2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Telefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
Bence ikinci çizgi görünüyor bugüne kadar iğnenin etkisinin devam edeceğini düşünmüyorum ama bekledikçe biraz daha koyulaşıyor çizgi bak bakalım öyle olacak mı

Degerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah
Kanamam yok Allah'a şükür boş gebelik kimyasal gebelik yada dış gebelikten korkuyorum inşallah rabbim yavrularımizi sağlıkla kucagımıza almayi nasip eder

Salı günü test için randevu aldınız mı hastaneden bizim aramamız gerekiyormu bilgin varmı
Valla bende yarin hemsireleri aricaktim, testi aslinda istedigimiz yerde yaptirabiliriz ama suan hastanelerin durumu malum, memorial sanki bi tik daha onlem almis gibiydi, bi de bizim tup bebek kati sakin oluyor, orada yaptircam bende insallah testi, yarin konusunca size soylerim randevu gerekli mi diye ama sanmiyorum..

Bencede başka bir yere gitmek risk olur önlemler gayet iyiydi hastanemizde bende aramayı düşünüyorum yarın Bakalım hakkımızda Hayırlı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…