- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.241
Tatlım nereye gelelim, nerde kutluyoruz bu güzel haberiKizlaaar, sonucum cikti cok sukur
92,58 cikmis, 2 gun sonra tekrarlicam insallah boyle guzel devam eder
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun❤
Hayirli guzel haberler almaya devam edelim insallah
Kizlaaar, sonucum cikti cok sukur
çok sevindim Özlem katlanarak güzel güzel artsın değerlerimiz inşallahKizlaaar, sonucum cikti cok sukur
ıyıyım cnm cok sukur ıyı dıyelım ıyı olalım gıtmedım daha bıkac gun daha beklıcem kese gozuksundlkkydlntpl canım sen nasılsın? Her şey yolunda mı? Gittin mi muayene için
Canim benim Allah razi olsun valla bende cok mutlu oldumm, rabbim daim eylesin insallahTatlım nereye gelelim, nerde kutluyoruz bu güzel haberi
Hayırlı ,uğurlu , daim olsun..
Önce göbüşte, sonrada kollarında olsun İnşaAllah ❤
Aminn insallah SebilecimmmHatl
çok sevindim Özlem katlanarak güzel güzel artsın değerlerimiz inşallah
Lekelenmeler devam ediyor mu? Bitti mi?ıyıyım cnm cok sukur ıyı dıyelım ıyı olalım gıtmedım daha bıkac gun daha beklıcem kese gozuksun
Benimde 10. günüm bugün dün ikindiden beri çok fazla kasık ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorumKızlar merhaba lütfen yardımcı olun bu adet olacakmış gibi kasık ağrıları bir gün yoğun oluyor birgün hiç olmuyor anlayamıyorum ve korkuyorum doğal olarak akintilarimda çok çok fazla kasiklarim iğne gibi batıyor bugün transferden sonra 13. Gün sizde de boylemi
Gözün aydın daim olur inşallahKizlaaar, sonucum cikti cok sukur
Dun kahve geldı cok az bugun yok suan ıns bıtmıstır cnmLekelenmeler devam ediyor mu? Bitti mi?
Dinlenmeye devam et canım. Yorma kendimi. Bebişleri görnce bir nebze olsun rahatlarsın.. az kaldı büyük güneDun kahve geldı cok az bugun yok suan ıns bıtmıstır cnm
Adet döngünüz ne zaman. Belki o günlere yaklaştığı için artmış olabilir.. adet döngüsüne yakın bu günlerde bu kasık ağırlarına alışsanız iyi olur. Çünkü 9 ay yaşıyacaksınız.Benimde 10. günüm bugün dün ikindiden beri çok fazla kasık ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum
Evet cnm ıns daha cok kucukler yaramazlarDinlenmeye devam et canım. Yorma kendimi. Bebişleri görnce bir nebze olsun rahatlarsın.. az kaldı büyük güne
İyiyim canım, şimdilik bi sıkıntımız yok. Benim test zamanı pzt. Beklemedeyim. Arkadaşlardan gelen mutlu haberleri okuyorum. Önce kan testleri şimdide yavaş yavaş kese görme haberleri geliyor. Sırada sen varsın. Bakalım hayırlısıyla bi ikiz haberi patlatırsınEvet cnm ıns daha cok kucukler yaramazlarsen nasılsın
Canim ben transfer olamadim.. simdi de korona cikti adet bekliyorum nasil olcak bilmiyorum yaa.. senin sonuc ne?Sseerraayy merhaba bnede yeni yuzyilda transfer oldum sonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?