- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.021
Merhaba benimde test günşm 31 inde kaçıncı gün yaptıbız testiAminn canim benim insallah❤
ya test gunum 31inde aslinda, transferden 9 gun sonra istedilet benden, hastaliktan dolayi kendi hastaneme gidicem
Test yapmaya devam ediyo musun, ben bugun 2 tane daha yaptim
Benımde sılınce bıkere gelıyo allahtan baska gelmıyo cnm bebeklerden bırı yanlıs yeremı tutundu acaba dıyorum sonra adet zamanlarımdı bıde belkı oyuzden dıyorum su keseyı gorsek ılk sonra bebısle kalp atısını cok ıyı olcak bızım ıcınBenim hep kahve geliyor kuzum. Daha onumuzdeki hafta pazartesiye randevum. Bi hayirlisiyla gorsem belki tedirginligim bi nebze azalacak. Senin pembe olmasi can sikici ama yogun gelmemesi bir yandan sevindirici canim
Kacıncı gunun cnm cok sılık gordum ben var gııTest sonucum
8.günümdü canım ben de görür gibi görmez gibiyim içim hiç rahat etmediKacıncı gunun cnm cok sılık gordum ben var gıı
Cnm daha cok yenı oldugu ıcın oyle cıkar bırgun daha bekle bence herkesın tutunma surecı farklı olabılır8.günümdü canım ben de görür gibi görmez gibiyim içim hiç rahat etmedi
Ben de tam göremedim ama istersen yarın tekrarla belki daha iyi çıkarTest sonucum
Bende var gibi yok gibi gördüm çok silikBen de tam göremedim ama istersen yarın tekrarla belki daha iyi çıkar
3.gün embriyosuydu canım ben görmek istediğim için çok silik görüyorum galiba dedim birde sizlere sormak istedimCnm daha cok yenı oldugu ıcın oyle cıkar bırgun daha bekle bence herkesın tutunma surecı farklı olabılır
Üçüncü gün olduğu için siliktir canım yarın ya da sonraki gün daha da belirginleşir inşallah3.gün embriyosuydu canım ben görmek istediğim için çok silik görüyorum galiba dedim birde sizlere sormak istedim
Ozaman cok normal cnm ama bebısın sana tutunmus gorunen ıns koyulastıgınıda gorursun3.gün embriyosuydu canım ben görmek istediğim için çok silik görüyorum galiba dedim birde sizlere sormak istedim
İnşallah canım heoimizin kucağını doldursun AllahımÜçüncü gün olduğu için siliktir canım yarın ya da sonraki gün daha da belirginleşir inşallah
İnşallah canım inşallah tutunmuştur çok çok silik olunca acaba testteki çizgiyi mi görüyorum ben dedimOzaman cok normal cnm ama bebısın sana tutunmus gorunen ıns koyulastıgınıda gorursun
Bır ıkı gun daha bekle cnm daha koyulasıck ınsallahİnşallah canım inşallah tutunmuştur çok çok silik olunca acaba testteki çizgiyi mi görüyorum ben dedim
O kahverengi 3 gundur bende de hic kesilmedi. Sorduklarim doktor falan bisey olmaz diyor ama insan ister istemez tedirgin oluyor. Seni anlayabiliyorumYa bende 4+4 üm şu an geçti doktora daha gitmedik kesin günümü bilmiyorum sadece geçen kan vermeye gittiğimizde hemşire 4 haftalık dedi kan sonucuna göre neyse dün akşam kahverengi akıntım geldi sabah da silince geliyor hafif insan korkuyor ya ama buradaki yazıları okudukça içime su serpiliyor normaldir inşallah
Hayirli mubarek haberler aliriz insaallahBenımde sılınce bıkere gelıyo allahtan baska gelmıyo cnm bebeklerden bırı yanlıs yeremı tutundu acaba dıyorum sonra adet zamanlarımdı bıde belkı oyuzden dıyorum su keseyı gorsek ılk sonra bebısle kalp atısını cok ıyı olcak bızım ıcın
Merhaba;Merhaba benimde test günşm 31 inde kaçıncı gün yaptıbız testi
Simdi attigin fotografi gordum, hayalet cizgi varİnşallah canım heoimizin kucağını doldursun Allahım
Insallah canim hepinizin tadin o duyguyu insallah.mide bulantilaryla geciyo benimOhh masallah az kalmis
Benim 31inde kan tahlilim var, idrarda cift cizgiyi gordum bakalim insallah saglikli bi gebeliktir ve devami gelir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?