Yogurt bulantima iyi geliyor. Sabahlari yumurtayi hergun yiyemiyorum. Bazen bulanti musade etmiyor kokusu agir geliyorÖncelikle ben söyleyeyim her gün 2 bardak taze sıkılmış havuç ve elma portakal suyu
1 kase kabak çekirdeği
Sabah en az 1 yumurta
Gün içinde en az yarım litre süt
Günde 3 litre su
Ve eğilme çömelme uzanma hareketi yapmıyorum.
Günde 1 avuç fındık ve 1 avuç badem
Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum sizlerde var mı başka önerisi olan
Ben bugüne kadar tedirgin olmamıştım açıkçası doktor bişey olmaz dediği için ama bi düşündüm 5 gündür devam ediyo düşününce panik oldumTatlim ayni sikinti bende de var hemde senle ayni sekilde. Ben proluteks igne ve progestan fitil kullaniyorum hala geliyor ama gunde 1 defa falan fitil kalintisiyla beraber geliyor. Korkma diyor herkes ve doktor. Ama bende senin gibi tedirginim acikcasi
İnşallah canımDuyulur canım Allahın izniyle
Ayy benim bulantım da yok,okuyorum herkesin başlamış mantıken de herkesin aynı olmıcanı da biliyorum ama gel görki gönül ferman dinlemiyoMasaallah sen guzel yiyorsun kuzum ben yogurttan baska sut urunu tuketemiyorum bulantidan dolayi. Yogurt bulantima iyi geliyor. Sabahlari yumurtayi hergun yiyemiyorum. Bazen bulanti musade etmiyor kokusu agir geliyor
Hayırlı olsun.. Bende de birkaç gündür başladı 2 gündür 1 yk zeytinyağı içiyorum ben . Bide bugün hemşireye sordum geçen sene ilk denememde kabız olmayayım diye bana şurup gibi bişey vermişlerdi kullanabilir miyim diye kullanın dediselam kızlar bnde bugün 2.kez tahlil yaptırdım ilki 219,4 bugünkü ise 544,0'...çok şükür artış oldu... haftaya salı kese görmeye gidecğim inşaAllah... bu arada benm pek bi belirtim yoktu baştan beri.. ama bu aralar beni zorlayan bi kabızlık başladı bunun için kayısı tüketiyorum bol su içiyorum ama etkisini pek göremedim... ekstra ilaç kullanan varmı..?
Canim olmadigi zamani cok iyi degerlendir. 5. Haftanin ortalarinda bulanti falan basliyor ve gercekten hicbirsey yiyemiyorsunBen her zamanki gibi yiyorum sadece dışarıdan hazır yemiyorum artık bide asitli içecekler içmiyorum onun dışında mide bulantım baş dönmem hiçbirşey yok şu anda çok şükür ama bi taraftan da bişeyler olsun istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorum
3 tane Kayisiyi aksamdan suya koy. Sabah ac karnina suyunu ic kayisisini ye kuzum. Ben etkisini gordumselam kızlar bnde bugün 2.kez tahlil yaptırdım ilki 219,4 bugünkü ise 544,0'...çok şükür artış oldu... haftaya salı kese görmeye gidecğim inşaAllah... bu arada benm pek bi belirtim yoktu baştan beri.. ama bu aralar beni zorlayan bi kabızlık başladı bunun için kayısı tüketiyorum bol su içiyorum ama etkisini pek göremedim... ekstra ilaç kullanan varmı..?
Bende de oluyor o durum kuzular. Bende dedim bu kadar erken haftada bu olur mu diye dusunuyordum. Yalniz degilmisimAy o nefes nefese kalma olayını bugün vok ciddi yaşadım sanki koşmuşum gibi diyorum hızlı mi yurudu
Bugün bende o nefes nefes kalma olayını yaşadım sanki koşmuşum gibi kendime kızdım niye hızlı yürüdüm diye kalbim nasıl hızlı atıyordu tövbe tövbe budami gebelikten
Hic oyle deme kuzum cok zor bisey. Ben yemek yapamiyorum. Sabahlari midem bulaniyor ama hicbirsey canim istemiyor. Ikilem yasiyorum resmen. Yesem bulantim azalacak ama midem hicbisey almiyor. Insaallah sizde olmaz bulantiOlsun bee herşeye katlanmışız bulantımi yıkacak bizi zaten cikamiyoruz evde yer içer kusariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?