2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Zararlımıdır , hiç düşünmedım trasfer olduktan sonra her akşam portal nar karişimi yapıp içiyorum
Enerji verdiği için gece içip uyumak kalbi zayıflatabilir canım enerjini atabileceğim zamanlarda içersen daha iyi olur yani gün içerisinde

Enerji verdiği için gece içip uyumak kalbi zayıflatabilir canım enerjini atabileceğim zamanlarda içersen daha iyi olur yani gün içerisinde
Şuan da bebek bizim yediklerimizle beslenmeyo 12.haftadan sonra bizim yediklerimiz ona geçicek şuan var olan besinleri aliyo kandan kemiklerden doktor beslenme listesi verir zaten bize

Şuan da bebek bizim yediklerimizle beslenmeyo 12.haftadan sonra bizim yediklerimiz ona geçicek şuan var olan besinleri aliyo kandan kemiklerden doktor beslenme listesi verir zaten bize
Anladım ben de annenin kalbini zayıflatır diye demiştim aslında
Bir de kefir faydalı mı zararlı mı bazıları zararlı diyor ama mayam var mayalamayı düşünüyorum onu

Anladım ben de annenin kalbini zayıflatır diye demiştim aslında
Bir de kefir faydalı mı zararlı mı bazıları zararlı diyor ama mayam var mayalamayı düşünüyorum onu
Enerji verdiği doğru spor sonrası genelde enerjini geri almak için içilir biz şuan çok hareketli değiliz oyuzden dikkat etmemiz lazım gebe olmayanlar içind e geçerli akşam yemesinden sonra meyve yemek karaciğerde yağlanma yapıyor

MaşaAllah hanımlar ne güzel besleniyorsunuz.. sağlıklı beslenmek iyidşr ama şuan yediklerimizin bebeklere faydası yok ki 12. Haftadan sonra bizden kullanmaya başlıcaklar. Tabi bu sağlıksız beslenin anlamına gelmesin her şeyi kararında yemek en güzeli
Bende rutinime devam, meyve ve yoğurt hayatımda hep var çok sverek tüketirim. Özel olarak yediğim bi şey yok.. haaa eşim 1 koca torba havuç almış bozulmasın diye suyunu sıkıp içiyorum.

Aynen bende sadece süte yoğurda agirlik veriyorum bebek kemiklerden kalsiyum aldığı için yerine koymak amaclı süt yoğut özellikle yiyorum 12.haftadan sonra doktor liste verir ona göre yeriz

Aynen bende sadece süte yoğurda agirlik veriyorum bebek kemiklerden kalsiyum aldığı için yerine koymak amaclı süt yoğut özellikle yiyorum 12.haftadan sonra doktor liste verir ona göre yeriz
Aynen canım. Bu arada senin sıpanın yüz özelliklerinin gelişmesi varmış bu haftalarda. Hamilelik takviminde bu bilgilere bayılıyorum. Resmen Rabbimin bir mucizesi.
sen Kese- kalp görmüşmüydün canım. ?

Aynen canım. Bu arada senin sıpanın yüz özelliklerinin gelişmesi varmış bu haftalarda. Hamilelik takviminde bu bilgilere bayılıyorum. Resmen Rabbimin bir mucizesi.
Perdembe günü muayeneye gidicem bakalım ne diyecek doktor kalp atışı duyarımıyız hiç bilmiyorum ( Aynen bende bayılıyom sürekli okuyorum

Perdembe günü muayeneye gidicem bakalım ne diyecek doktor kalp atışı duyarımıyız hiç bilmiyorum ( Aynen bende bayılıyom sürekli okuyorum
Az kalmış canım. Kese kesin görülür ama kalp için bilmiyorum canım. Belki her ikisinide görürsün. Eşininz kayda alsın, o ilk anı, sizin yüzünüzdeki ilk ifadeyi, o duygusal ortamı, ilerisi için güzel bir anı olur

Gulsumcummm hangi uygulamalari kullaniyorsunn? Bize de bi el at, indirelim

Onu bende düşündüm ama ilk muayne vajina muaynesi oluyormus çekim çok doğru olurmu bilmiyorum

Onu bende düşündüm ama ilk muayne vajina muaynesi oluyormus çekim çok doğru olurmu bilmiyorum
Evet vajinal oluyor ama dr görüntüyü ekrana vermiyor mu? Benim dr öyle yapıyordu eşim ve benimde görebilmemiz için büyük ekrana görüntüsünü veriyordu. Sizinde öyle olur belki. Sorun öyle olursa o ilk anı kaçırmayın

canım kullandığım bi uygulama yok, burdaki gebelik takvimi için demiştim. Sende perşembeden sonra yaparsın bi gebelik takvimi. Sonra gün gün okursun sıpanın gelişimini
Ben bunu indirdim ultrason videoları da var

Eklentiler

• Screenshot_20200401-001320_Samsung Experience Home.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 14
İnşaAllah gönlünüze göre olur canım..sanırım senin değerlerin yüksekti, Belli mi olur 2 kesecik, iki kalp “merhaba anne “ derler ❤❤
2 emriyo konulmuştu ikiside tutumu bilmiyorum bir yönde iki olsun diyorum bir yondende zor olur nasil bakarim diyorum karisik duygularim bugun ikiz benek arabalari nasil oluyo onlara baktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…