- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.121
Canemm 12.gun benimde 899 cikti. Cuma gunu kadin doguma gorun dedi. Acaba kese icin mi dedi120 güzel bir değer, önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanarak artması. Sanırım drunuz 48 saat sonraki kandaki artışı görmeden net birşey söylemek istememiş. Daim olsun, katlanarak artsın inşaAllah
120 güzel bir değer, önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanarak artması. Sanırım drunuz 48 saat sonraki kandaki artışı görmeden net birşey söylemek istememiş. Daim olsun, katlanarak artsın inşaAllah
Hayır ilaçlara devam çarşamba tekrar test dedi iki katı olmalı dedi Size birşey soyledimiAyy amiin bende çok heyecan var
Dr her hangi bir şey önerdi mi size yapmamız gerekenler konusunda.
Ne güzel aynı zamana denk gelmişiz❤
Hayırdı olsunKizzlaarr test sonucum. 899 cikti.12.gün ...
Hakkında en güzeli olsun canımDoktora gideceğiz bugün herşeyi öğreniriz.
Hayirli olsun maşallah gayet güzel kalbini ferah tutun ❤Merhaba
Zif tup bebekte 12.gunum bugün. Sonuç 120. Doktorum yüzde 40 gebesin dedi. Çarşamba tekrar kan testi. Zaten zaman gecmiyordu. Artık hiç geçmez
:)
Anneler anne adayları 120 nasıl?
Güzel dileklerin için teşekkür ederimHayirli olsun maşallah gayet güzel kalbini ferah tutun ❤
Sanmıyorum daha erken, doktorum bana iki hafta sonra ultrason dediSa
Sagol canem. Cuma gunu de kadin doguma gorun dedi. Kese belli olur mu
Teşekkürler sende biliyorsun ki buralarda doktor sıkıntı. Türkiyedeki gibi iğne yapmıyorlar.Hakkında en güzeli olsun canım
Yok canım benim kan testi günüm 13 marttı ben kendim bu tarihi aldım kalp atışlarınıda duyim diyeBende maslak acıbademe gıdıyorum cnm ıkı hafta sonramı cagarmıslarfı senı kalp atısı ıcın
Himm. Ama neden gorun dedi ki. Gitmiyim o zaman. Yada vajinal yola bakacak . Oyle de tehlikeli ya .Sanmıyorum daha erken, doktorum bana iki hafta sonra ultrason dedi
Bi şeyler ölçtüler canım ama bana bişe söylemediler 2 hafta sonra tahliller fln istediler onlarla tekrar kontrol edelim dedilerOhh iyi canim masallah ikiz galiba senin rahim uzunlugu ölçümü yaptilarmi
O zaman bence de biraz bekle karından bakarsa daha rahat olurHimm. Ama neden gorun dedi ki. Gitmiyim o zaman. Yada vajinal yola bakacak . Oyle de tehlikeli ya .
Aynen canem. Kizz senin doktorunda dedi mi aci tuzlu yeme . Bana oyle dedi . Ve halen de diyo . Cok mu zararli . Ay bu hidisle ac kalacamO zaman bence de biraz bekle karından bakarsa daha rahat olur
Eee artık kese vaktin geldi tatlım. Kan değerlerindeki artış güzel, kan vermene gerek yok bundan sonraki muayeneler, kese ve kalp için olacak.Canemm 12.gun benimde 899 cikti. Cuma gunu kadin doguma gorun dedi. Acaba kese icin mi dedi
Bana transferde dediler baharatlı, acı asitli şeyler yeme içme diye ben de hala dikkat ediyorum ama biraz biraz baharat koymaya başladım sadece fazla koymuyorum. Bence fazla olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallahAynen canem. Kizz senin doktorunda dedi mi aci tuzlu yeme . Bana oyle dedi . Ve halen de diyo . Cok mu zararli . Ay bu hidisle ac kalacam
Yarınnasip olur inşallah güzel haber almkInşallah allahım bekleyen herkesi sevindirsin bu mart ayı çok bereketli oldu çok kişi pozitif sonuç aldı sizde alırsınız inşallah
Maalesef canım bende kızımda aynı sorunu yaşadım.9.gündü pembe kahve kanamam oldu, tlf açtık %50 %50 şans verdiler. Eşim biraz tartıştı o kadar para ödüyoruz falan dedi, sonra sabah erkenden gelin kan alalım dediler, sabah kan cerdim, öğleden sonra sonucunu görmeden kesinlikle müdahale etmediler bekliceksiniz dediler, saat 2 de sonuç çıktı ondan sonra iğne verdiler 3 günlük. Sevmiyorum buranın sağlık sistemini. İçinde kopan fırtınaları biliyorum. rabbim yardımcın olsun, en umutsuz olduğun anda yüzün güler. Sıkma canınıTeşekkürler sende biliyorsun ki buralarda doktor sıkıntı. Türkiyedeki gibi iğne yapmıyorlar.
Anladim. Insallah canemBana transferde dediler baharatlı, acı asitli şeyler yeme içme diye ben de hala dikkat ediyorum ama biraz biraz baharat koymaya başladım sadece fazla koymuyorum. Bence fazla olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?