- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.961
Naptn canoKan sonucuna al önce kendini üzme
Sen napiyosun, kalp atislarini duydunuz mu bebisinNaptn cano
İnşallah canım dualarımdasıjBugun yok cnm ıkıgunde bır oldu ıns bıter ıkımızınde gelmez bıdaha
Kalp kalbe karşıymış bende seni düşünüyordum ne yapıyor acaba diye. Ben bol bol dua ediyorum. Perşembe günü inşallah herşey yolunda gider. Çok korkuyorum da. Sen nasılsın varmı acın sızınNaptn cano
Çok teşekkür ederim. Insallahhhhh5. Gün embriyosu ise çıkar, ınsallah vardır
Ben ikiytane gül kurusu kaysıyı bardağa koyuyorum üstüne kaynar su kaşikla ezip içıyorum posasını yiyorum bana çok iyi geldi, dene istersenYaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmamabu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
Degerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallahArkadaşlar benim beta 7. Gün 59 /9. Gün 160 / 11. Gün 340 degerlendirebilirmisiniz daha önce bir düşügüm var kasık agrilarım azaldı ve gogus hassasiyeti acimalarim geçti allah hepimizin gönlüne göre versin benide dualariniza katın lutfen
Aynen bu ay pozitif haberleri cok aldik bu sayfadan masallahKızlar, ne güzel yeni pozitifler var hayırlı olsun inşallah sağlıcakla herkes bebeklerini kucağına alsın,
Benide iki hafta sonra muayeneye çağırdı doktorum, prolutex iğneyi kestik, progestan ovülle devam ediyorum şu anda,
Evet bana da çok iyi geldiAynen bu ay pozitif haberleri cok aldik bu sayfadan masallah❤
guzel guzel konustuk, sevincimizi kaygilarimizi paylastik, sahsen bana cok iyi geldi, Allah hepinizden teker teker razi olsun, iyi ki varsiniz kader arkadaslarim❤
Kahvemı gelıyo cnm benım bı gun sıılınce bıkere pembe dıger gun kahve geldı 4 gundur bugun olmadı ıns yarın pembelik gelmez sen ne zaman gıdıp gorcen bebısıDegerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah
Çıkar canımMerhabalar bugün benim transferimin 10. günü. Acaba kendim evde idrarda test yapsam çıkar mi sonuç. 2 gün daha dayanamayacagim
Resim yükleyebilirsen daha net yorum yaparız, dondurulmuş embriyo mu?Erken gebelik testini yaptim arkadaşlar. Çok silik bir pembe çizgi cıktı T de. Sizce nedir
Memorial şişlide dr. İpek hm ya sizSiz hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Ayni gun transfer olmusuz bu arada❤
Evet dondurulmuş embTelefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
Eger dondurulmuş embryo ise var gibi, gördüm çizgiyi. Ama tazeyse bekle biraz daha igne etkisi olmasinTelefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir
Var o zaman sanki, kan verirsin yarın hayırlısı olsunEvet dondurulmuş emb
Ben transfer gününden itibaren bir kaç gün kayısı hoşafı içtim çok şükür öyle bir problemim olmadıYaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmamabu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?