2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yaaa yumuşacık oldum vallahi ağzınızdan bal damlıyor. İnanın çok rahatladım Allah razı olsun. Anne olacağız inşallah. Siz idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz?

Aynen canım cok sağol teşekkürler..evet dediğin gibi hesaplaniyor.. ama tup.bebek merkezi 10.subat 1.gun dedi ilac gunune gore demisti

bence mayısın sonuna kalmaz virüs biter. bayramın peşinden baslarsın arkadasım hayırlısıyla olacak ısnallah bu kez

Transferin 6. Günü 5. Gün embriyosu bakalım nasıl olacak bu sefer
inşallah pozitif haberlerini alalım. mart ayı cok guzel haberler aldık. onlardan bırıde sen ol insallah.
Merhaba, 21 Martta transferim oldu, bugün kanda gebelik testim pozitif çıktı. Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah
hayırlı olsun cok sevındım canım. allah tamamına erdırsın.

Yaaa yumuşacık oldum vallahi ağzınızdan bal damlıyor. İnanın çok rahatladım Allah razı olsun. Anne olacağız inşallah. Siz idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz?
Gevşeyin gerçekten kendimi ilk transfer sonuçlandığında o kadar kötü hissettim ki hayatı kendime zindan ettim resmen bir süre ve çevremdekilere de aynı şekilde.. Sonra sakinleştim elbetteki sizi sizin düştüğünüz yerde düşmeden anlamayacak, bazen siz bile kendinizi anlamakta duygunuzu tarif etmekte zorlanacaksınız/zorlandınız. Ama hep kötü gitmiyor ki her şey bir mucize oluyor herkesin vardır mucizesi.. bizimki de bir yerde bizi bekliyor belki bu sefer belki bir sonraki sefer önemli olan vazgeçmemek, umut varsa gerisi hep var Bunu kendinize umudunuzu kaybetmek üzere olduğunuzda hatırlatın ve silkelenin. Bazen bazı şeyler olmaz ki daha güzel şeyler olsun. Burada çoğu zaman sessiz bir izleyici gibi insanların yazdıklarını izliyorum bazen yazıyorum dayanamayıp. Seni hiç tanımıyorum ama ne hissettiğini anlıyorum inan bana Çarşamba günü yaparım diye düşünüyorum geçen denemem de negatif çıkmıştı ve sonuç değişmemişti ama olsun..
Kaybedersem daha güçlü kalkmak için vakit kazanmış olurum gözüyle bakıyorum. Sonucunu da ümitle bekliyorum dua edeceğim sana da

Çok teşekkür ediyorum ben de senin için dua edeceğim inşallah. Ben olana kadar denemekle yükümlüyüm biliyorum ama ağır gelmeye başladı artık. Yine de yazdıkların çok umut verici, gerçekten çok sağ ol. Ben de pazartesi idrar testi düşünüyorum ama pişman olmaktan korkuyorum sonra. Bir de benim huzursuzluğumun sebebi utanarak söylüyorum ama sigara içmem sanırım. İrademe sahip olamıyorum o yüzden olumsuz olacak diye çok korkuyorum

bende içiyorum :) Allah ol derse olur her şey sebep ptesi yapsan da çıkan test sonucu kesin bilgi olmayacağı için moralini bozmazsınız çift çizgi görürsen uçarız havalara o ayrı belki bende senin çift çizgiyi görüp gaza gelirim

Sizi daha bir yakın hissettim kendime. Diğer pozitifimde 5. Gün akşam çıkmıştı ondan cesaret alıyorum ben de

Yaa canm ne güzel wala hayran kaldm o hastaneye şu an. Ne güzel dogal adet döngüsüde ilk defa duydum böyle bişey yani şimdi sen 14. Yumurtladysan nasl transfer edild. Daha doğrusu adetin kaçıncı günü transfer oldu. Bide kaç ay rahim dinlendrldi. Ben ne iğneler ne ilaclar kullndm transferden sonra günde iki iğne ağlayarak yapydm artk. Peki canm bu genetik testlere kaç para verdin bide tüm harcaman nekadar oldu. Doktorun ismini de verrsen ben yazn gidcem inşallah

Merhaba arkadaşlar benim de çikolata kistim var 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin. Pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
canım insallah bu kez pozitif olurrr
Kızlar yerinizde olsam kese ve kalp için aynı anda giderim virüs sebebi ile bence sabredin riski göze almayın
cok dogru soyluyorsun. sen naslsın neler yapıyorsun.
Kızlar 105 çıktı sonucum hamileyim
gözünüz aydın canım cok sevındım.allah tamamına erdırsın.
Hejan bejan canım hayırlı olsun. alllah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.

gözün aydınnn canım duydugum en guzel ses.:)) bende dun dınledım. bu arada 6+3 benım senın daha ıelrı olman lazım sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…