• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

QUOTE="DorukZirve, post: 63345176, member: 988085"]
19 nda transferim oldu o günü sayıyorsak 10 saymazsak 9.gün de ilk testini yapmış oluyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah endişeli ve heyecan verici bir süreç rabbim istediğiniz sonuçla karşılaştırsın sizi bol şanslar🙏
[/QUOTE]
Amin inşallah dua edin lütfen.

Merhaba arkadaşlar benim de çikolata kistim var 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin. Pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
Teşekkürler Allah dizinde emeklerinizi boşa çıkarmasn kısmetinizden eylesin inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar benim de çikolata kistim var 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin. Pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz umarım güzel haberler veririz 🤲🏻

QUOTE="DorukZirve, post: 63345176, member: 988085"]
19 nda transferim oldu o günü sayıyorsak 10 saymazsak 9.gün de ilk testini yapmış oluyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah endişeli ve heyecan verici bir süreç rabbim istediğiniz sonuçla karşılaştırsın sizi bol şanslar🙏
Amin inşallah dua edin lütfen.
[/QUOTE]
Dualarım sizinle🙏28 inde ben güzel bir sonuç aldım sizde transfer yapmışsınız hayırlı sonuçla karşılaşırsınız inşallah , stres yapmayın sakin olmaya çalışın stres yönetimi de önemli🙏

Kızlar sizlere sormak istediğim bişey var. Şimdi 28 mart transfer oldum. Dr 10 nisanda kan testi yaptır dedi ama 10. Günde belli olmuyor mu yani siz testinizi transferden kaç gün sonra yaptırdınız
Benimde dondurulmuş 4. Gün embriyosuydu. 8. Gün normal gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm. 10. Gün kanda 66.7 yle öğrenmiştim

Mrb arkdslar morfoloji sıkıntısndan dolayı tüp bebek yada doğal yoldan hamile kalan var mı içinizde. Hangi yöntemler kullanldi genetik testler yapldi mi embryolara Bizim 2 tüp bebek tutmadı 3.ye cesaretim yok. :KK43:
Bizim morfoloji sıkıntılı canım ilk tüp bebek tuttu kızım var. Mikro yöntemi denediniz mi en sağlıklı hareketli sperm seçiliyor. İkinci deneme tutmadı yanlış tedavi olduğunu düşünüyorum sebep olarak

Bizim morfoloji sıkıntılı canım ilk tüp bebek tuttu kızım var. Mikro yöntemi denediniz mi en sağlıklı hareketli sperm seçiliyor. İkinci deneme tutmadı yanlış tedavi olduğunu düşünüyorum sebep olarak
Ne kadar sıkıntılı morfoloji canm sizin bizm morfoloji sıfır 😞 mikro derken canm mikroçip mi. En son acıbademde yaptk tüp bebeği spermi de imsi yöntemiyle en iyi şekilde spermi seçtik dediler ama sonuç negatif ne yapcagmzi bilmyrz artk morfoloji sıkıntısı olan hiç mi çocuk sahibi olamicak :(

Back