- 17 Mart 2020
- 106
- 101
- 23
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.981
Kaçıncı gündesiniz bende gördüm çizgiyi hayırlı olsunEvet dondurulmuş emb
Bence ikinci çizgi görünüyor bugüne kadar iğnenin etkisinin devam edeceğini düşünmüyorum ama bekledikçe biraz daha koyulaşıyor çizgi bak bakalım öyle olacak mıTelefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
Telefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
10. günüm. Testi yaptıktan 20 dk sonra oluştu bu çizgi. Ya çok stres yaptim. Pozitif midir kiKaçıncı gündesiniz bende gördüm çizgiyi hayırlı olsun
Aaaa inanmiyorumm, bende memorial sisli, doktorum Gönül hanimMemorial şişlide dr. İpek hm ya siz
İnşallah pozitiftir stres yapma, test günün ne zaman10. günüm. Testi yaptıktan 20 dk sonra oluştu bu çizgi. Ya çok stres yaptim. Pozitif midir ki
Normalde 31 Mart ama ben dayanamayacağım yarın yaptıracağım testi. Çok teşekkür ederimmmİnşallah pozitiftir stres yapma, test günün ne zaman
Kaçıncı gün embriyosuydu pekiNormalde 31 Mart ama ben dayanamayacağım yarın yaptıracağım testi. Çok teşekkür ederimmm
Kaçıncı gün enmbriyosuydu canımMerhaba kizlar bugun 10. Gun betaHcg 6.6 cikti sizce nasil yorum yapar misnz lutfen ?
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu peki
Hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin hepimiziTelefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
Evet dondurulmuş emb. Yarın tahlil yaptıracağım. Çok çok çok stresliyimEger dondurulmuş embryo ise var gibi, gördüm çizgiyi. Ama tazeyse bekle biraz daha igne etkisi olmasin
Inşallah vardır da tamamina erdirir rabbim. Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin hepimizi
Aaa evet kesin karşılaşmış olmalıyız ama ben o kadar heyecanlıydım ki anlatamamAaaa inanmiyorumm, bende memorial sisli, doktorum Gönül hanimee biz transfer gunu karsilasmis olabiliriz bekleme odasinda
Kanamam yok Allah'a şükür boş gebelik kimyasal gebelik yada dış gebelikten korkuyorum inşallah rabbim yavrularımizi sağlıkla kucagımıza almayi nasip ederDegerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah
Transferden kac gunngectı kacıncı gun embrıyosuyduTelefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
Salı günü test için randevu aldınız mı hastaneden bizim aramamız gerekiyormu bilgin varmıAaaa inanmiyorumm, bende memorial sisli, doktorum Gönül hanimee biz transfer gunu karsilasmis olabiliriz bekleme odasinda
Valla bende yarin hemsireleri aricaktim, testi aslinda istedigimiz yerde yaptirabiliriz ama suan hastanelerin durumu malum, memorial sanki bi tik daha onlem almis gibiydi, bi de bizim tup bebek kati sakin oluyor, orada yaptircam bende insallah testi, yarin konusunca size soylerim randevu gerekli mi diye ama sanmiyorum..Salı günü test için randevu aldınız mı hastaneden bizim aramamız gerekiyormu bilgin varmı
Bencede başka bir yere gitmek risk olur önlemler gayet iyiydi hastanemizde bende aramayı düşünüyorum yarın Bakalım hakkımızda Hayırlı olur inşallahValla bende yarin hemsireleri aricaktim, testi aslinda istedigimiz yerde yaptirabiliriz ama suan hastanelerin durumu malum, memorial sanki bi tik daha onlem almis gibiydi, bi de bizim tup bebek kati sakin oluyor, orada yaptircam bende insallah testi, yarin konusunca size soylerim randevu gerekli mi diye ama sanmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?